Ремнанти Радянського Союзу

7623565

Угорщина, двигун MAV 424.

Росія, піонерський табір.

Для Rebecca не просто подорож: вона мала дуже специфічні цілі, які давали їй творчу свободу.
Болгарія, Бузлудя.

Болгарія, Бузлудя.

Болгарія, Бузлудя.

«Мій мета – захопити книгу, яку зникла радянська імперія, до цього остаточно зникла. Назва книги, привиди Радянського Союзу пов'язані з тими хантомами і історіями, які залишаються після її згоряння. СРСР був колись живим, дихаючим організмом, але з осені комунізму багато місць залишалися покинутими і пустельними, як скелети забутих часів. Люди, які колись жили і працювали там, як і раніше занурилися спогади про минуле.
Німеччина, Школа ВПС.

Німеччина, військова база.

Болгарія, радянський пам'ятник.

Під час подорожі Ребекка відвідали занедбані міста, заводи, в'язниці, школи, пам'ятники, лікарні, театри, військові комплекси, психіатричні лікарні, концентраційні табори та навіть відвідали радянський підводний човен. Визначивши своє розташування непросто, але завдяки активному пошуку Rebecca вдалося знайти найцікавіші місця для зйомки.
Німеччина, радянський штаб.

Після того, як я хотів би зробити книгу про це, але аналогічна книга вже існувала, тому я хотів знайти щось унікальне, що ніхто не знайшов. Моя зацікавленість в Радянському Союзі була викликана поїздкою до України в Чорнобилі. Зрозуміло, що після розпаду такої величезної імперії, було б багато покинутих будівель, і я опинився знайти їх. Я шукав місця, пов'язаних з радянською історією. Деякі були буквально просочені ним протягом усього існування Радянського Союзу, а інші збереглися тільки деякі його частинки, говорить Ребекка.
Естонія, тюрма Патарі.

Естонія, тюрма Патарі.

«Не дивлячись на те, що ці місця переважно закинуті і, звичайно, здавалося б, я не боїся», - сказав Ребекка.
Радянський підводний човен Чорний Відов.

р.

Латвія, лабораторія.

«Я думаю, що всі люди цікаві про те, що вони не знають або знають. З'єднання має свою красу: це поезія, яка святкує природу і повертає те, що вона колись давала. Коли я отримую всередині будівель, це хвилювання: Я знаходжу себе в світі, який не був людиною для нас! фактури і запахи здаються незвичайними. Довга відсутність людей в цих місцях робить їх синістром. Імагінація – анотація з питаннями. Які люди тут живуть? Що робити? І чому це не так?
Латвия, Irbene.

Естонія, тренажерний зал.

«На мій погляд, ці місця не страшні на всіх; навпаки, я відчуваю себе безпечніше в місцях, які передали людям, де тільки природа зацарює, ніж в по-справжньому загартованому, ліктовому світі, в якому люди постійно розводять десь в хаосі життя. У занедбаних будівлях я відпочию і відволікаю від стресів повсякденного життя. ?
Україна, Чорнобильська лікарня.

Німеччина, лікарня.

770 грн.

Німеччина, лікарня.

2024045

«Що люди просять, якщо я боїться привидів або поганих людей, які можуть бути тут. Я думаю, що я просто не відчуваю його: коли я ходию в будівлю, всі ці емоції зникають і все я можу подумати про знімки. Хочу захопити красу і відчути на кожній фото. З технічної точки зору я хочу захопити місце якомога простіше, тому я приймаю 5 картин, щоб переконатися, що я захоплю всі нюанси гри світла і тіні. Потім я зазвичай вручну об'єдную їх в Photoshop, щоб створити картинку з ідеальним впливом. На творчому боці я хочу, щоб глядач почував себе, що я відчував в цьому місці. Що ми орієнтуємося на те, що ми емоційно прикріпимо. Я шукаю, і я сподіваюся захопити, показати людей. З цими фотографіями я хочу дихати життя назад в забуті місця. й
Чехія, Milovice.

Військова лікарня в Польщі.

Джерело: www.rebeccalitchfield.com