562
Дідусь Ванья з Новосибірськ помер. й
Історія пансіонату Івана Гущину поширення в соцмережах цього літа. Повідомлення про нього написано фотографом Катериною Лижиною, зустрівся з пансіонатом, коли вона ходила до метро на Червоному проспекті в Центральному ринку. Гранпа продала книги та інші речі, відмовляючись приймати гроші. На день зустрічі Катерини купили домашню притулок від нього. Він прийшов до нього знову наступного дня, потім сказав її друзям, а потім вирішив говорити про нього в Контакте.
«Ми шукали, що шукали родичів. Я не мав достатньо мозку, щоб дізнатися адресу, телефон, не було такого розвитку в моїй голові. Я мав свого стільникового телефону, додому, прийшов до нього, спілкувався з ним постійно, сказав Єкатеріна Лижина.ru. Він сказав пару разів, там вирощена дочка. Пансіонат, живе в районі Затулинка. І вони сказали йому пізніше, говорячи: "Це те, що ви отримали, продаж книг." Його відносини, очевидно, не дуже близько, вона дочка від її першого шлюбу. й
Великої Вітчизняної війни, як він був названий Новосибірським народом. Знайшвидше з’явились більше і більш симпатичних користувачів Інтернету. Волонтери з Новосибірського приїхали до допомоги покинутих пенсіонерів. Вони навіть збираються зробити косметичний ремонт у своїй квартирі, вони повинні були зустрітися з пансіонером 7 липня, але він не підбирав телефону. Доброчинці називають весь день, а 8 липня вони вийшли і вибивають, але ніхто не відкрив двері. Активісти закликали відкрити двері, але вони відмовилися, пояснивши, що це вимагає родичів пенсіонера.
«Ніжбори все ще мають цю ситуацію, здається, що якщо кілька сусідів заявляють, можна відкрити двері. За два тижні людина не потрапила в дотик, ми прийшли, збиті, званий. Найгірше, якщо він ще живий після двох інсультів. Сусіди просто – “звідти, хто тебе, це його від тебе”, – сказав Катерина Лижина. Але я знаю чоловіка, ми домовилися з ним.
Волонтер Єкатерина Соснова, який допомагає самотні пенсіонери, постаралися разом з командою, щоб знайти родичів Дідусь Ванії. Ми шукали його ім'я в деяких базах, пішли на знайдені адреси, але все вийшло, щоб бути в марно. Поки волонтери знають, що родичі пенсіонерів не знайшли.
Збережіть гроші, заощадивши невелику кількість, ми розраховуємо разом, приховавши її просто в разі. Він сказав, що він був дуже важливим для того, щоб він був похований як людина істоти. Вони просили поліцію, звичайно, коли питання, що робити з тілом, вони сказали тільки родичі, ви не маєте повноважень. Я не знаю, що станеться, прийнята Катерина Ліжина. - Чи запечена квартира? Що? Де будуть ці гроші? Звісно, я хотів його закопувати принаймні.
Тепер волонтери намагаються дізнатися, як виконати останню бажаю Гранпа Вані. Адвокат вже волонтерів, щоб допомогти їм, але чи вдасться реалізувати план ще невідомо.
-img3---
Джерело: sibkray.ru