Ви коли-небудь дивилися, що ваш телефон виглядає так? Я припинив занурення в певну точку, і те ж саме йде на праска. За досить тривалий час я не думаю про потужність пристрою і його можливості, кількість пам'яті і т.д. Це просто знає все. Він робить все, що він може зробити швидко і добре.
6 фото через livejournal.
Але я не можу допомогти, але звертаю увагу на телефони, які я бачу в житті інших людей. Дівчата, бідні люди, як важко для вас.
Я дійсно не розумію, що змушує людей говорити на повноцінному планшетному комп'ютері з функцією телефону і фотографувати на iPad. До того, як все було навпаки, ми і наші батьки почали з досить вражаючими пристроями, які ледь підходять в дипломаті, але який успіх був розглянутий, щоб отримати телефон з кишені брюк, він був вже мобільний телефон, не стільниковий телефон. Здавалося б, в правому напрямку.
Сьогодні екрани виростають з року до року, від моделі до моделі. Яблуко колись називають екраном iPhone 4 дюйма «розумний дисплей загального сенсу», але він також збирає шлях конкурентів. Це різновид страшного. Для мене особисто, незалежно від того, як дивно, що це може здатися, 4 дюйми все ще є епітомом реального загального сенсу. Для проведення заходів, які несуть наявність більшого діагоналлю, планшет був відображений спеціально в окремому сегменті, і ніхто не скасував ноутбуки.
Як правило, є нові чутки, які Apple випустить новий iPhone 6 в двох варіаціях. Припустимо, що буде 4.7-дюймовий iPhone 6 і 5.5-дюймовий iPhone 6s. Китай, звичайно, попереду планети, навіть зробив оголошення нової продукції.
Один спосіб або інший, все йде до того, що в сім'ї з тушкованими яблуками буде «шпильки», для якого можна викликати. Чи буде це додано довіру до бренду? Я не думаю, але продажі обов'язково збільшиться. Я впевнений, що такі новинки будуть затребувані в Росії. Ми любимо більше, але багатше.
Як ви робите з санвузлом?