1470
Чим допомагає жінка наповнена енергією. . й
Кожна жінка має періоди зниження енергії. Vedas пропонує дивовижні способи збільшення потужності жінки. Так, список речей, які дають силу:
1,1 км Масаж Згідно з Vedas, жіноче тіло просто потребує дотику. Наше тіло потрібно пересуватися, замісити. В іншому випадку енергія застійає, натискає на організм зсередини і викликає хворобу.
2,2 км Відвідайте барбершоп. Красива зачіска не просто спосіб зачепити себе. Жіноче волосся – це відображення її думок. Тому, в Індії, де дуже популярні знання, жіноче волосся дано таку важливість.
3. Манікюр. Хочу поцікавитися красивими руками! Що кажуть чоловіки. Після манікюру з червоним лаком ви приваблюєте енергію благополуччя і краси.
4. У Розмова від інших жінок. Обмін енергії значно підвищує енергію жінок. Людина потребує тиші, щоб реалізувати себе. Жінки краще розуміють її досвід у спілкуванні з друзями.
5. Умань Довгий бесід і бесід (навіть по телефону). Не витрачається час. Це енергія, яка потребує жінки. Якщо слова накопичуються у жінки, то вона, ймовірно, кидає їх у чоловіка. Не найкращий спосіб.
6. Жнівень Прогулянка. Жінки повинні виходити не рідше одного разу на добу. Хоча ми охоронці серця, з'єднання з природою дуже важливо!
7. Музика. Слухати музику необхідно щодня. Медитація, класична, просто один, який вам подобається. Зробіть свою звичку, щоб включити музику, наприклад, вранці над чашкою трав'яного напою. Приємно почути мантри.
8. У Уникайте складних тем для думи і переговорів. Він корисний для жінки, щоб бути фривотивним і думати про дрібниці. Роль дівчини дає незграбну молодь. Це особливо важливо для бізнесу. Спробуйте залишити речі на роботі і не довести їх в будинок.
9. Навігація Ванна з пелюстками троянди, маслами. Не варто памперувати, це необхідність! Взяти такий маленький до вашого тіла, ви будете здивовані власними променями і прекрасними настрою.
10. Медитація. Як і будь-яка практика розслаблення, підвищує рівень жіночої міцності. Медитація не рідше одного разу на добу перед сном. Медитація в природі дуже корисно.
11. Вокальні уроки. Помиття очищає горло капусту, і ми більше не хочемо скинути, перепробувати чоловіків. У Стародавньому Спарті, один з компліментів для жінки був словом «наче пісня».
й
12. Магазин візитів. Покупки не просто спосіб шукати нові речі. Якщо ви не маєте грошей. Спробувати на сайті. Насолоджуйтеся красою. І пам'ятайте, що жіноча енергія настільки міцна, що іноді досить побачити, доторкнувшись того, що незабаром вона буде мигратувати в шафу. І гроші за це самостійно.
13.00 р. Дивитися психолога. Але вона повинна бути жінкам! Розумна жінка може допомогти вам виглядати в ситуації по-різному, зрозуміти її. Wisdom приходить від старших жінок. З тієї ж причини корисно спілкуватись з бабусями, чудовими
14. Танці. У будь-якій формі найбільш відмінне для підвищення жіночої міцності і сексуальності. Арабські танці особливо гарні.
15.00 р. Йога. Практика йога заспокоює розум і надає міцності. Бажано працювати з жінкою, і одруженим. Людина-тренер навчає тільки навантажити тіло, він не може поділитися енергією, просто тому що він є людиною.
16.00 р. Регулярні збори з подругами. З’ясувавши десь, ви створюєте міцний фон жіночої влади, і існує обмін відсутніх якостей.
17.00 р. Догляд за рослинами. Невеликий сад або сад є додатковим способом зберігання жіночої енергії.
Розквіт і зростання - всі відбиття жіночої енергії.
18 років Говорячи в шлюбі друзів. Дуже важливо для тих, хто хоче одружитися. Енергія сім'ї в Веда вважається найбільш вигідною і цінною. Тож не поспішайте відмовитися від вечірки, де будуть тільки пари. Після такої зустрічі ви будете накопичувати енергію, яка, швидше за все, приваблює чоловіка до вас, ніж після відвідування нічного клубу, де є багато одномісних жінок.
