Невідомий Феномен: люди, які можуть відключати вогні

Різні люди в різних частинах світу привернули увагу до дивного явища: вуличні світильники виходять, коли вони підіймуть, і знову запалюються, якщо вони відступають на гідну відстань.

53-річний американський господиня розповів дослідник Гіларі Еванс, який вивчає феномен протягом тривалого часу: Я не вірю, що світильники вийшли так, як я підійшов. Я вперше помітив цю дивність, коли я почав відвідувати лекції в коледжі увечері. Кілька разів, як тільки я вийшов на вулицю, ліхтар за межами нашого будинку вийшов. Я не сказав нічого, тому що я думав, що це було несправним. й

«У мене почав підходити будинок з іншої вулиці, з боку веранди, але незабаром почалися ліхтарі. Я думав, що це дивний збіг. Один день, наприклад, вона ходила додому з другом, і раптом виходила чотири вогні. Як тільки молоді люди пройшли, всі вогні знову запалюються. й

«Це все, що відбувається, і деякі люди вірять мене до тих пір, поки вони не переконуються», - сказав він. Єванс отримує подібні докази з усього світу. На відміну від інших паранормальних явищ, це явище не залежить від вірності або невірності самих людей.

Інженер-механік Законопроект Beatie має аортизований, що, можливо, люди, які відчувають такі враження, як «похідні електрогенератори», тобто їх тіла виробляють значну кількість статичної електрики, яка впливає на роботу вуличного освітлення. Багато людей, наприклад, виготовляють статичну електрику, нарізаючи ноги на килимі. Beatie вважає, що деякі люди здатні генерувати електрику, приймаючи електрони з повітря з кожним диханням.

Але якщо дихання може зробити нас електрично зарядженим, то чому не вимкнено електроприлади при підході кожного з нас? Для чого Beatie відповів, що він може бути вірусом, який ще не був виявлений, що зміни легенів фізичних осіб і вони починають працювати як різновид внутрішнього електростанція.

І Бетта визнав, що він розуміє, що ця теорія звучить як повна нецензія.

«Чи є багато дивних, неймовірних речей. Підтвердження можна знайти деякі, а потім отримати Нобелівську премію, він сказав.
Інтернет

171516