Робота в Норвегії

Добрий день :
У Норвегії, хоча я працюю спеціально для норвезьких 7 років. Я хотів би поділитися враженнями країни та роботою :

Так сталося, що місто, в якому я народилася - місто-формування (Сєвєродвінськ), і з вибором професії, багато хто не має проблем - кожен забирає оборонний щит країни. На пляжі було багато постів про підводні човни. Я почав будувати човни, але в 2007 році, після наполегливих запитів від колишнього колеги я вирішив залишити затишну гавань (15 років, це не хри-мухрі) і залишити на роботу для морг.

NordtutorialSkips Konsult AS (NSK) якщо ви зацікавлені. У нашій Північно-Західній області отримання Поморської візи дуже полегшена, і нещодавно вона стала ще простіше (санкції!), тому рух між Норвегія і Росією досить життєрадісна. Я працюю як суднобудівник, зокрема, ми розробляємо кораблі. Дуже хороший недолік фахівців тут, і якщо у кого є бажання, можна розповісти вам нюанси.

Це кораблі, які вийшли з нашого бюро дизайну :
Зареєструватися

Він - до речі, він на LNG.

Starboard ... красиві :

Два ... перевізника екскаваторів (joke) ... могильник несе ... тут дуже поширений.

І знову він на док в Хашті.

Трьох ... від цього навіть бос замовив картину ... але тут ми переобладнали, не побудували всю річ.

Є чотири, і це навіть страшний. : Чи не він трахнув божевільний? І як я звернув ніс отвір ... ще шуддер.

Це просто на прикладі... тут процес буває досить швидко від початку проектування до виконання в апараті, головне - знайти когось, хто його придбати :
Це найбільш гемороїдальне питання ... іноді прагнення замовника і результат такої мески вище ... але хто сплачує гроші і танцює дівчину.

р.

Країна дуже дорогий європейським стандартам. Хліб лофа коштує 20 коронок, а крона ніч 5.61 п. Але ви завжди можете знайти дешеві. У моїй першому поході дуже важко купити пиво на 120 рублів, але потім я працював за рублів, з цього року я офіційно працював в Норвегії. Перед тим, як ми кактбе «зробимо обмін досвідом та одержуємо інтелект». Ось чому бос оплачував нас дуже різні гроші, ніж ми повинні платити тут.

Ой так... наповнювати на АЗС також борошно - 16.2 крон на літр сьогодні, наприклад (90p) для 95 Benz. Стійка, натиснути гармату і серцебиття :.

Так приводимо на щось невелику і невисоку нитку.

Незважаючи на те, що місцеві жителі є просто любителями гельської антикількості автомобільної промисловості ... іноді ви стоять з ротом відкритим на щось, як це.

Це реальний хлопець в магазині.

р.

Населення Норгестану 90% говорить про мову ймовірного ворога, люди зазвичай дружні. Природа XS... слів не може передати: Візьміть, наприклад, пором до нашого острова. Риболовля тут . . біля нього . . Але про це нижче.

Ось Атлантік Road, місце чудово підходить для своїх міст ... і риболовля там м-м-м-м-м-м-м (право дівчині, ми не ловили нічого часу, коли ми фотографували, але наступна субота ми обов'язково зловимо)

До речі, в куртку, ваш хмелюстка намагається блендерити в місцевості.

Ви не бачили? Що страшно!

, Україна

Важлива складова ведучих покупок ... тут з напоєм дуже суворий. У суботу до 18:00 і це все... в неділю ви не можете купити пиво. І ціни... Дуже високий ... добре, тут є пляшка настоянки вчора для 300 kroner

На цій діловій поїздці зустрілися з наймолодшою і дружиною, щоб показати, де папка в'язниці вилікувала.
Мій молодий, мій найстаріший, збирається в коледж цього року.

Ну, крім роботи, які ще можуть бути розваги в регіоні, де риба просто змащена? Прааал ... рибальство. Зловити Дад на півгодини в пір'ї, в той час як пором був не ... стороні.

Перший комод дружини. З іншого боку, я бачу свою роботу.

На додаток до цього, покупка знову... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Додано до [mergetime]1405695816[/mergetime]
Ну, звичайно, подорожі... але про них пізніше... якщо вам подобається, я буду писати. На сьогоднішній день ми збираємося до візків. Для цього все курка.

Я можу побачити, що я роблю на моніторі і в вікні.

Габаритний зображення

Що це? Привіт всім від Семена Івановича

Додано до [mergetime]1405696035[/mergetime]