19.00 р. Допомога. Допомогти комусь або запитувати за допомогою. Вчимося відмовитися від принципу «Я сам себе», адже це типовий принцип маскуліну.
20. Відвідайте книжковий магазин. Зрозуміло, прогулянка серед книг надихає жінки. Намагайтеся приділяти принаймні пару годин на тиждень до цієї діяльності. Жінка – запорука знань. І книги є джерелом знань. Виберіть правильні книги для розробки.
21. Запит чоловіка на допомогу. Кожен акт догляду робить нас більш жіночним. Дослідити і попросити незнайомця, щоб допомогти вам перенести сумку. Зроблений настрій - 100%!
22. Читання. Прочитати гарну книгу, яку купили і кладуть по полиці. Особливо корисно читати історії про життя людей. Вивчаючи долю, краще зрозуміти себе.
23. Відсутні побутові обов'язки з кимось. Довіряйте щось близько до вас.
24. Готування. Все про варіння значно підвищує рівень жіночої енергії. Жінка – господиня, яка знає, як годувати і пити. Якщо ви не можете приготувати, дізнайтесь. Якщо ви можете, вдосконаліть свої навички, опануйте кухню країни. Кухар з любов'ю, для нього чарівний, любов,
25. Будинок не просто квартира ми живемо. Жінка має потужну енергетичну з'єднання з нею. Ось чому ми так дратуємо двері віджимання або поточним краном. Для жінок, це не просто недоліки, через такі «лунки» потікає жіноча енергія.
Але в таких дрібних речей іноді важливо не турбувати чоловіка. Чому? Людина думає про велику вагу: «Якщо всі плити у ванній кімнаті стануть непридатними, то ми зробимо нову». Десять разів, що стіни змащуються. Іноді це простіше, щоб зайняти когось, хто може виправити незначні проблеми. Не дивлячись на те, що ви знали, що він був дуже зайнятим, а не тому, що руки виростили з невірного місця. Чоловіча самооцінка дуже вразлива.
26. Планування. Неповторність і сумніви знищують жінку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Дізнайтеся, щоб планувати дрібні речі, потім перемістити на планування протягом декількох місяців або навіть років життя. Що ви будете робити завтра вночі?
27. Сонячний обід або вечеря з свічками, красивим скатертини і вишуканими стравами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Принесіть ці магічні моменти до життя. Насолодіться своїми близькими.
28. Освіта, виховання. Поспілкуватися з дітьми, жінка може підвищити рівень енергії. З цієї причини не варто відмовитися від гри з дітьми. А ще краще навчати дітей, які ви знаєте: малювання, спів, танці.
29. Заняття. Жінка живе в світі емоцій. Граючи різні ролі на сцені, можна не тільки краще зрозуміти себе, але і позбутися від накопиченої агресії або поділитися радою.
30. Пікнік в природі. У компанії друзів. Тут поєднуються кілька речей, які підвищують рівень жіночої енергії: об'єднання, перебування в природі, приготування їжі.
31. Макіяж і самодогляд. Це не спосіб, щоб порадувати чоловіка, але перш за все, приносить радість собі. Тому, будучи в домашніх умовах, важливо робити зачіски, носити наряди і добре виглядати.
32. Позбавляючи себе квіти. Один з найпростіших способів підвищення рівня енергії. Квіти не тільки прикрасить жінка, але і миттєво видаліть негативно, взявши її на себе. Тому якщо ви сумні, не поспішайте ставити в подушку - купуйте букет квітів.
33. Спідниця, сукні. Такий одяг відновлює з'єднання з енергією клану вздовж жіночої лінії. Є правило – не носити штани на перших 7 (!) дат у випадку, якщо ви дійсно хочете зачарувати чоловіка. Встановлено, що постійне зносу брюк негативно позначається на жіночих органах.
34. Клуб молодих мам. Якщо у вас є маленька дитина, обов'язково зв'язайтеся з тими ж матір'ями. Це не тільки обмін досвідом, але і обмін енергії. Материнство представляє місяць, а місячна енергія є жіночною енергією.
35. Догляд за дітьми. Не відмовляється від допомоги одруженому другу грати з дитиною. Будь-який прояв догляду за жінкою - шлях до сил. Головне не врахувати чоловіка як дитину.
