Анадир - спадщина Абрамовича

Фотографії та текст від Enia Kulish

р.

А в Анадирі, незалежно від того, що ви починаєте спілкуватися з, незалежно від того, яка тема ви йдете про те, що все-таки слайди в історії про Абрамович.

Ці дороги хороші. Абрамович зробив це! І в домашніх умовах, як яскравий він теж.

І дійсно яскраві будинки, які відразу привертають увагу. Бізнес-карта міста та регіону!

р.

Звичайні п'ятиповерхові будинки, такі як «Хрущовка», стоять на стилях через переморожування, але фарбуються в різних тонах з невибагливим геометричним малюнком, можливо, як ніщо інше, роблять місто особливим і впізнаваним.

до Спочатку ми сміхалися, коли ми просто почали говорити про цю тему ... - каже голова Морської безпеки Володимир Олександрович - Ми жартуємо, що ми будемо п'ятити, вона буде легше красти вдома, кожен власному кольорі. І в кінці, як добре він вийшов! Місто завжди був сірим... досить сірий. Я очі і очі нічого не ловили. Тепер це чудово!

І дійсно, це тільки трохи гірша погода, колір, здається, зникнути всередину, залишаючи тільки половину тонів і відтінків сірого. Скрізь, крім будинків...

Що в будинку ... добре, пейзажі! Будівельна лікарня була відновлена, була побудована станція газового двигуна, відділення університету... Стопи, сміттєві банки, пішохідні переправи ... З краю підходить тільки для роботи по обертальному способу від розпаду, Чукотка перетворилася на місце, де можна жити. І кожен локальний знає відмінно, що він вів його.

до Але він не просто сидів тут, був він? Він мав щось робити з ним, і, ймовірно, небагато.

Місцеві жителі відкривають такі зауваження.

- Розкажіть, що, дівчина. Що він взяв, я не знаю... Я ніколи не бачив, і я ніколи не бачу його! Але це те, що він зробив для мене особисто, ніхто не зробив до або після того, як! Нехай він стелить, так ... Але він поділився... Дуже щедрий. Ні один інший поділився цим... І ніхто не зробив стільки для Чукотки як Абрамович, незалежно від того, що хтось говорить.

Роман Аркадійович, звичайно, є неоднозначною людиною... і в нашому Центральноросійському гурті прийнято вважати його неоднозначним... діапазон почуттів, як правило, коливається від м'яких скептиків до відторгнення. Але там, в Чукотці, буквально кожен готовий захистити його піною в роті. Я не даю судити і аналізувати, але одне, що я можу сказати напевно: він зробив кілька десятків тисяч людей, щасливих, нехай за короткий час. І це дорого!

Чи знаєте ви, як він виграв вибори? один з нас жартував. Я приніс контейнер для кожної родини.

Так, місцеві жителі відповіли, і ми вперше ставимо!

Багато речей сприймаються досить різними ...

Я був в Москві, і був постер, кажучи, що живе в одній країні, щоб купити футбольний клуб іншої країни ... це не важливо. І коли я побачила його, я був так хворим. Сльози! Я, вирощений чоловік, майже кричав ... якщо вони знали, хто зробив цей плакат, як ми були все тут... З'їсти рибу перед ним. Діти побачили море вперше. Не так, але теплі, в яких можна плавати, а футболки різнобарвні з короткими рукавичками носити. Не знаю, що до! Не пам'ятайте!

І дійсно, взяв дітей до таборів, літніх людей в санаторії, хворого на лікування, молодих професіоналів на стажуваннях. Це набагато більше, ніж буде достатньо...

І я пам'ятаю свій човен тут. Великий, красивий! Він зібрав піонерів з усіх куточків регіону і прокинув цю яхту навколо Лимана. Тексти пісень, а це означає: Вони пішли далеко! І в нижній частині носа була така скляна зона. І так вони побачили підводну красу через неї. Я не знаю, що я бачив там...

136150 Р

Ви не любите поточної влади?

- Чому ти любиш їх? - Ні. - Не робіть нічого для нас! Вони просто надягають те, що зліва від Абрамовича!

