Для редагування, Behati Prinsloo: Я ніколи не знав, хто Kate Moss був до.

Найпопулярніші моделі Behati Prinsloo грали на кришку останнього номера Редагування. Для фотосесії, 25-річна модель спробувала одягатися з осінньої колекції відомих брендів в дусі 70-х років. Досить незвичайний Prinslu виглядав і з новим стрижкою – подовженими чубчиками і обтяжними пасма додано до звичного образу моделі трохи новинки. Наречена на фотограф Кріс Colls.

Behati Prinslooo на кришку редагування

Також, у верхній моделі розповіла про її уподобання в одязі, про її дитинство в Намібії, про те, як почалася її модельна кар'єра.

Behati Prinslooo на фотосесії для редагування

На своєму повсякденному стилі:

«У мене є сумка, що я не збираюся протягом декількох місяців тому, що я повинен перенести те ж саме те, що я весь час. Це простий: обрізається шорти, Dr. взуття. Мартен, джинси Rag & Bone і багато вінтажних футболок другого призначення. Моє зображення породи 'n' roll, grunge. Я люблю 1970-ті роки. Я переважно слухав Джимі Хендрікс, під керівництвом Зеппелина і панк.

Про мій дитинства:

«Я був реальним. Моя мама нещодавно відправила мені дитячі фотографії - ті, які я одягаю в моїй сукні, змушує мене виглядати дивним. Звісно, мені довелося носити їх до церкви. Дад має улюблену історію. Коли він був проповіданий, я використовував для бігу. Одного разу жінка захопила мене і сказала, потрібно сидіти ще. Це церковне служіння. І сказав: "Це мій батько церкви." Я можу зробити все, що я хочу. І я тримав роботу.
«Це було дивно. Я провів багато часу поза і був неймовірно спортивним. Я зробив гімнастики, поле хокею, ходьбою. Ми проживали біля величезного національного парку сафарі, і пішли там кожен день.

Як почалася її моделювання кар'єри:

Вирощування, я часто дивлюся на журналах і думках, «Чим досить дівчата дійсно лікарі, правда?» Я навіть не знаю, що це було. Я не можу вірити батькам, щоб зробити це, оскільки Dad є дуже суворим. Я бачу, що це було шанс побачити світ. Ми не можемо дати вам можливість подорожувати - ви повинні знати життя поза.

Про початок співпраці з брендом Victoria's Secret:

«Я був дуже нервовим. Ви стоїть перед тим, хто захищає вас. Але це дійсно мотивує вас виглядати і поводитися на межі того, що можливо. На задньому проході всі дівчата крутяться! Я ніколи не втратив або втратив елементи наряду. Я не маю цікавої історії про те, як я зіткнувся.

Behati приймала, що вона любить фотографувати та знімати фотографії під час кожного шоу вона бере участь у:

«У мене є чудові фотографії за кадром. Я думав про створення книги з них.