741
Неприєднання
Дружина повернула додому через ніч і не знайшов ключ до дверей в її сумці. Для того, щоб не прокидати мене, я вирішив зателефонувати сина на його мобільний телефон. Припустимо, що він, як звичайний, в цей час сидить на комп'ютері в його приміщенні і нібито готується до тесту. Але що ніч син залишився з подругою.
Він прийшов на очищення акваріума у відсутності батьків і несподівано затримував.
Наступна розмова відбувається між матір'ю і сином на телефоні:
- Син, відкрити двері.
- «Що дверцята?» – продумано розщеплення в кріслах і натискання пальця на чисте скло акваріума, цілком обґрунтовано просить хлопчика.
- Вхід.
до Де ти?
- Я стоячи на передні двері.
Дівчинка чує цей діалог і завоює очі так багато, що вона виглядає як найбільша золота риба в її акваріумі. Вона знав, що її другу матір був дуже суворим, але що вона прийшла до сина в цей час.
бесіда почала набути леп-подібного зовнішнього вигляду, періодично зникає звук. Цей син закриває телефон своєю рукою і спілкується з дівчиною.
- Як дізнатися адресу? дівчина попросила.
- Як дізнатися адресу? хлопчик повторився.
«Мій син має почуття гумору», мій мама гордо нотує.
- Дуже життєрадісна. Відправити вона каже.
Хлопчик, як якщо підтверджує наявність гострого розуму, говорить до дівчини:
- Вона знає все. Червоний диплом!
Згадує, як вона сказала йому, як дитина, яка нічого не може бути прихована від неї, вона визнала все очима.
Дівчинка, схильна бути гостинною господинею, працює на кухні, щоб зробити чай.
Хлопці все ще намагаються освоїти два думки: як його мама визнала адресу і причину такого пізнього візиту.
- Приходьте, відкрийте, мама вимагає амбулаторно.
Син, з обличчям бродіння кішки, йде на двері і дивиться в пекло. Звичайно, немає душі. Для деяких це природний, хлопчик потрапляє в глибоку щітку. Він відкриває двері і виглядає. На сході немає натовпів. Просто в разі, якщо він йде до підлоги нижче... Знаючи ніхто, він повертає.
Він закриває двері і намагається придумати. Не можна робити це.
Звісно, необхідно знати закони фізики, можливо, навіть теорія релятивності, і він є людиною. Дівчина є фізиком! Він виглядає на своїй надії, але її зовнішній вигляд показує, що в даний момент професійні знання не дозволяють їй раціонально інтерпретувати ситуацію.
Вони мовчать, так як в мисливці, тьмяки очі.
Зателефонуйте знову.
до Де ви зараз? мама просить.
- Я відкрив двері. Ти пішов.
- Ну, зупинка дівчині.
Син знову відкриває двері. Разом з другом вони йдуть на сайт. Зайдіть до нас. Хлопчик йде до підлоги і дівчина йде вниз. Розгортання покриття. Результат схожий на попередній.
Цього разу хлопчикові дзвінки, і в голосі чоловіка, який раптом і назавжди втратив свій погляд, говорить:
- Мама, я не можу бачити тебе.
Мама також починає турбуватися, тому що вона неодноразово консультує хлопчика, щоб сидіти на комп'ютері менше.
- Я стоячий ліфтом, сином.
Ці слова, сповіщали в п'ятиповерховій хрущовці, викликають ще більш плутанність.
Хлопчик дивиться на дівчину, як ніби вона приховала найстрашнішого секрету і блемати невизначено:
до Ми не маємо ліфта... і натискаємо кнопку «Оут» на телефоні.
Він починає підозрювати, що він божевільний. Як останній курорт, він дует. Знов і сон знову переривається.
- Я хворий цього. Дзвоните до Да?
Хлопець розуміє, що в цьому випадку може бути батько дівчини і відповіді:
до Вони пішли. Вони пішли на дачу.
- Хто вони?
- батько і його нова дружина.
Проксимус І, нарешті, мама також починає підозрювати, що вона збирається божевільною. Вона намагається клонатися дійсності.
Вона особливо допомогла тому, що чоловік вже мав нову дружину.
до Яка дружина вона?
- Два.
Хто має другу дружину?
- Микола Іванович має нову, другу дружину.
- Хто Микола Іванович? запитує провідну матері питання.
- батько.
Моя мама розуміє, що багато речей не погоджуються в своїх поясненнях. Можливо, що, навпаки, законам природи, це не її син. Зібрав розкидані факти, вона, просто у випадку, запитує:
до Хто батько?
- Маші.
Далі вона ретельно і мати запитує останнє питання:
до Де ваш тато, Віктор Іванович?
до Так він будинок.
- Я не отримую. Де ти?
- Я не будинок.