І дійсно... Яскраві будинки більш і більш схильні до зниження. Хоча, звичайно, це не так багато поточної влади, яка є блювотою як сувора природа регіону ... Це жарт, на початку липня все ще сніг у місцях.

Габаритний зображення

Як вам подобається наші ціни? - улюблене питання всіх місцевих жителів. Ви ще були в магазинах? У нас є відвідувачі всіх перших в магазинах ціни фотографуються ... то, ймовірно, на материку, щоб бути вірним.

Можливо, саме тому більшість позицій в місцевих магазинах просто не коштують ціну. Або можливо, для деяких інших, більше прозаїка причина ... Ціни на 30% вище Москви

Це тому, що вже розпочатий сезон навігації. Як тільки перший корабель прибув, все... ціни відразу ж падають на половину! (Так, 30% дорожче, ніж ціни на Москва, ті, які «падуть на половину»)

р.

р.

Море важливо в житті регіону в цілому і місті Анадир зокрема! Це єдиний спосіб поставляти місто з життєвими поставками ... і це відбувається тільки в короткий період північного літа, починаючи з кінця червня по початку жовтня. Це називається "півнна доставка". Потім лід піднімається на лиману і єдиний спосіб спілкування з великою землею є авіація, не найдешевший спосіб ... звідси ціни, і не тільки вони ...

«Ніде я не бачив стільки затримок в магазинах, як тут в травні», - розповідає Іван, моряк бугбоату, який мав можливість ходити на Лиман. - Ну, які варіанти... Ви можете відкинути все і не їсти нічого на всіх!

І влітку край живий. Багато хто приходять тут спеціально для того, щоб заробити гроші за цей період, і моряків, будівельників і багато інших. Анадир невелике місто і іноді не вистачає робітників, особливо в сезонних професіях.

р.

«Ви можете погуляти по всьому місту протягом трьох годин», - сказав нам, коли ми просто збиралися. З офіційних пам'яток, тільки церква, і музей

Неофіційна площа – Тавайвам. Тайваню, або Китай, як місцеві жителі називають його.

Формально це національне село, але по суті, тільки відокремлена зона міста. Чукчі живуть там.

р.

р.

Є також один з двох міських пляжів. Хоча, звичайно, в традиційному розумінні це не пляж на всіх, але так ... смуга берега води ... Поруч є безперервна лінія гаражів-шпильок, де зберігаються обладнання та інші необхідні речі.

1 999 р.

У літній період вони приходять з дітьми, собаками і сітками (по-перше виловили на сітці), не так багато риби, але досить просто витрачати час.

Інший пляж рівно на протилежній стороні міста. Важко потрапити, тому це трохи пуститься.

р.

Анадир сам іноді здається пустельним. Особливо на відміну від московського антіль. Чукотка, має статус прикордонної зони: ніхто не може добровільно прийняти і приїхати сюди. Вам потрібен сертифікат про подорожі, або запрошення, або дзвінок. Це не те, що важко зробити, але потік незаконних, проте це обмеження, місто дуже спокійне.

Кожен тут знає всіх, і якщо вони не скажуть на вулиці, це тому що вони вже бачили один одного. На вікнах перших поверхів можна рідко знайти сітки, а двері відкриті всередину і не мають замків коду. Хоча за легендою, це зроблено так, щоб в запеклі морози і розмиття, кожен може піти в будь-який вхід, прогріти і чекати погану погоду.

Трембл місцеві і кімнатні рослини ... майже всі квартири обов'язково мають квіти, і багато вікон можна побачити огірки ... вони ростуть тут в будинках замість деяких герані!

А міський скурний вільний автобус, де діти спокійно незрівняні дорослими. І здається, що це також спадщина Абрамовича.

- Ви не з Москви,

-Так.

до Ви сказали, що це не добре. Я працюю в Чукотці за 60 років і тільки 10 бонусів!

Я кажу, звичайно, якщо я побачу тебе, я обов'язково скажеш...

Джерело: enia.livejournal.com