Ви коли-небудь помітили, як коти дивляться на людей? Весь спектр емоцій і почуттів: обережність, бджільництво, контемпт, увага, продуманість, напруженість (як при вирішенні важкого завдання), пористість і навіть ніжність. У той же час деякі думки явно рухаються за хутряні лобами.
Чи знаєте ви, які коти думають, коли вони дивляться на людей?
По-перше, вони дивують, як таке неприйнятне, як людина керує вижити. Не існує кігтів, замість них - якийсь вид сміху (спеціальна бджолина викликає кішки манікюру, вони не можуть зрозуміти - добре, чому шліфувати і фарбувати ці плоскі брухти, які навіть миша не може захопити). Зуби тьмяні, вболівальники навіть не розглядаються практично (спеціальна сироватість викликається зубним болю в кішках - не тільки, що зуби без використання, вони також боляче!), але про вовну і не потрібно говорити взагалі. І ця помилка природи з якоїсь причини вважає себе короною створення, викликаючи котів "меншим братам". Будь-який кіт спав з хусткою, якщо він мав родичів, як чоловіка.
Багато котів люблять сідати на боці лазні і продумано подивитися на власника, плавно в'яжемо нірвану в теплій воді. Ні, вони не хочуть йти в плавання і компанію. Визначте, що розподіл вовни на тілі людини повністю виходить за логічний аналіз. Питання: чому погріти волосся, а потім скаржаться, що «згорнути»? І чому на лапках немає волосся, які потрібно тримати тепло?
У кішках також виникає плутанина. Прогулянка по гарячих ніжках важко і некомфортно! І навіть хвіст як балансер не допоможе багато. А чоловік - це сміх! - не має хвоста на всіх. Питання: чому люди страждають так багато? Якщо вони мали чотири ноги, можливо, у них буде менше проблем. В цілому коти переконані, що більшість людських захворювань пов'язані з правою ходьбою - адже це чиста мука тіла!
Іноді людина хоче грати з котом і пропонує її мотузку. Такий подразник викликає горошок кота (політ - якщо вона відчуває хороші почуття для цієї людини). Ну, судді за себе, спочатку вони пропонують мотузку і нещастя, що кішка стрибає після нього без належного ентузіазму, а потім, коли кішка знаходить цілу кульку мотузки і починає активно гасити її, вони ходять після неї з шаутами і газетою, кулька знімається, і вони намагаються лякати її газетою. Де логіка?
З точки зору кота людина є надзвичайно ілологічною істотою.
До речі, людські ігри також кладуть коти на мертвий кінець. Наприклад, мій кот відмовляється зрозуміти, що я знаходжу на комп'ютері. І дійсно, як можна дивитися на години в прямокутник з незрозумілими шприцами, коли є це - теплий, м'який і гаманець!
Людина працює і всі хвилювання, пов'язані з ним, неприпустимо кішка. Коти погоджуються, що люди повинні працювати. По-перше, це хоча б деяка активність для безглуздих істот (як для кошеня - стрибки для трикутника нитки), а по-друге, якось потрібно отримати молоко для кота!
Скарбничний обов'язок людини - послухати і принести прей до кота.
Людський сексуальний життя є джерелом постійної кішки і благополуччя. Зрозуміємо, чому це відбувається спокійно – люди не мають ніякої нехудожності котів і не здатні виконувати оперні арії в такому вирішальному моменті. Також зрозуміло, чому він холодний під ковдрою без вовни. Але де є діти? Як довго ви можете зробити всі ці вправи? Коли приходить дитина? Якщо всі діти не з'являються, кот починає турбуватися про здоров'я чоловіка. З точки зору, в переважній більшості випадків «секс = діти». Оскільки це правило не працює у людини, кішка вважає дефектом фізіології.
Якщо кішка щаслива своїм чоловіком, вона може запропонувати йому поділитися своїми іграмами. Як розкачати кульку. Навіть якщо кішка не дуже цікава, але вона вважає, що гра порадує людину. Це винагорода, винагорода за хорошу поведінку.
Якщо кіт дуже щасливий, то він може співати за нього. Коли потрібна спеціальна підготовка, кішка виконує люлабію. Ніч. У вусі. Зазвичай сидячи на голові.
Якщо кішка дивиться на вас з ніжністю, ви можете бути впевнені, що це мислення в цьому моменті: «Це дійсно істота». Він не багато використання. І м'ясо було трохи грубо. І немає мишей в будинку, і я попросив їх мати. Так, смішна істота, степ. Але мій! Я Я не даю його нікому!
Досягнувши "Я не даю його нікому", кішка може прийти і натерти на ногу. Ні, це не акт любові. Вона є тим, хто помітили окуповану територію.
В цілому, незважаючи на поінформацію про людську неповноцінність, абсурдність і безглуздість, кішки люблять нас. В якості винагороди за хорошу поведінку, вони навіть не дозволяють вихованцеві самі. І – найвищий ступінь самозважування котів! – допускається утримання м’яких теплих тушів у руках.
І ми, пелюстка мудрого, гасіння, розтоплення з ніжністю і скажемо: «О, ти, мій приступ, пухнастий, м'який, теплий, oh, мій принцеса...» І сонячні промені, вогнетривкі на пухнастих кішка вухах, малюють іскраву крону, вірно зволожують голову.
І кішка, слухаючи ніжний людський роумінг, думає, що його чоловік щасливий зараз, і це добре.
Всі
ЗАМОВИТИ