Дідусь.

Учора, повернувшись додому, я зловив в важкому дощі. Вона отримала на автобусі, під жахливим відбійом і безперервним струмом води з неба, досягла її зупинки і вибігається під дахом зупинки, ретельно збудований списком. Навколо стояв ті ж катування і набивні люди з сідничними і знежиреними обличчями. Я, для того, щоб не змогла мені зануритися і не купатися в будинок, попросила чоловіка забрати мене з зупинки. Під час очікування принца на білому Honda жінка з старим чоловіком приходить до мене і попросить мене поставити його на рахунок грошей.

Дідусь: низький, худий старий чоловік в 70-ті роки, вже одягнений, проте, як і багато старих жінок в нашій країні. У мене є великий телефон і руки його до мене. Я підбираю телефон, а потім там ця розмова:
-Список.
Допомогти дідусь покласти гроші на номер телефону.
Далі я походжу з дідом у внутрішню сторону, знайшовши машину, як «плату», попросіть мобільну компанію і вкажіть номер.
- Скільки покласти на рахунок?
-5,000 рублів.
А потім вона побачила мене, що це повне розлучення.

Я повертаюся до мого діда, знімати телефон з вуха і попросити його що сталося. Мій дід розповідає про дуже поширену історію:
Мій син назвав, говорить Да Я просто вдарив чоловіка, мені потрібні гроші. Поставте 5000p на цей номер. Я поясню пізніше.
Я почав пояснювати мій терористичний, вологий дід, що вони намагаються зробити його, і це не його син, який закликав. Його син, ймовірно, робить свою Припинити дзвінок з цих бейстарів і намагатися знайти номер сина в книзі. Я зателефоную сина з мого телефону, бо ці феготи, коли вони пахнуть щось неправильне, вони закликають його назад без зупинки і не дайте йому диляти.

В цілому, все було добре з сином (Я не мав сумнівів), я дав телефон до мого батька, щоб заспокоїти і почути сина.
Я бачу обличчя мого діда менш страшно.
Мій чоловік прийшов і поставив мій дід в машині, і ми взяли його додому.
Я нагадую вам, що на вулиці був страшний пухирець, і йому довелося ходити по блоку в пошуку «погашення». І весь час, коли він зателефонував йому,

Для решти вечора мій настрій погіршився через цей інцидент. Це був сором'язливим, що беззахисні люди були вирощені за гроші таким чином, і, переважно, вони отримали свої гроші і не покаралися.

Епілог. Знизу мого серця я побажаю таких розлучення, щоб залишатися в житті без дітей і онуків, так що в старій віковій категорії ви навіть не встигнути взяти вас на годівницю будинку і не подбати про соціальні послуги.

Зателефонуйте своїм батькам, щоб вам було якомога простіше.