653
Він відвертий альтанки.
Хочу сказати, що я є власником квартири, крім дрилі і викрутки в руках інструменту до цього, тому це подвиг для мене. Я вирішив з кунжутом, зануривши спекотний літо, ебать в моєму будинку (не так давно купили за допомогою батьків) альтанку на приємний літній вечір. Немає додаткових грошей, як завжди.
23 фотографії.
Бюджет становить близько 20 лотків. Розмова про тротуарну плитку – сакрайл на такому бюджеті. Так, в повнопотужному тире, це було написано:
р.
На подвір'ї, що я мав поставити кудись.
р.
Викопування отвору в дюймах 30-40 легко!
Додано до [mergetime]1405837116[/mergetime]
Ведуться сміття.
419113
старі плитки, як гідроізоляція)
Потім пісок, знову сміття і знову пісок і знову сміття.
Головна
Пісня дивилася на нас, як ми були морони і ебатьін' знаємо, що ми робимо. Коум вирішив чистити зуби, знайдені в молочній щітці трави
Стяжка була 3х3, товщиною 15 сантиметрів. У цей час прокопуємо отвір під доріжкою.
І знову, сміття, о, що сміття.
Потім під каменем ходили прес-форми. Я не чекав, щоб бути таким гідним.
Головна
Важко працювати. Він добре працює, але це також досить п'яний! Саме тому його роботодавець перетворює сліпу око своїм маленьким недоліком.
дим
Я пішов на будівництво, подивився на скільки коштує профіль на каркасі, металевий профіль на даху і т.д. Моя оцінка – 10 до 12 тис. Я думаю, що робота зварів буде коштувати те ж саме ... В короткий час я запланував, що сам альтанка отримає мене до 25,000. Я назвав зварювальник на оголошеннях, пояснив розмір, побажання. Розрахувати, говорити. Зателефонуйте мені в час. Зв'язатися з нами
-37,000!
- Чи ви чортуєте пролетарі? Де ти живеш, в Мацкві або в Воронежській області? Ви бачили більше 15-18 тис.грн? Захопити вас, рукоділля...
Він пішов в магазин і купив готову альтанку на 11400, хоча китайська. 4 стільці і стіл ., всього 13900
Він довго... Китай ... Прибув другий кум.
Натюрморт
Додано до [mergetime]1405837975[/mergetime]
більше
мансарда
,00 Р
ліхтар
, Україна
Вечір з світлодіодним освітленням
П'яні коомні танці Depeche Mod-Personnel Gisus!
Отже, 13 мішків цементу - 2800, KAMAZ піско-2000, бордо з кріслами і столом 13900, світло - 1500 тис. світлодіодної стрічки в силіконі (Я не знаю, що це називається) і ліхтар 840 ре, перемикачі-аутлети ще 250 рублів ... В кінці, один кліщ дешевше, ніж я змащений домашній!
Добрий ранок, шановний Япс!
23 фотографії.
Бюджет становить близько 20 лотків. Розмова про тротуарну плитку – сакрайл на такому бюджеті. Так, в повнопотужному тире, це було написано:
р.
На подвір'ї, що я мав поставити кудись.
р.
Викопування отвору в дюймах 30-40 легко!
Додано до [mergetime]1405837116[/mergetime]
Ведуться сміття.
419113
старі плитки, як гідроізоляція)
Потім пісок, знову сміття і знову пісок і знову сміття.
Головна
Пісня дивилася на нас, як ми були морони і ебатьін' знаємо, що ми робимо. Коум вирішив чистити зуби, знайдені в молочній щітці трави
Стяжка була 3х3, товщиною 15 сантиметрів. У цей час прокопуємо отвір під доріжкою.
І знову, сміття, о, що сміття.
Потім під каменем ходили прес-форми. Я не чекав, щоб бути таким гідним.
Головна
Важко працювати. Він добре працює, але це також досить п'яний! Саме тому його роботодавець перетворює сліпу око своїм маленьким недоліком.
дим
Я пішов на будівництво, подивився на скільки коштує профіль на каркасі, металевий профіль на даху і т.д. Моя оцінка – 10 до 12 тис. Я думаю, що робота зварів буде коштувати те ж саме ... В короткий час я запланував, що сам альтанка отримає мене до 25,000. Я назвав зварювальник на оголошеннях, пояснив розмір, побажання. Розрахувати, говорити. Зателефонуйте мені в час. Зв'язатися з нами
-37,000!
- Чи ви чортуєте пролетарі? Де ти живеш, в Мацкві або в Воронежській області? Ви бачили більше 15-18 тис.грн? Захопити вас, рукоділля...
Він пішов в магазин і купив готову альтанку на 11400, хоча китайська. 4 стільці і стіл ., всього 13900
Він довго... Китай ... Прибув другий кум.
Натюрморт
Додано до [mergetime]1405837975[/mergetime]
більше
мансарда
,00 Р
ліхтар
, Україна
Вечір з світлодіодним освітленням
П'яні коомні танці Depeche Mod-Personnel Gisus!
Отже, 13 мішків цементу - 2800, KAMAZ піско-2000, бордо з кріслами і столом 13900, світло - 1500 тис. світлодіодної стрічки в силіконі (Я не знаю, що це називається) і ліхтар 840 ре, перемикачі-аутлети ще 250 рублів ... В кінці, один кліщ дешевше, ніж я змащений домашній!
Добрий ранок, шановний Япс!