Фіодовий браслет W/Me. Аналізатор особистого життя

Продовжувати вводити вас до цікавих гаджетів, сьогодні я отримав до пристрою W / Me. Останній раз, був Polar Loop браслет, який виконував досить стандартні функції: pedometer, пульсовий метр, кількість калорій витрачається. У W/ME все не так, тому його не можна назвати фітнес-трекером у звичайному розумінні слова. Повідомляємо, що найбільш поширене, що він знає, щоб виміряти пульс. Але решта функцій я не познайомився в браслетах. Добре, давайте це прямо.

Традиційно ми починаємо з коробки. Ось це звичайний, але не зовсім простий. Ось цей дерев'яний чохол ховається в картоні. Гарний, але не функціональність, тільки простір займає. Всередині є браслет і інструкції. Немає адаптерів або чохлів або що-небудь, це дуже лаконічно.

617548

Браслет виглядає досить стандартно. Відрізняється від інших моделей, крім того, кріпиться арки всередині. Не натиснути на руку, але потрібно, щоб металева пластина для вимірювання продуктивності щільно прилягає до руки. Не боїться, ця частина W / Me виготовлена з пластику і покрита досить м'якою гумкою, тому нічого рубати в цьому місці не буде, а в загальному дискомфорті при використанні браслета я не відчуваю себе. Але завдяки такому дизайну браслет підійде для будь-якого зап'ястя.

До речі, ця частина браслета можна замінити. Досить випрямити його важко, так як нижня частина розщепиться і браслет розбитиметься на дві половинки. Неймовірно бути корисним, якщо ви хочете змінити колір, але це невеликі речі.

На лицьовій стороні пристрою є кілька елементів. По-перше, це екран, виготовлений з набору світлодіодів, але більше на цьому пізніше. По-друге, це кнопка для управління браслетом. Однак також виконує функції провідника при вимірюванні імпульсу. Просто поставте пальцем на ньому, другий металевий елемент на внутрішній стороні браслета вже торкається руки, а починається вимірювання імпульсу. Застібка, вимірюється тільки при замкненні контуру, що означає пальцем на кнопці і браслет на руці. Це життєздатність, звичайно, багато людей будуть корисними для вимірювання імпульсу під час тренувань, коли некомфортно тримати руку на браслеті. Також є ковтка, яку можна використовувати для того, щоб скасувати браслет.

Так, як для зарядки браслета, то все схоже в Nike Fuelband, USB роз'єм прихований в самому браслеті, він дуже зручний.

Мені подобається, що браслет має екран, він виготовлений з 120 діодів. Якщо ви хочете бачити ваш пульс, час або щось інше. Тим не менш, більшість даних можна побачити в додатку.

р.

Тепер покажіть, як цей браслет відрізняється від всіх гаджетів, які знаходяться на ринку. Я просто хочу сказати: це не фітнес трекер. Ви не виміряєте скільки миль, які ви побігли, як ви скидати і т.д. Його аналіз цікавіший. Зазвичай електроди використовуються для вимірювання частоти серцевих скорочень, які необхідно змащувати. Фіод розроблений сухий електрод, що робить кілька циклів підрахунку. Це робить датчик більш зручним у використанні. Пристрій використовує вимірювальні підсилювачі, фільтри, ADC та цифровий процесор сигналу. Пристрій збирає і обробляє початкові мікровольтаїчні сигнали, щоб показати вам дані про стан тіла.

р.

40617.

Пропозиція тут незвичайна, я не бачив цього до. Цей так званий аналізатор життєвого спектра використовується для визначення вашого субсвідомого психічного стану, чи збалансований, песимістичний, збудливий або неспокійний.

3610Р. 4200Р.

Компанія працює з лікарями і збирає багато даних, з якими визначити вік вашої вегетативної нервової системи. Більшість часу, це вище, ніж ваше життя. Це може бути покращений через дихальні вправи і зробити правильні зміни для вашого способу життя. Додаток допоможе з диханням, але розібратися, чи варто їсти менше або запустити більше - це вже ваше завдання, тут програма не є вашим помічником.

(доб. 3)

Додаток реалізує коучингову платформу з 5 різних рівнів для підготовки діафрагматичного дихання. Кожен рівень визначається різною швидкістю дихання. Якщо ви не навчилися правильно дихати, програма навчить вас. Завдяки цим контролюм ви можете покращити вегетативну нервову систему. Дотримуючись порад, ви можете встановити оптимальний ритм дихання і вибрати прийнятний рівень. У навчальному режимі відображається ЕКГ, частота серця та стан системи.

Габаритний зображення

У програмі можна побачити історію та аналіз змін. Всі фігури даються з поясненнями, тому при використанні програми все повинно бути зрозуміло, не виникне проблем. Ви просто повинні використовувати цей браслет і дивитися вашу динаміку. Якщо ваш стан погіршується після зміни вашого життя, то ви робите щось неправильно. Таким чином, браслет має переважно два режими роботи. Перший моніторинг життєвих ознак: серцевий ритм та дихання, а також аналіз стану людини на основі даних. І другий - це режим інструкції, в якому додаток і гаджет навчить вас правильно дихати.

Але якщо функції браслета закінчилися на цьому, то буде досить нудно і творці навряд чи збирали необхідну кількість на Kikstarter. До тих пір, поки є екран, є фіодний годинник. Дуже зручно, не потрібно знімати смартфон для перегляду. Також, якщо браслет підключений в будь-який час, чому не відображати повідомлення з телефону? Таким чином, якщо ви підключите браслет до смартфона, то коли ви отримуєте дзвінок або SMS, W / Me буде вібрувати. Але при наявності вібраційного виклику не вносять тривожний годинник - це досить дивне рішення, багато буде корисним.

Це не все, хоча. Існує функція пошуку смартфона. Натиснути кнопку і додаток на телефоні почнуть робити звуки. І якщо телефон раптом виходить з діапазону Bluetooth браслет, гаджет буде вібрувати і сказати, що користувач кудись залишив свій телефон. Добре, ще одна невелика функція - кнопка браслета можна використовувати для дистанційного запуску вбудованої камери телефону. Але функція «Lightlight», я думаю, в браслеті все ще зайва. Хоча, якщо екран виготовлений з світлодіодів будь-яким чином, чому не дають можливості світити їх відразу і, можливо, допомогти вставити ключ в брелок або знайти телефон в темряві. Але виглядає смішно, звичайно. Додаток сумісний з пристроями iOS та Android. Якщо є Bluetooth 4.0, він не працює без нього.

Браслет Phyode W/Me дуже цікавий пристрій. Це ще не фітнес браслет в його стандартному розумінні, але система моніторингу. Поєднання апаратно-програмного модуля дозволяє визначити стан нервової системи і проводити тренінги для нормалізації дихання і взагалі привести здоровий спосіб життя. Звичайно, цей браслет не вимірює кількість кроків та інших фізичних осіб. Але це може бути корисним не тільки для спортсменів, але для всіх, хто хоче контролювати своє тіло. Браслет коштує близько 7500 рублів, яка досить адекватна ціна за такий гаджет. Взагалі мені сподобалося браслет, це цікаве, геки повинні подобатися. Не без мінусів і коефіцієнтів, звичайно, але гаджет затримується.

Джерело: habrahabr.ru/company/medgadgets/blog/230305/