Елтон Джон проти Мадонни
Війна між Мадонною та Елтоном Джоном розпочалася через роки дружби. Невідома інформація про свою карельну коляску, але публічний скандал розпочався після гучної заяви Елтона Джона про свою екс-подругу. Музиканти, прокоментувавши на шоу Мадонна, сказав: "Що таке нічний знак?" Я бачу, але її кар’єра над. Її екскурсія – це одна велика катастрофа! Сер Джон не зупинився там. Мадонна мала невдоволення критиці Божої Гаги, які закріпили сина Елтона Джона. Він був відхилений комою, що він назвав Мадж "яскрава смуга".
«Якщо Мадонна мала будь-яку санті ліворуч, вона зробила альбом, як Рай Світл, залишився від усіх, що танцює, і просто був великим поп-арт-артистом, і видала чудові поп-альбоми, які вона чудово опинилася», - сказав Сір Елтон Джон. Але ні, вона повинна виходити і довести ... вона виглядає як ебать ярмарок майданчика!
І хоча багато хто може згодні про сукні співачки з Елтоном, його слова були так іржі, що Мадонна була відхилена протягом декількох років. А потім раптом вона сказала мені, що Джон попросив її прощення для такої недбалої заяви. "І загубив його", - додав Мадж.
Alec Baldwin проти Kim Basinger
Голлівудські зірки зустрілися в 1990 році на сцені фільму «Хабіт одружнього», легалізовані стосунки і живуть майже на 11 років. За цей час пара мала дочку Острів, і Кім вдалося стати переможцем Оскара. У 2001 році актори розбили, а через рік офіційно розлучилися «до застрахованих відмінностей», головна з яких полягали протилежні погляди на виховання дочки.
Алєка вважає, що дівчина повинна виростити під його наглядом, і тому Кім повинен переходити в Нью-Йорк (Baldwin Hates California). Базінгер віддає перевагу живому в Лос-Анджелесі, де розташовані всі важливі студії та продюсери. По-друге, острів не мав щасливого дитинства: проживав у двох будинках, і кожна зустріч батьків перетворилася на сцену з фільму, де колишніх закоханих зізнаються один одному в ненависті. З 2007 року мама і тато спілкувалися юристами. І все через повідомлення Alec пішов на його дочку телефон: "Я не подбаю, що ви все ще дитина, або що мати, кровотеча геморою в моїй дузі, не піклуючись про те, що ви робите." Тексти пісень, а це означає: Ви зробили мене, як загальний щит. Кілька лауреатів Золотого глобусу був названий поліцією і розповів, що такий тон спілкування з підліткам неприпустимо, Басінгер тепер забороняє журналістам навіть запам'ятати ім'я свого екс-люда.
Челсілер проти Анджеліна Джолі
Телеведуча і комедія актриса Handler не завадить одного з найбільш впізнаваних жінок на планеті і тому вже з 2001 року вона зловживала в повній мірі. Почати з Челсі був шокований тим, що після церемонії Оскара в 2000 році, після отримання премії за фільм «Життя переплітається», Джолі почав смоктати поцілунку з братом перед зборами журналістів: «Особливе, я знезадуся цим!» По-друге, вона викликає щирість дій Ангі: Я думаю, що це просто смішно. І вона каже, що вона не має ніяких подруг - це тому, що вона... так."
Нарешті, це так сталося, що найкращий друг є Jennifer Aniston – жінка, яка була покинутий для Jolie її правовим чоловіком Brad Pitt. «Я просто розірвав сім’ї, але я не говорю це, щоб підтримати Джен, але тому що вона є», - сказав в інтерв’ю телевізора навесні 2011 року.