... Моя дружина мала кільце дверцят. Знаючи мене в домашніх умовах і поодинці, вона була дуже щасливою, і я майже пропустив літак.
Джерело: ribalych.ru
Він прийшов на очищення акваріума у відсутності батьків і несподівано затримував.
Наступна розмова відбувається між матір'ю і сином на телефоні:
- Син, відкрити двері.
- «Що дверцята?» – продумано розщеплення в кріслах і натискання пальця на чисте скло акваріума, цілком обґрунтовано просить хлопчика.
- Вхід.
до Де ти?
- Я стоячи на передні двері.
Дівчинка чує цей діалог і завоює очі так багато, що вона виглядає як найбільша золота риба в її акваріумі. Вона знав, що її другу матір був дуже суворим, але що вона прийшла до сина в цей час.
бесіда почала набути леп-подібного зовнішнього вигляду, періодично зникає звук. Цей син закриває телефон своєю рукою і спілкується з дівчиною.
- Як дізнатися адресу? дівчина попросила.
- Як дізнатися адресу? хлопчик повторився.
«Мій син має почуття гумору», мій мама гордо нотує.
- Дуже життєрадісна. Відправити вона каже.
Хлопчик, як якщо підтверджує наявність гострого розуму, говорить до дівчини:
- Вона знає все. Червоний диплом!
Згадує, як вона сказала йому, як дитина, яка нічого не може бути прихована від неї, вона визнала все очима.
Дівчинка, схильна бути гостинною господинею, працює на кухні, щоб зробити чай.
Хлопці все ще намагаються освоїти два думки: як його мама визнала адресу і причину такого пізнього візиту.
- Приходьте, відкрийте, мама вимагає амбулаторно.
Син, з обличчям бродіння кішки, йде на двері і дивиться в пекло. Звичайно, немає душі. Для деяких це природний, хлопчик потрапляє в глибоку щітку. Він відкриває двері і виглядає. На сході немає натовпів. Просто в разі, якщо він йде до підлоги нижче... Знаючи ніхто, він повертає.
Він закриває двері і намагається придумати. Не можна робити це.
Звісно, необхідно знати закони фізики, можливо, навіть теорія релятивності, і він є людиною. Дівчина є фізиком! Він виглядає на своїй надії, але її зовнішній вигляд показує, що в даний момент професійні знання не дозволяють їй раціонально інтерпретувати ситуацію.
Вони мовчать, так як в мисливці, тьмяки очі.
Зателефонуйте знову.
до Де ви зараз? мама просить.
- Я відкрив двері. Ти пішов.
- Ну, зупинка дівчині.
Син знову відкриває двері. Разом з другом вони йдуть на сайт. Зайдіть до нас. Хлопчик йде до підлоги і дівчина йде вниз. Розгортання покриття. Результат схожий на попередній.
Цього разу хлопчикові дзвінки, і в голосі чоловіка, який раптом і назавжди втратив свій погляд, говорить:
- Мама, я не можу бачити тебе.
Мама також починає турбуватися, тому що вона неодноразово консультує хлопчика, щоб сидіти на комп'ютері менше.
- Я стоячий ліфтом, сином.
Ці слова, сповіщали в п'ятиповерховій хрущовці, викликають ще більш плутанність.
Хлопчик дивиться на дівчину, як ніби вона приховала найстрашнішого секрету і блемати невизначено:
до Ми не маємо ліфта... і натискаємо кнопку «Оут» на телефоні.
Він починає підозрювати, що він божевільний. Як останній курорт, він дует. Знов і сон знову переривається.
- Я хворий цього. Дзвоните до Да?
Хлопець розуміє, що в цьому випадку може бути батько дівчини і відповіді:
до Вони пішли. Вони пішли на дачу.
- Хто вони?
- батько і його нова дружина.
Проксимус І, нарешті, мама також починає підозрювати, що вона збирається божевільною. Вона намагається клонатися дійсності.
Вона особливо допомогла тому, що чоловік вже мав нову дружину.
до Яка дружина вона?
- Два.
Хто має другу дружину?
- Микола Іванович має нову, другу дружину.
- Хто Микола Іванович? запитує провідну матері питання.
- батько.
Моя мама розуміє, що багато речей не погоджуються в своїх поясненнях. Можливо, що, навпаки, законам природи, це не її син. Зібрав розкидані факти, вона, просто у випадку, запитує:
до Хто батько?
- Маші.
Далі вона ретельно і мати запитує останнє питання:
до Де ваш тато, Віктор Іванович?
до Так він будинок.
- Я не отримую. Де ти?
- Я не будинок.
... Моя дружина мала кільце дверцят. Знаючи мене в домашніх умовах і поодинці, вона була дуже щасливою, і я майже пропустив літак.
Джерело: ribalych.ru