Відкриття Церемонії олімпіади

12 лютого в БЦ Місце, Ванкувер офіційно привітав 2,600 спортсменів з 82 країн, щоб змагатися в 86 події по 15 різних видів спорту. Церемонія відкриття підкреслила різноманітність та спадщина Канади та інших народів. Після найдовшої поїздки в Олімпійській історії Олімпійський полум'я нарешті досягла чаші, де він позначився відкриттям 2010 Зимових Олімпійських ігор.

р.

Torchbearer Turner Seward несе вогонь в парку Stanley на фоні The Lions Gate Bridge 12 лютого.

Сніжна панель стрибає над кільцями на церемонії відкриття ігор.

На урочистій церемонії нагородження митець влаштував рідну канадію.

Людина з фотографіями відкриття Зимових Олімпійських ігор у Ванкувері.

На стадіоні "БК Місце" на честь XXI Зимових Олімпійських ігор.

р.

Танець виконує на церемонії відкриття

р.

Великий ведмедик у баштах світлодіодів над учасниками вистави на церемонії відкриття.

На церемонії відкриття з’являється канадська делегація спортсменів.

Члени Королівської Канадської кріплої поліції здійснюють канадський прапор на стадіоні під час церемонії відкриття ігор.

Р

Канадський атлет кричить під час церемонії відкриття

Сінгер Ніл Фуртадо виступить на церемонії відкриття Зимових Олімпійських ігор 12 лютого у Ванкувері.

На підвішування стелі під час церемонії нагородження проводиться зображення тотемів.

На підлозі під час виступу артистів на церемонії відкриття прокладено зображення величезних осінньих листків.

Р

На церемонії відкриття XXI Зимових Олімпійських ігор проводить скрипка.

Акроба мух над сценою на церемонії відкриття.

натовп глядачів розфарбовуються в кольори національних прапорів країн, які беруть участь в іграх.

Lightbulb ковзани забігу через BC Place Stadium на церемонії відкриття.

На урочистій церемонії нагородження проводяться катання на лижах та сноубордах.

(Рівне)

Сніданки та лижники літати на стадіоні для церемонії відкриття ігор 12 лютого

К.Д. Ланг співає на церемонії відкриття зимових Олімпійських ігор 2010 року.

9164753

Актриса має свічку на церемонії відкриття ігор.

Рік Гансен проводить Олімпійський полум'я на церемонії відкриття 2010 Зимових Олімпійських ігор у Ванкувері.

П'ять фіналістів (хокейний програвач Wayne Gretzky, баскетболіст Steve Nash, лижник Nancy Green і ковзани Catriona LeMay Doan) привітають натовп на церемонії відкриття ігор.

Катріона скейтр LeMay Doan бере участь у церемонії освітлення Олімпійського полум’я.

Стів Неш допомагає світити олімпійську чашу полум'я.

Художники об'єднали олімпійську чашу полум'я, тримають руки, на церемонії відкриття 2010 Зимові Олімпійські ігри у Ванкувері.

Заспокійливі вогні нічного неба після церемонії відкриття у Ванкувері.