Особливості професії. Медсестра

Збірник
У нас є молода команда, старша медсестра 25 років. Деякі ще навчаються в медичних школах, інші закінчив медичний коледж. Я працюю в невідкладній лікарні, є багато пацієнтів, робота важко, тому молоді люди оселилися: не кожна старша людина може витримати це.
Дівчата, незважаючи на те, що робота важко, трохи більше, ніж молоді люди. Офіційно професію «незаймана» не існує на всіх: чоловіки в робочій книзі все ще пишуть «необхідно». Найшвидший і міцний з них працює в "рецевері" - рецепційне приміщення, є найскладніше фізично: потрібно перенести багато пацієнтів на різні підлоги.
Я вірю, що кожен, хто навчається бути лікарю, повинен працювати як медсестра або медсестра. Особливо це стосується тих, хто працює своїми руками, таких як майбутні хірурги. Є лікарі, які не знають, як переключити ІV – це абсолютно соромно. На мій університет більшість студентів працюють медсестри, крім самих відчайдушних nerds. Найважче, що не варто зупиняти любити свою професію, доки ви маєте диплом. Рік тому, я любила ліки більше. Це бездоганна і неможлива робота.

Обов'язки медсестра
Роль медсестра досить широка. У нашому хірургічному відділі пацієнти важко, робота ще більше. Вранці ми видаємо таблетки, ми вивчаємо пацієнти, подивимося на всіх, якби ми знову дізналися один одного. Я працюю у вихідні, коли відсутня окрема процесуальна медсестра, тому я даю собі ІV і ін'єкції. Іноді доводиться робити пов'язки. Лікарі зазвичай роблять це, але іноді не встигають. Або є дні, коли в відділі немає лікаря - це пов'язано з зменшенням персоналу.
Найскладніші випадки пов'язані з серцевим арештом. Ми відразу ж зателефонуємо реаніматорів, скажемо кодове слово «з валізами». Вони відразу знають, що відбувається. Для двох хвилин підніматися, в цей час медсестра непрямий масаж серця.
Зрушення медсестра триває в день. Іноді ви отримаєте зорочку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він прокине мертвого чоловіка. Кількість переходів в місяць змінюється. Максимальна пила я була 14. Нерідко лікарі і медсестри працюють в декількох лікарнях. Наша зарплата – три тисячі рублів за зміну. В інших лікарнях є менше.
Пацієнти.
Я рідко іржі у пацієнтів, тільки як останній курорт. Наприклад, нещодавно пацієнт вирішив навчити мене правильно поставити ІV. Він починав задньої частини, щоб Я хотів би сказати йому, якщо він не заспокоївся, я кинув його.
Ймовірно, це передбачуване, але старші чоловіки найбільш бояться ін'єкцій і різних процедур - кричуща, відьма. Також дуже хворі пацієнти - все пришивається, але переносить. Я не завжди хороший при заспокоїванні пацієнтів вниз, але зазвичай вони просто повинні говорити, особливо бабуся.
Один пацієнт спробував вбити мене. Він мав інсульт, був частково паралізований і почався божевільний. Коли я підійшов його, він почав кричущий, що він мене захопив. Він захопив тушку, кинув його на мене з усіма його Я отримав в нозі.
По-перше, було багато необоротних пацієнтів, наприклад, з білим лихоманом. Під час роботи я вже скомпільував власний алгоритм прояву кальмарів. Спочатку такі пацієнти стають дуже непривабливими, підходити, запитати, що лікують. Потім, з ніде, вони запускаються і скажуть, що вода, яка працює вниз стіни в кімнаті. Звичайно, немає води. По-перше, вони приходять в куртку з спокійним виглядом і скажуть: "Я окласив вас, ви тут, щоб експериментувати на мене, я закликав поліцейського і залишити." Результатом є один: вони надсилаються до екзогенного блоку інтоксикації, ставлять ІV, дають седативний - і вони прокидаються людям.

Можливість смерті
Я не здивую мене. Коли тяжко хворіли, старі люди гинуть, ви лікуєте його як неминуче.
Я не пам'ятаю крісель на роботі. На самому початку я прийшов додому після мого зрушення, і я мав реальну тантру. У той час у нас був дід, який потрібно мати його ноги ампутованими. Він ще не знав, потерти і масажувати, що ноги весь час. А потім він сидів і почав їсти апельсини. Він дуже сподобалося, і він доторкнувся мене.
В цілому найбільш сумні випадки пов'язані з ампутацією ноги. Дуже часто люди не справляються з нею і йдуть божевільними. Вони потребують особливого догляду. Після ампутації багато вводять в стаціонару з насадкою і вмирають тут. Нещодавно ми приносили досить юну жінку - вона була 50 років. Її дочка з'явилася в лікарні тільки один раз, щоб подати заявку на квартиру. Через кілька тижнів після ампутації і розряду вона прийшла до нас з припуском, страшним лихоманкою, охолоджувачами, вона була загиблою. Ця жінка працювала в усьому її житті як операційна медсестра.
Офісні романтики
Відносини виникають в хорошій половині співробітників, зазвичай між лікарями і медсестрами. Як один з наших лікарів каже: "Ми всі однакові мікробіоми тут." Вони сплять один з одним правою на роботі – на миті, на сходи. Найголовніше, що навіть якщо щось вийшло неправильно, вони залишаються друзями, ще добре спілкуються, продовжують жартувати. У нас є хороші романи, люди одружилися. Одна з кращих шоу на цій темі - Анатомія сірого кольору. Не можна поєднувати любов, секс і якісну роботу в лікарні. Лікарі не повинні спати один одному. До речі, ніхто не здивує жіночих хірургів: чому людина потребує іншої людини в будинку? У нас є одномісні.
Люди, які присвячують своє життя в медицині, крім лікарні, не встигають і ніде витрачати. Якщо вони працюють там 15 днів на місяць, де ще вони зустрічають, відпочивати, пити, мати секс? Багато людей досить вдало поєднують це.
Відгуки пацієнтів
Найпоширеніший подарунок для медсестри - особливий шоколад. Тексти пісень, а це означає: Він лежить в стеках і ми не знаємо, що робити з ним. Також є більші подарунки: недавно жінка, яка лежачи з серйозною хворобою приніс величезну корзину солодощів, фруктів, квітів.
Зарплата лікаря також залежить від того, як вдячний пацієнту. Хірург подає руки. Я знаю випадки, коли пацієнт дав п'ятдесят тисяч рублів за чай для добре-доневої роботи.
Щоб звернутися до приватних клінік, якщо ми не говоримо про гінекологів, урологів, стоматологів, проктологів або косметологів, не радимо. Зазвичай пацієнт не знає, що він потребує, тому легко заробити гроші від нього. У державних лікарнях лікарі більше практикують і більш відповідальні. У приватних клініках зазвичай ходять на роботу лізи лікарів.

Джерело: www.the-village.ru