Крістіна Aguilera проти Келлі Осбор
Історія конфлікту Келлі і Крістіна датується на початку 2000-х років - в той час дівчата не тільки лікують один одному з повагою, але й брали участь і ті ж партії. Що всі змінилися після того, як Келлі випадково виявили, що Крістіна сміється на її масі - і не тільки, але в компанії людей, які працюють в ЗМІ. Побажання публічної апології для невідповідних жартів і не отримання одного, Осборн провів грюди і чекав на правильному моменті, щоб суспільно приниження колишнього друга. На літо 2011 р., коли нещодавно народився і отримав вагу Аулера з'явився в не найвишуканіші сукні в телешоу «Фашіонська поліція». «Укус був так ссаним — без слів! Вона колись думала, що я був жиром, але тепер я можу сказати з впевненістю: йти куди далеко, Христина – ви самі жирні!
78111182р.
Courtney Любов проти Dave Grohl
Nirvana grunge trio члени Кріс Novoselic і Dave Grohl ніколи не мали багато симпатії для дружини їх переднього Проте, після того, як євреї музиканта, війна перетворилася в реальний диск - стало відомо, що всі права на музичну спадщину Нирвани відносяться до любові. Новоселік в шляхі джентльмена стриманий і стриманий його емоції, але Гроль не завжди досягне успіху. У 2007 році після повернення з іншої лікарської клініки «жовте вдово» заявила, що вона не збирається опублікувати ранні записи Нирвани, а терпіння Гроля. «Чи люди, які роблять мене безкінечною небезпекою, і більшість всіх, Courtney», - сказав він The Guardian.
Через рік, судні вирішив покинутися на старе знайомство нижче талії: вона припускала, що Гроль був закоханим в її дочку Франс Бей (від Кобаїну), який 24 роки молодше, ніж Дайв. Дівчинські фантазії викликали шок: Фреш-Беган має право оголосити цю інформацію. Гольф сказав, що любов втратив свою самооцінку. Тим не менш, протягом багатьох років люди змінюються і для кращого: нещодавно в пресі була інформація, що блондинка збирається забути про образи минулого і хірурги Дайв припинити феду. Здається, що жінка, яка про зміну її шостого десятиліття тепер відчувається сто відсотків буддисти.
Nicki Minaj проти Mariah Carey
У зв’язку з складними зв’язками між Мар'яною опікою та Нікі Мінай, творці шоу Американський Ідол навіть мали тимчасово призупинити зйомки. Співачки, як члени журі програми, захоплюють один одного так багато, що вони не можуть пересуватися своїх почуттів навіть перед камерами. На щастя, ситуація не прийшла до бою, але з'явилися шаутінги і взаємні образи. Мінай постійно не погоджується з думкою, перериваючи її і сперечався. Звісно, не виникало сумнівів щодо поважного тону. «Я не кладаю кров'ю!» вона колись сказав.
Мар'ян, в свою чергу, в спеку гніву, ненавічно заявлений Нікі Мінай: «Я отримую тебе звідти!» Але в кінці не одна Нікія була з'ясована з шоу, але і красивих леді, порадуючи їх, щоб сортувати речі кудись ще.
Йосип Пригожин проти Ксенії Собчак
Ksenia Sobchak має багато ворогів через її гострий язичок, але найбільш «свіжий» і неприємний кварель стався на ведучі з виробником Джозефом Пригожином. Все почалося з того, що в своєму блозі Ксюша критикував нагороду співачки Валерія за звання «Людина художника». Сама Валерія не брали участь у полемах з такою небезпечною леді, як Собчак, але зрушила цю складну матерію на плечі чоловіка Джозефа Пригогіна.
Продюсер не втратив свого темпу. У інтерв'ю, що говорить про Ксенію Собчак, Пригожин чітко перевантажив лінію: Побачити, що Путін є нашим президентом, і, наприклад, не мене. Я знищив його. Я б знищити його, я навіть не залишаю камінь на камінь, бо такі люди не повинні бути з нами в суспільстві! Після таких виписок, Xenia не мав вибору, але для того, щоб залізно зауважити, що Prigogine дуже доторкнувшись до дружини. Так, це сила любові!
954280
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8