Гаражний бізнес (Частина 2)

Продовжити цю тему.

Учора я продовжував розвантаження інструментів. Я бачив деталі. Потім знову попили однакові частини з іншого шматка фанери. Шматочок, з якого він бачив перші деталі, щоб бути дуже поганим, фанера шарувалася до очей.

Спробуйте. Щось таке.

Відтрахана отвори. Тепер завдання було зробити зрізи. Він почав робити бозевські щелепи і зламав. Це все крокове. Полуничка ведеться, незважаючи на акцент. Тоді старий Фіолент взяв його. Незважаючи на те, що вона гойда, як вібраційний пластину, він точно бачив як деталі. Я навіть не знаю, якщо я збираюся дати, що ебать Bosh назад в магазин або залишити його - він добре на прямих пилках в одношаровому матеріалі. На сьогоднішній день компанія «Leroy» вже понад 100 днів.

Фіолент справляється з поставленим завданням на "експерт".

П'ять нижніх пазів зробили трохи ширше.

Діон. У нижню широку борозенку добре підходять відразу кілька штук шкіри. Що я очікуваний.

Детальніше

Після того, як пристрої для зберігання ріжучих дисків і круглих скінів, що залишився час зробив це. Дозволити себе покласти трохи вишуканості в лінії.

Детальніше

Гаражний бізнес (Частина 2) р.

Це виглядає чудово, не так?

Я думаю, що уважні читачі негайно розуміли ціль. Добре, якщо ви не, подивіться.

3610Р. 4200Р.

Тепер все плоскі і круглі ріжучі, заклепки, дротяні очищувачі і так далі - перед очима. Ви завжди лежите в різних місцях, ви знайдете правильний інструмент.
Довга.