Пілім душова кабіна, комбінований

Вони попросили мене поставити комбінований душ у ванній кімнаті. Ми йдемо на правильне місце, перші враження, перетворюємо неправильний спосіб. Тоді я бачив гарний вигляд і вирішив зупинити фотографії на Applephone. Пара фото про гарне сільське господарство м. Браунау. В короткий час я не думав, щоб побачити посаду спеціалістом, просто взяв фотографії в гетерогенному процесі роботи, щоб говорити, для себе. Я спробував не переривати нитку оповідання, але ще окремо. Робота не була виконана до кінця, тому що власник просить зробити тільки до загальної установки, решта роботи прагнула зробити себе, плитку, облицювання, монтаж кабіни. Подаруйте підручнику з написання сміливо!

32 зображень.

Поверніть неправильний спосіб...

669866

2,2 км Хороший погляд, я не можу протистояти!

4. У Типовий будинок колхохоніка в Швейцарії, добре, пень під час робочого часу чіткий.

5. Умань Ми приїхали в будинок і зустрілися з нами, вірний друг чоловіка, стара леді "Джені".

6. Жнівень Прийміть інструменти і перш за все редака! Немає будівництва!

5410101091, Україна

7. Про нас Стара ванна кімната не була видалена, коротко, вона виявилася більш цікавим під ним, лічильники збивалися вниз, і під ними утеплювач, ми розім'ялися все і пилили ант-рай є мільйони з них, ми отримали отрути і отрути.

р.

8. Закрити

9. Навігація Ще ближче.

499 р.

10. Janie знаходиться в контроль над тим, що Filons do.

470 р.

11. Для початку ми відрізаємо подрібнені труби до кутів, висаджуємо сучасні на них, де кінці не затребувані, закриваємо шпилькою, дуже важливо при установці таких труб, добре прикріплюємо кронштейни до стіни, щоб під тиском вони не застиглися і не відбуваються в результаті паводка!

12. Направо прикріплюємо одну з виходів до основи, після того як стінуємо, ми неготовимо, а також поглиблюємо розгалуження на стіну.

13.00 р. Після правильної установки змішуємо з утеплювачем.

14. Ми боремося з усіма надлишками, які ми не закінчили цим пристроєм.

15.00 р. Ми кладемо зварювання для опалення, ми будемо обробляти злив, дати правильну форму.

16.00 р. Очистити поверхню.

17.00 р. Вирізати під пальцем.

18 років Ми готуємо наші горла разом.

19.00 р. Про компанію

20. Встановити блоки для ванної кімнати

21. Збір слив

22. Спробуйте, він ідеально підходить.

23. Очистити поверхню акуратно з цим пристроєм

24. Ми вмонтуємо ванну.

25. Скручування ніг на всіх точках

26. Клей ізоляції.

1265041

27. Покладіть ванну і другу частину до стіни клеєм

Р

28. В кінці ...

29. Пити пиво і лежати під ванною. Ми насправді з'єднуємо зливку до зливу в лазні.

30. Ось як працює. . }{OTTABbI4 безпосередньо

доб. 5

31. Ми встановлюємо рівень ніг і отримуємо це диво.

32. Ми приймаємо все сміття на палітрі і в старій ванні. Побудувати сміття зліва, у ванній вигорає матеріал, вата, пінопласт і т.д. Я шкода за якість і відсутність інформації, але я думаю, що я можу показати вам, що я хотів. Як я сказав, що пост не був запланований, але я вирішив випиляти в домашніх умовах, почистити на здоров'я. 6 годин.