У місті Циндао, розташований на березі Жовтого моря Євгенія, щоб відпочити з другом Ольгою. Що було б краще.
- Циндао не найвідоміший курорт серед російських туристів, говорить Євгенія. В цілому є кілька європейців, тому ви є центром уваги всюди. У місцях захопити свої фотокамери, якби вони побачили зірки. Але в Циндао є багато китайських туристів з сусідніх міст.
Немовлята китайці знають, як плавати. В основному вони переходять в воду і просто блукають вздовж дна біля берега. Тим не менш, жінка повинна зіткнутися з висівкою китайської людини, яка вирішила піти на водяній поверхні на гумовому колі.
- Я побачила коло, стрибаючи з води і злетів, продовжує Євгенію. Молода людина воювала в воді і загинув руки. Не було, тому я вирішив допомогти йому.
Дружина ніколи не змогла врятувати людей, і навіть тих, хто не може пояснити нічого, адже молода жінка не говорить китайці, і хлопець не говорить про російську.
до Він просто захопив руки і почав тягнути на дно, пояснює Мурманськ. Я спробував мені краще потрапити на поверхню.
На щастя, був ще один відпочиваючий. Усвідомлюючи те, що сталося, він прокинувся.
- Я пам'ятаю, що очі були вже закриті, і раптом я відчував коло і захопив її. - Я прокинувся в піску. Вона не була серйозно травмована, але не могла дихати.
Навколо молодої жінки і похилого народу Дружина дала напою теплої води і практично відразу ж приймала до лікарні. Китайський чоловік був рятувальний.
до Він мав удар, і він був жахливо блідий, говорить Еугні. Його сім'я відразу прийшов і подякував мені. У перекладі виявилося, що порятунок на пляжі з іншого міста. Він захопив коло, щоб він почав мити.
р.
Історія порятунку зробила шлях до більшості китайських ЗМІ. Інтернет-користувачі ніколи не втомилися захопити мужність Мурманської жінки і її красу.
до Яка чудова дівчина! одного китайського користувача соціальних медіа. - Я хочу мати дружину, як це!
Влада Циндао дала дівчину квиток на унікальну виставку квітів. Рятований чоловік з Китаю був дуже вдячний. Женья не міг пам'ятати своє ім'я, але обмінявся номерами телефонів з молодим чоловіком.
Китайський прийшов, щоб побачити дівчину з аеропорту і не порожньою рукою.
до Він дав мені пам'ятний кадр з птахами, символами провінції, де знаходиться місто, говорить Євгенія. Він і батько запросив мене відвідати.
Він також передає перекладача, якщо він не був за Женью, він не буде живим.
до До речі, у мене є подібне почуття, ніби життя почалась нова, говорить дівчина. - Я теж поганий.
-img4---
Джерело: murmansk.rusplt.ru