36.00 Р Годування потрібних. Милосердя - це якість, яка посилює місячну енергію. Ви не повинні допомогти кожному. Звичайно, людина, яку ви можете легко порадувати. Купуйте свій самобутній сусід деяких фруктів. Не відмовляється від чашки чаю до гостя, який курсує вам.
37. Комунікація. Важко для жінок без контакту з іншими людьми. Виводимо енергію з розмов. Важливо переконатися, що інформація, яку ви передали, не йде і інші негативні.
38. Романтичний кіно. Зробіть справу з другом і дивимося мелодрами разом. Будь-який фільм про любов - це корисний час для жінки. Але краще це зробити в компанії інших жінок.
39.00 р. Розширюючи нову культуру. Він сприяє розширенню світогляду і дозволяє жінці не вірувати себе в внутрішній світ. Жіноча енергія прагне розширити, її не потрібно вузькувати штучно.
40. Джерела води. Відпочинок на річці, озеро, море - це чудовий спосіб підняти рівень енергії. Вода є основою сексуальності жінки і її здатності бути гармонійною, адаптованою до обставин або навпаки жорстокою. У давньогрецьких храмах Афродити, молоді священики обов’язково навчалися плавати і спілкуватися з водним елементом.
41. Фізична активність. Якщо ви відчуваєте втрату міцності, починайте оволодіння новим спортом. Це може бути не тільки новий вид фітнесу, але і просто ранковий біг. Танець дуже корисний! Чудовий спосіб відновити, якщо ви перекачуєте після розбиття вашого партнера.
42. Плаття. Красива сукня є одним із способів підвищити рівень енергії. Для того, щоб одягатися, ви не повинні йти в будь-яку точку. Гарний одяг в домашніх умовах.
43. Розбирання рубля. Старі речі, сміття та сміття ослаблюють енергію жінки. Якщо в житті є складний період, то час демонтувати рубль.
44. Здоровий спосіб життя. Неважко сказати, шкідливі звички негативно впливають на жіночу енергію і красу. Погана звичаї може бути не тільки курити, але і звичаї до місця пізнання, розслаблення або мережива.
45. Поезія. Читання поезії допоможе розкрити романтичну сторону вашого себе. Почуй безкоштовно писати вірші. Зіткнена на паперовій енергії врятує вас від тривоги. Гарний сильний навчає вас говорити красиво і вірно.
46. Годування птахів, тварин. Дуже простий спосіб підняти рівень енергії. Побудувати годівницю птахів під вікном. Отримати каністри. Цей птах допомагає щасливому шлюбі.
47. Відвідування музею або виставки. Все красива жінка робить жінку більш красивим.
48. Комунікація з магістром. Зайдіть до лекції улюбленого автора, відвідайте тренінг. Книжки дають знання, це незнімний, але коли ми зустрічаємо Майстер, отримуємо від людини з енергією.
49.00 р. Щоденник. Напишіть свої думки, побажання та цілі щодня. Ви можете покласти фотографії в щоденник або пофарбувати самостійно. Ваші почуття Так важливо писати їх вниз. Прискорюючи енергію емоцій в собі, жінка потім буде змушена залити її на чоловіка, який в самому собі не дуже добре. Крім того, запис думки сприяє їх аналізу.
50.00 р. Альбом красивих фото. Підключіть свої найкращі фотографії, і не соромтесь захопити себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
51. Визначення бажань. Подумайте про те, що ви дійсно хочете, особливо в відносинах. І забути я можу. Я можу - це предрогатив чоловіка. Людина говорить: Я можу виграти її, я можу взяти її як дружину (або я не можу). Коли жінка починає багато думати в стилі «Я можу», вона стає чоловіком. «Я хочу добре виглядати». Я хочу, щоб мені сподобалося. Я хочу одружитися і "Я можу добре виглядати, він може любити мене, я можу одружитися.
52. Солодка розмова. Вчимося спілкуватися без агресії або тиску. Фемінінові енергетичні цвіти з пари ніжних слів ви скажете. Зловживання, непристойні слова знижують жіночу енергію до нічого.
