Неонна катастрофа - відтінки отруйних квітів на знаменитостях

Неонові кольори в одязі, з мого точки зору, мега-швидке розкочення в рази від загальної негабаритності і відсутності будь-якого одягу взагалі, не так модним. Але зірки одягають і навіть позиціонують себе як модними особистостями. Отже, побачимо, як у них смак присутнім вбивця і сліпих кольорів.

Nicki Minaj носити неоновий від голови до пальця. Цей стиль дискотеки підходить для виконання в клубі, я погоджуюсь.

8153290 Р

Katy Perry має ідеальне відчуття стилю. Добре, добре.

Боти Снокі контрастні сукні з найдиким принтом. Тут так багато невідповідностей, що все виглядає цікаво. Подібно до стилю fusion.

Але на другому фото Снокі не потрапила в потік: занадто багато і повна смакованість від ринку одягу в Черкізово.

Хлое Кардашян намагається зберегти її знаменитою і претенсивною сестрою. Але - трохи слабкий, трохи слабкий. Не вистачає тонкого «на краю» почуття Кім.

Rihanna переглянула небо з пальцем. І як це робити? На будь-якому іншому, така палітра буде виглядати не менш смішно. Так це непристойна.

Іман, модель «Сомалі», підібрав дивно чіткий відтінок кольору сукні. Вона добре виглядає.

Американська актриса Arden Myreen. Просто випадок, коли ви бачите колір плями, і за ним ви не можете бачити людину. Я ніколи не бачив точки носіння такого одягу. Після всього, в кінці, ви хочете бути красивими, не вішалка для дикої фантазії.

Але тут все дуже в темі і дуже оригінально. Для деяких неонових кольорів можна порадувати око.

Келлі Osbourne з фіолетовим волоссям і Гаррі Поттер стиль плаття. Або ви маєте талант створити власний образ. Або ж у вас немає.

VJ канал MTV в Puerto Rico La Vasquez досить відповідає своєму способу життя і образу. І вона. І в цілому чорні дівчата йдуть найяскравіші і навіть дикі відтінки.

Джеррі Райан зберігає унікальний геометричний стиль сукні і вдало поєднує в собі відтінки контрастної тріади кольорового колеса. Точний удар, ймовірно, є літровим списком.

Jennifer Goodwin або шматок рожевої подарункової упаковки? Я не бачу жінку тут.

Але Малін Акерман прогулявся. Або ніколи не згасати. Ні. Як зробити кожну зручну помилку при виборі шафи? Талант, хоча. Я сподіваюсь, що хоча б кнопки зшиваються прямо. Кольори, які не підходять до кольорового візерунка Малина, суперечливі фактури блузки і сарафани, форма, яка відрізняється фігурою дівчини, неякісний крій, найбільш груба якість різьблення, невдалий крій, непристойні поєднання відтінків коло кольорів - на всіх фронтах повна невдача.

Garcel Beauvet, який укладає цю сумну колекцію, показує нам, що не всі чорні дівчата можуть носити неонові відтінки. Слива-сірий колір сукні робить дівчину катуванням, не смачним шоколадом. Це різновид похмурої. Про зріз і захотіти тримати німими, правою рукою, як ніби пень бійця війни, занурення хвиль бандажів. Ег. Це може бути настільки красивим.