Застібка барбекю була бомбою.

Жителі Шотландського острова Яйця протягом багатьох років використовували поверхню піщано-покритого залізного кулі як пристрій для барбекю, розміщення речей і продуктів на ньому. Як виявилося нещодавно, зручний елемент виявився бомбою Світової війни.

5 фото через.

Протягом багатьох років Шотландські сім'ї провели барбекю біля піщано-покритого залізного м'яча, які бажали, щоб бути нешкідливим катером, що викидається на березі моря. Відпустки використовуються її поверхню як стіл для розміщення речей і виробництва, а також виготовлених багать біля нього. Діти теж не ігнорували протрудування муліне і весело по ним.
Однак, останнім часом, сильний берег і хвилі показали, що під шаром піску не є старий буй, який став улюбленим іграшкам дітей, але бомба від Другої світової війни. Цей шокуючий відкриття був виконаний графічним дизайнером Ben Cormack, батько якого проживає в 100 метрах від пляжу.
"Я пішов, щоб побачити мій батько, а потім я прогулявся, щоб побачити море. Однак, коли я підійшов до краю води, я відразу забув про мету мого загону — прямо перед мною був величезний об'єкт, що нагадує морський шахту, нагадує Кормак. Тоді я зрозумів, що зимові бурі змивають глибокий отвір і повністю піддаються об'єкту, який ми розглядали старий буй, і тому часто робили вогонь біля нього. Звісно, я не був впевнений у правильністі моїх вгадок, але я був знебочений, тому що цей об'єкт не був далеко від дверей мого будинку батьків. Так я відправив фотографії залізних кульок на адресу електронної пошти поліції. Я подзвонив мені протягом години і, підтвердивши мої найгірші страхи, поінформував мене, що вони негайно відмовляться від вибухового пристрою.

Після евакуації мешканців прилеглих будинків експерти розглядали бомбу Другої світової війни, тип високотемпературного вибухонебезпечного, і було вилучено, щоб його тіло було повною з піску, не вибухових речовин. Після чого команда сапперів зняла боєприпаси, що робить керований вибух.

Я пізніше сказав, що ця шахта була використана під час Другої світової війни для захисту морських мереж від німецьких підводних човнів і бойових кораблів. Вони, як правило, знайдені з вибухонебезпечними речовинами, тому поліція була дуже стурбована долею людей, які живуть біля пляжу, - сказав Бен Кормак, позбавляючи собаку біля залишків бомби.

...