Один рейс до Фінляндії

З Риги до Фінляндії, насправді це буде пост.

Ми закінчуємо головний день близько 18:30, перейдіть до тренінгу, потім поверніться до бази, де чекає колега, яка домовлене до завантаження та виготовлення паперу.
Ми беремо машину, впакуємо деякі речі і зайдіть додому. Я збираю коробку з роботи для пожежника. Замінити колесо вже в салоні (Я подбаю про це раніше).

2,2 км Я готовий йти додому, 21:30.

3. Їжа. Так як це не має сенсу приймати щось з повсякденних страв з мене, я зустрію з собою пару білкових коктейлів, яблук, бананів і 2 білкових барів, і 7 літрів води, я пишу багато. Нормально їсти буде виходити один рано вранці на поромі, є шведський стіл=

4. о 23.20 Я ходжу до сну, але майже завжди я не отримую багато сну, я не знаю чому. Цього разу я зумів спати близько години.
У 01:00 отримайте, душ, каву, навантажуйте речі в машину, перевірте колеса, начинки і на шляху.

р.

5. Умань Перша зупинка в останньому селищі Латвия – Зальцгей.
Неба красива!

6. Жнівень З будинку знаходиться 115 км. Statoil, де я зазвичай заправляю, тому я скакую на lukoil (що важко робити вночі), візьміть велику каву і вирушайте на 200 км до Таллінна.

Я пішов в шорти і слати, і в той час як я був начинкою, я майже дав дуб, літо...

Габаритний зображення

Я отримав картину на телефоні, будь ласка, не лікуйте занадто багато! Я спробував взяти картину вітрового генератора перед красивим небом :

Р

Ми перехрестимо естонський кордон і введіть Пярну, що означає, що це час для фоторадарів.
А потім є туман.