Халлі писак

Андрій Армора, підводний оператор з Домініканської Республіки, відомий як Whale Worshipper.
І все, що він став друзям з одним з найбільших представників підводного світу - сперматозоїдів.
10-річна чоловіча сперма кит, названа Scar дозволяє Андрій пропрасувати його, плавати разом з ним і навіть очищати його.

Ці фотографії, зняті береги Карибського острова Домініканської Республіки в кінці січня, показують, скільки дивер керується, щоб отримати близько до Шрама, 10-річної чоловічої сперми кит.

Р

Підводний оператор Андрій Армурова троянда в полум'я, як "Whale Whisperer" після того, як близька до величезної сперматозої кит, що дозволяє йому плавати біля себе.

Тоні і Ерік провів три дні з фотографіями Скар та іншими членами сім'ї під Андрієм.

«При спілкуванні сперматозоїдів, вони часто отримують свої голови разом з першими. Якщо кожен з них фізично відчуває себе іншим. Вони часто потирають один від одного, який має практичне призначення - так вони відлущують ділянки шкіри. Де збиралися такі групи, вода була повною з цієї чорної пластикової шкіри. й

"Ми також пам'ятаємо звуки, зроблені сперматозими китами. Під час своїх "поїздів" їх "затиски" були глухими. Якби ми були стрункими. й

Ці фотографії також включають інших членів сім'ї, які подорожують з Scar. Наприклад, в цьому розділі ви побачите "зв'язок кит." Здається, що вони зустрілися з розмовою.

р.

І в цій картині китами плавають в ідеальному формуванні, як якщо під час підводного маршу.

«Так, він і ще один юна жінка кинулися до нас, як тільки вони бачать наш човен. Тепер він визнає мене, коли я плаваю. Я думаю, що він навіть знає мій голос. Я можу плавати дуже близько до нього, тому що ми знаємо один одному. Він навіть не дає мені чистоти. й

Андрій може запросити своїх друзів, щоб поділитися незабутнім досвідом. Він запросив підводних фотографів Eric Cheng, 34, Сан-Франциско та Тоні Ву, 42, Токіо, щоб захопити свою неймовірну дружбу з Scar та іншими китами.

«Коли Tony і я вперше побачили Scar, ми повинні крокувати поруч, щоб запобігти цьому гіганта з колегою з нами», - пояснив Ерік. На планеті ми подолаємо наш страх одного з найбільших істот. Ми стикалися з рубцем, який переповнилося кілька разів, як собака з радістю.

«Особливості тварин – навіть інтелектуальні – небезпечно, але в цьому випадку зрозуміло, що Шкар приготував контакт. й

Р