Як провести день, або казку в реальності!

Учора, відкинувшись вранці, я вирішив, що незважаючи на те, що незважаючи на те, що вона не потребує сидіти в домашніх умовах, але потрібно зробити щось, щоб зайняти себе. Вибір впав на улюблену річ кожного – смажена картопля. Яке, картопля виростає в засобі, і риба все ще в воді, тому я збираю рибу! По суті, збори взяли 17-18 хвилин. Я не був в армії.

УВАГА! Пост містить проф'янси, кіт, сиськи, приготування, елементи російського фольклору, може викликати заздрість. Зламаний пост буде прирівняно Олена Мізуліна або Мілонова.

Завантаження:

За межами лісів, за межами полів, минуле наше місто:

Що таке захоплення? Коу-Зе! Або кіз... Ні, ви знову побачите кози!

У тирті, в тиртиті, на річці є очищення. Щоб дістатися до неї, потрібно три дзвіночки в машині, двічі бігти над коров'ячим тортом, і один раз поцілунати жаби. Ось тут:

Ну, вона відчуває, як кози були тут... добре, або просто фаготи:

р.

Викладаємо, подряпини, сортуємо, готуємо приманку... в цілому, готуємо до риболовлі:

І є риба, і не просто, і зрозуміти, що ебать, але я хочу, щоб він був золотом:

р.

Зайдіть до нас! Але як? І це так: «Халди-балди, лікка під гіпнозом» (хіспер 3 рази). Я! Працює!

«Ви можете знати природу рідної землі або з власними очима або за допомогою книги» Лермонтова

Красивий!

Eh ... Діннер буде чудовим.

На предмету словен-гопедичних осіб:

Я перевернув десятки разів, прокинувся над двома десятками разів, і сталося диво!

Пиво п'яний, риба спійманий, і ви хочете їсти:

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ніч був довгий, але інтенсивний. З огляду на те, що я знімав на коропі, і він не має спалаху (видалення весіль, корпоративів), ми переїжджаємо на світанку (і я ходжу, і я шістнадцять років, а колективне господарство Dawn стоїть перед:

Нічний лов (Я даю трифлі):

Для останнього часу я збираю цей красивий кут Донської області:

Зателефонуйте:

Р

У домашніх умовах Мафія чекає:

р.

Ви отримали мене.

Але я не забув цього.

Що це? І пообіцяли сиськи: