Попереднє відображення для будь-якого автомобіля - Як безпечно приїхати в Poor

3250Р. 3700Р.

Ось три фільми я думаю, що спочатку, коли мова йде про виступи і голограми — Старі війни, звіт про міноритетність і Залізний Людина. Моя думка про доповнену реальність крута і дати мені два. Між мною і Тоні Старк, близькість про те, що і між Пітером І і Місяцем, але я вже спробував мій шлях до АР в реальному житті – на Opel Corsa, в погану погоду, далеко за межами московського Кільця, з додатком Hudway. Не перший, але я розповість вам, як це було.

Принцип застосування настільки простий, що він не зрозумілий, як ніхто не зробив його до. В цілому, будь-який власник автомобіля (читати: один, хто має iPhone і автомобіль) отримує можливість використовувати технологію Head-Up Display без додаткової вартості.

Це майже простір - малюнок дороги, з усіма його поворотами, проводиться в режимі реального часу на вітрове скло. Ідея полягає в тому, щоб зробити водіння в бідній видимості безпечніше – картина дороги перед обличчям водія і таким чином, що легко сприймається. Ну, зосереджуючись від проекції до дороги і назад не складніше, ніж від Speedometer - і я дивлюся на ньому дуже часто. Так, це не новий для верхнього сегменту автомобілів – BMW, Audi та низки інших автовиробників вже пропонують дисплей Head-Up як вбудований варіант. Але для всіх інших, програмне забезпечення HUD, яке не вимагає окремого обладнання, є дуже крутою ідеєю.

Ось реальне відео в роботах:player.vimeo.com/відео/76496745

Хто тихий і навігатор? http://vimeo.com/97818548

Але все в порядку.
Ви можете встановити Hudway безкоштовно. Якщо додаток використовує публічні карти Google та Open Street. Версія Android також підтримує Яндекс. Карти.

Дуже легко розпочати, оберіть, куди піти і натиснути кнопку «Почати». Перейти на режим HUD і покласти телефон на торпедо. Тепер проекція маршруту і швидкість автомобіля відображаються на вітровому суші.

Дуже класно виглядає - вночі або в умовах поганої видимості (слабкий дощ, товста фольга), так як протягом дня проекція просто не видно - яскравість смартфона недостатньо.

р.

Але протягом дня ви можете навігувати просто голосовими підказками - картина швидко будується в голові, після того, як багато метрів наступний поворот, де стікати і коли час його уповільнюється. Якщо ви даєте можливість регулювання швидкості з акселерометром, дані набагато більш точніше, ніж за допомогою GPS самостійно.

Навіть базова функціональність програми цілком достатньо для середнього користувача, але голосові підказки хороші, варто намагатися в дії. Я не шкодував 30 рублів і спробував антиповітряний режим з голосом, налаштуванням та іншими начинками - Я хотів перевірити інший вид дороги. Рейс є нормальним, точками на дорозі при підході повороту є гарною ідеєю. Якщо вони зустрілися:

Цінай У версії iOS підписки тепер $1 за місяць і $7 на рік. У версії Android ABM витрат на режим $ 2, але голос ще не існує. Ми не порівняємо тепло з м'яким, але це десять разів менше, ніж вартість інших навігаційних додатків.

На практиці дорожня проекція на склі (Head-Up Display) допомагає приїхати в погану погоду (дощ, туман, розмиття) і в темному зовні міста - особливо на нерівномірних обмотких дорогах, де немає освітлення. Особливо добре при подорожі між містами - по суті, в цій ситуації і намагався. Ви втомилися менше і зазвичай відчуваєте більш комфортним. Якщо у вас немає регулярного навігатора, то не купуйте його додаток, дозволить вам процідити менше поганої видимості і дізнатися заздалегідь про найближчі повороти і небезпечні місця.

Є всі види додаткових соціальних речей, таких як марсесія, таблиці результатів і т.д. - Цікаво, якщо хтось корисний, але не первинний, тому я не зупиняюся.

ложка тара
Hudway є дуже хороший додаток. Але зараз він має свої недоліки. Перше і найважливіше навіть в додатку, але в необхідності придбати спеціальний килимок, який не дозволить телефону слайдувати на торпедо. І навіть в цьому випадку не можна використовувати Hudway на всіх машинах, завдяки конструкції панелі.

Другим недоліком є незвичайний інтерфейс: коли з'являються різні меню і панелі налаштувань зліва, праворуч, і зверху, він плутається спочатку.

Третій недолік – відсутність можливості збудувати і перебудувати маршрути в автономному режимі. Ми будемо чекати, поки розробники знайдуть рішення.

Де завантажити?
Як я сказав, що додаток безкоштовно в базовій функціональності, але вам доведеться платити додаткові фуршети.
  • Посилання на Apple Store для iPhone
  • Google Play Market для Android телефонів

PS: Будь ласка, не забороніть мене – розробники мої друзі, але це не змінює суть. Я спробував писати об'єктивно.

Джерело: habrahabr.ru/post/230859/