Я забули змінити мене.

Собака була прив'язана до дерева і виглядала знежирене і навіть агресивне, але маре не зупинився. Він відчував бідну людину, а з тих пір не відокремився за хвилину. Як виявилося пізніше, собака мешкала в місті Compiegne, де вона була названа Люлу. Маре почав називати її Мулу або Мулюк.

У чотириногий друг був надзвичайно розумним і розумним, і більш ніж один раз допоміг майстеру вийти з складних ситуацій. Після Мараїса, як волонтер Французької опори, п'ятий велосипед в Німеччині. Поруч з собакою. На чолі звернулися контрольні пункти німецької поліції, які шукали всіх. Актор, потім мав довгі волосся для ролі в Андромах і яскраво-синій костюм. Мулюк стрибнув на плечі чоловіка і кладемо навколо шиї, як комір. Для того, щоб надати зображення якомога простіше і нешкідливий. Це було достатньо для німецької поліції не зв'язатися з ним і дати йому через без пошуку.

Після того як Жан Марайс запросив друг Жан Кокто стріляти Мулюк як Beast в кіно Beauty і Beast. Або ж, надихнув його погляд. У Парижі актор перетворився на знаменитий виробник ванн Понт. До цього він ретельно розчісував Мулюк і зібрав всю вовну. Виробник вушок справляється з болем, а незабаром волосатий маска з трагічним виразом вдало вписується в образ героя фільму - монстра. Пізніше собака зірвала з власником фільму «Східний повернення».

_ Новини

Особливо жорсткі шанувальники Жана Маре ретельно знали зовнішній вигляд Мулюка і з його допомогою відстежують і визначили ідол в натовпі. Сам Маре не мав душі в чотириногому другі і не соромно їздити з ним в метро, де вхід з тваринами категорично заборонений. На в'їзді до підніжжя собака стояв на своїх задніх ніжках, а власник загорнув його в пальто або клоаку і протримував його вертикально, поки вони пропустили турнік. У самому машині Мулюк приховувався під сидіннями.

Здоров'я собаки погіршується в день смерті ящика Marcel Cerdan. Починався кашель, як проціджений жилет. Приманки і аплікації, маре назвав його оксамитом і приймав призначення. Він захопився сльозами, хоча він не приховує їх.
Ветеринарне обстеження собаки і діагностування серцевої астми як довгого і тяжкого захворювання.

2605362

У наступні два роки Маре завжди і скрізь приймав з ним хворий Мулюк і аптечку з шприцом, камфором, вовною і ефіром. Собака часто змащена. Я змусив його відчувати.

Коли Мулюк був вичерпаний, Маре думав про покупку закритого дитячого коляска, в якому він міг прийняти друг для прогулянок. Але не пропущені такі можливості і прокинулися по всьому світу про дивність Маре. Тоді актор придбав невелику земельну ділянку в Марне-ла-Какети, наймаючих будівельників і ландшафтних дизайнерів.

р.

На жаль, Мулуку не вдалося жити в новому будинку. Загинув перед будівництвом. Як і багато собак і котів, Мулюк вийшов поза і загинув зовні стіни. Чи варто говорити про те, як жорсткий Жан Мараї перенесли смерть вірного собаки? Він не сказав нікому не менше року.

р.

Джерело: ribalych.ru