Екскавація-6

Триденний візит до рідного села не заморожував ніяких знахідок.
У перший день, через поломку мого моториста, я зумів виїхати тільки за годину, що приніс нічого, але видалення зламу.

На другий день з дуже ранкової дощу безперервно знеболюється, розбиваємо надії на ранкову вильоту.

41 фото.

Екскавація-6 р.

По обіду дощ припинив і я кинувся на прогулянку по мокрому лісі. В процесі нічого цікавого було знайдено, тільки ящик для аксесуарів німецького карбіду, атласу, пустого. Я залив дощ знову, і вологий, як тузк, перейшов в будинок.

Екскавація-6

02 мар

Екскавація-6

03 мар

Екскавація-6 р.

04 мар

Екскавація-6

05 мар

Екскавація-6

На наступний день ми йдемо з батьком для прогулянок на боні. Ми проводимо через німецькі позиції.

Екскавація-6

07 мар

Екскавація-6

08 мар

Екскавація-6

09 мар

Екскавація-6

З легких стрілецьких гармат було багато оболонок.

Екскавація-6 р.

11.

Екскавація-6

12.

Екскавація-6

13 хв

Екскавація-6

14.

Екскавація-6

На сонячному очищенні був змістений маніак, який всмоктував лушпиння і став в цей момент абсолютно безкаркасним і безповоротним.

Екскавація-6 (Рівне)

Після обіду, приймаючи другу з нами, ми йдемо в пошуках альдерського лісу - царства високих кропивок і величезних москітних хмар. До речі, це не найприємніша річ, що блукає навколо таких місць влітку, втомлюється пишною рослинністю. Доброго дня!

На шляху вони зустрілися з оболонками від 45, довго лежачи на камені і вже переросли мохами, а також шахти 82 мм.

Екскавація-6

17.00 р.

Екскавація-6

18 років

Екскавація-6

19.00 р.

Екскавація-6

Тексти пісень, а це означає: Переміщення вперед, і тут є Його величний шанс! Немає іншого способу, щоб викликати його! Я походжу його в пудлі в тампоні. Здається в щось. Викличні прилади. Зареєструватися Поставте свою руку в стрункому праві на пробі і виходите... фрагмент черепа!

Екскавація-6

Ми зберігаємо гоління рук. Ми отримуємо більше кісток. Не сумнівайтесь, ми знайшли бійця!
Це все лосось! Розпочато активну роботу. Спробуйте злити воду якомога простіше. Swamp slime shovels. Ох, я побажаю відра мене!

Вийняти два черепи шматочок за шматочок, потім решту кісток. Не зрозуміло, чи є вони винищувачі, або якщо вони борються.

Екскавація-6

Є шматки розпушувача артилерійського розчину, самі шахти в кількості 3 штук, шматки дерев'яної коробки з них, гумовий ремінь, патрони з ППШ і гвинтівки. Шукаємо шматочок гуми, як патч, миття - образ ведмедя! Цікаво!
Втомно продовжуємо викопувати важку глину, яку не можна відштовхувати від лопатки, часто доводиться працювати своїми руками, пров'язуючи кожну люмп, щоб не пропустити нічого. А потім я копав мій лопатку і побачила сріблясту сторону прямокутної коробки! Не сумнівайтеся, це випадок сигарети! З життєрадісним кремом, гойдалкою рукою, я вивів її в світло, точно, чохла сигарети !!! Він укладає в ліву пальцю кишеню неконсервованих штанів.

До чохла сигарети застрягти шматок складеної газети, лежачи в кишені, можна відрізнити слова російської мови.

Екскавація-6 р.

23.

Екскавація-6

Миття та дослідження, які знаходилися на пізній і продовжуємо працювати! Другий бійець батько знаходить знак гвардії!

Екскавація-6

25.

Екскавація-6

Не сумнівайтеся, це два бійці Червоної армії!

Також ми знайдемо тонований шкіряний ремінь, тонкий шкіряний ремінь, як від планшета, шматок пластикової гребінці, підкладку з бриття, 1 кнопка. У іншій кишенї є ручним з PPSh раундів, а шматок в'язкої речовини, що нагадує пластилін. Шматочок відчував insole, кишеньковий годинник лікується пошкодженою кулею або шраплоном, а F1 гранат без запобіжника.

Екскавація-6

27.

Екскавація-6

В день приїжджаємо до кінця, сонце починає встановлювати, ми повинні упакувати.
Зайдіть до найближчої води, змивайте, мій чохол сигарети.

Екскавація-6

На зв'язку з голкою є листи! Читати далі... КОНИНА РАФА! Відкрийте чохол сигарети - це повний з магорки!

Екскавація-6

30.

Екскавація-6

31.

Екскавація-6

32.

Екскавація-6

На внутрішній стороні кришки гравірування Задорін П.Д.!!!
Ім'я бійця буде відновлено!

757938.

34 кв.м.

Екскавація-6

Наступного дня знаходився до командира місцевої офіційної пошукової партії і подав його всім знайденим.

Боротьба будуть відшкодовані.

Екскавація-6

36.00 Р

Екскавація-6

37 хв

Екскавація-6

38.

Екскавація-6

39.00 р.

Екскавація-6

І ще кілька фото відкриття мого батька, що він зробив у моїй відсутності. Броньовий захист кулемета від танка Т-34.

Екскавація-6

Останній джерело.

Екскавація-6