Він відвертий альтанки.

Хочу сказати, що я є власником квартири, крім дрилі і викрутки в руках інструменту до цього, тому це подвиг для мене. Я вирішив з кунжутом, зануривши спекотний літо, ебать в моєму будинку (не так давно купили за допомогою батьків) альтанку на приємний літній вечір. Немає додаткових грошей, як завжди.

23 фотографії.

Бюджет становить близько 20 лотків. Розмова про тротуарну плитку – сакрайл на такому бюджеті. Так, в повнопотужному тире, це було написано:

Він відвертий альтанки. р.

На подвір'ї, що я мав поставити кудись.

Він відвертий альтанки. р.

Викопування отвору в дюймах 30-40 легко!

Додано до [mergetime]1405837116[/mergetime]
Ведуться сміття.

419113

старі плитки, як гідроізоляція)

Він відвертий альтанки.

Потім пісок, знову сміття і знову пісок і знову сміття.

Він відвертий альтанки.

Головна

Він відвертий альтанки.

Пісня дивилася на нас, як ми були морони і ебатьін' знаємо, що ми робимо. Коум вирішив чистити зуби, знайдені в молочній щітці трави

Він відвертий альтанки.

Стяжка була 3х3, товщиною 15 сантиметрів. У цей час прокопуємо отвір під доріжкою.

Він відвертий альтанки.

І знову, сміття, о, що сміття.

Він відвертий альтанки.

Потім під каменем ходили прес-форми. Я не чекав, щоб бути таким гідним.

Він відвертий альтанки.

Головна

Він відвертий альтанки.

Важко працювати. Він добре працює, але це також досить п'яний! Саме тому його роботодавець перетворює сліпу око своїм маленьким недоліком.

Він відвертий альтанки.

дим

Він відвертий альтанки.

Я пішов на будівництво, подивився на скільки коштує профіль на каркасі, металевий профіль на даху і т.д. Моя оцінка – 10 до 12 тис. Я думаю, що робота зварів буде коштувати те ж саме ... В короткий час я запланував, що сам альтанка отримає мене до 25,000. Я назвав зварювальник на оголошеннях, пояснив розмір, побажання. Розрахувати, говорити. Зателефонуйте мені в час. Зв'язатися з нами
-37,000!
- Чи ви чортуєте пролетарі? Де ти живеш, в Мацкві або в Воронежській області? Ви бачили більше 15-18 тис.грн? Захопити вас, рукоділля...
Він пішов в магазин і купив готову альтанку на 11400, хоча китайська. 4 стільці і стіл ., всього 13900

Він відвертий альтанки.

Він довго... Китай ... Прибув другий кум.

Він відвертий альтанки.

Натюрморт

Додано до [mergetime]1405837975[/mergetime]
більше

Він відвертий альтанки.

мансарда

Він відвертий альтанки. ,00 Р

ліхтар

Він відвертий альтанки. , Україна

Вечір з світлодіодним освітленням

Він відвертий альтанки.

П'яні коомні танці Depeche Mod-Personnel Gisus!
Отже, 13 мішків цементу - 2800, KAMAZ піско-2000, бордо з кріслами і столом 13900, світло - 1500 тис. світлодіодної стрічки в силіконі (Я не знаю, що це називається) і ліхтар 840 ре, перемикачі-аутлети ще 250 рублів ... В кінці, один кліщ дешевше, ніж я змащений домашній!

Добрий ранок, шановний Япс!

Він відвертий альтанки.