53. Одержання. Спори, конкурси та інші аспекти активного поведінки знижують енергетичні рівні. Спробуйте бути ніжним і дипломатичним. З цієї причини підкорення чоловіка вичерпає жінку дуже багато. А чоловік не хоче жінки, яка ініціатива, бо її поведінка нагадує йому себе.
54. Вибірковість в сексуальних відносинах. Якщо жінка має кілька секс-партнерів, вона допускається до девастації. Тільки мають сексуальні зв'язки з особою, яку ви любите. Не вірний чоловікові. Спробуйте перекласти перший секс після зустрічі. Займає багато енергії, щоб зацікавити чоловіка. Не втратити його на початку сексу.
55. Чистота. Зберігати ваш будинок, ваше тіло і ваш розум чистий. Очистити будинок вчасно. Не накопичувати негативні спогади минулого. Найпростіший спосіб підвищити енергію, щоб прийняти душ. Придатність приносить Потужність.
56.00 р. Пити себе з любов'ю. Один з найважливіших аспектів. Якщо жінка не заповнила своє серце і душу з любов'ю, вона енергійно слабка і може дарувати чоловіка нічого. Пориньте, вона буде вдосконалити свою енергію. Загибель чоловіків, фінансового згоряння, захворювання. Використовуйте будь-яку техніку, щоб заповнювати вашу любов. Жінка-долина. Він повинен бути повною любов'ю.
57.00 р. Декоративна і прикладна творчість. В'язання, вишивка, скульптура: що ви можете створити своїми руками підняти рівень вашої жіночої енергії.
58. Доповнення до себе та інших жінок. Хороше слово змушує нас міцніше. Якщо ви знаходите, щоб сказати про інші жінки, вирішіть. Відмова жінок може дати труднощі у відносинах з матір'ю, матір'ю, дочкою.
59.00 р. Висловлення любові в будь-якій формі. Поцілунки, поцілунки ваших близьких. Говорячи слова любові до світу, до людей, до ваших речей: сонце, весняний вітер, дощ, і навіть до вашої скорботи, для неї є ваш вчитель. Будь-яка відторгнення і боротьба згасає жінку.
60 хв Пряжа. Робота з квітами дає заряду нової міцності, відновлення і цвітіння.
61. Хороше харчування. Використовуйте продукти, які менше обробляються і ближче до природи. Пам'ятайте, що живлення яблука запечена в саду? І деякі гамбургери. Почуття дуже різні.
62. Мисель. Хентлі дотик допомагає жінці зрозуміти і знати себе.
63. Бути самостійно. Не боїться, коли ви самі. Не пропустітьсь лише через самотність. Використовуйте цей час, щоб піклуватися про себе. Природа має щомісячний період, коли жінка повинна думати тільки про себе (менструація).
64. М'яка іграшка. Не відмивайте себе для сну з ведмедем. Він шкідливий для жінки, щоб спати самостійно, і іграшка дає відчуття тепла. Якщо ви відчуваєте брак любові і уваги.
65. Вчимося працювати з енергією місяця. Стійка поза в місячному світлі, заряджаючи воду з місячним світлом, а потім додайте її в ванну. Поверніть до місяця, щоб допомогти в жіночих недугах.
66.00 Р Листівка без причини. Покажіть будь-який знак уваги, ви заповнюєте себе. Згадуємо, що жінка є дарувальником. Гівінг - начинка.
67. Благодійність. Це чистий вираз жіночої енергії. Якщо ви можете допомогти людям, це зробити.
68. Зміна кольору волосся. Якщо у Вашому особистому житті є довга пауза.
69.00 р. Штани. Ви завжди повинні мати аура приємного аромату. Жінка - квітка. Закупівля нових парфумів та вибору аромату підсилює енергію жінки.
70. Гідність. Будьте впевнені, що ваша унікальність. За словами Ведаса, жінка є найбільшою
Це красива річ, яку можна створити. Ви шукаєте! Ти чарівний! Ти жінка!
на лекції Руслана Нарушевича
Топ.thepo.st/585092/CHTO-POMOGAET-JENSCHINE-NAPOLNITSYA-ENERGIEY
Китайський інтернет-гіган Alibaba вибирає New York Stock Exchange (NYSE) для IPO
З кута один в Хрущовці - просторий двоpiece!