Несподівана конструкція котеджу

Все відбулося в лютому 2014 Ще одне зібрання друзів в країні, лазень і фетрових бесід під керівництвом... Один з комрад, Гріша, мав ділянку землі, розмір 4.2 соток, який був порожнім протягом семи років. У той же час був придбаний з нашого взаємного друга Діма для будівництва, але успішний бізнес Гриша, дав йому можливість придбати готовий будинок з ванною! Всі вони благополучно вигорають кожен літо в одному садівництві п'ять хвилин пішки від одного.

А ось ми йдемо, Саня ми подаруємо вам землю, будуємо і сплачуємо як ви можете. Довгий до того, як моя дружина і я планував розширити житловий простір,... Дві діти, дочка 4 років і 5 місяців тепер син, зігнути нас до свіжого повітря і 2 квітня все почалося. Головна, досвід -0, здоров'я +100, бажання +150 (діти)!

64 зображень.

Про нас

початок

Мета

Стовплення паль.

Всі викручені вгору.

будинок прийшов в камаз з причепом

скидання

Будівля

р.

будівництво 1

будівництво 2

будівництво 3

будівництво 4

будівництво 5

р.

будівництво 6

шемале

Вхід до S/O

Ми проходимо і вводимо в вітальню-кухня

1 та

3610Р. 4200Р.

ангел

Натюрморт

побалувати себе...

бічні

2-й тай, спальня (футюра)

Діти, також в майбутньому.

Від розплідної сторони немає розділів.

р.

петля

Вони принесли кілець, вони добре занурилися, процес не був знятий,

Логін

пара

р.

Знімаємо родючість, для ...

... що буде парним шаром глини, від підкопки добре для 6 кілець

Ми приїхали копати, встановити септик і довести воду до будинку.

Процеси

34 кв.м.

622734

35.

практика

фітинги

А потім робітники укладають тверді дошки на всю будинок на підлозі, кладуть перегородки на них, після того як вони висохли, довелося зробити розрізи по стінах, відкривати підлоги, не було додаткових лаг, мудрих лаг, зібрати все ... в цілому діти погано під час будівництва)

39.00 р.

40.

р.

Як без нього?