Золота зірка Балм

126499

Балм «Золота зірка» (Vietnam Cao Sao vàng, англійський Золотий зірка бальзам, іноді - ласкаво просимо "Зірка") - медикаменти, мазь, рідкий бальм, олівець для інгаляції, патч косметичний охолоджувач, сироп, назальні краплі, патч, назальний спрей в'єтнамського виробництва з характерним запахом, що використовується для лікувальних і профілактичних цілей.
У Росії зареєстровано три види бальзаму «Золота зірка»: олівець для інгаляції, мазі та рідкого бальзаму.
З часів СРСР був бальзам «Золота зірка» - на основі евкаліптової олії і камфору. Бальзам у круглому червоному жерсті, популярно торкнувшись "зіркою", був дуже популярним серед радянських громадян - вони потертий свербіжний віскі, змащують їх ніс холодом, лікували дзвіночки і комарів. Цей бальзам присвячений десяткам сайтів російською мовою, де відвідувачі занурюють в ностальгічні спогади: «Як я пам'ятаю цей гострий освіжаючий запах, тому шифер. Я впевнений, що цей чудовий і поширений засіб відомий всім, хто народився і піднявся в колишньому Радянському Союзі. . . ?
В’єтнамська компанія Фармацевтичний завод No. 2. На додаток до «Золотої зірки» (Ім'я назва Као Сао вад, компанія також зробила кілька видів інших бальзамів, які успішно продаються за кордоном.
До речі, це те, як продано "Star" у 1982 році.
Зірочка широко використовується для полегшення стану при гострих респіраторних інфекціях, грипі: запаморочення, головний біль, застуди. Поширений холод (як симптоматичний агент в комплексній терапії), інсекційні біти.
Олівець для інгаляції використовується як антисептичний в комплексній терапії риніт. Добре допомагає при неприємних відчуттях в носоглотці при перших симптомах АРХ.
Бальзам для зовнішнього застосування: невелика кількість препарату наноситься на певні ділянки і натерти в шкіру: для головного болю - в храмах і спині голови; для нежить - під ніздрі; для застуди - в грудях, спини, черевці; для інсекційних прикусів - на бітовій ділянці.
Олівець для інгаляції: вдихати в кожному носовому проході 10-15 разів на день 1-2 дихання на 1 прийом.

І ось деякі не зовсім звичайні способи використання Золотої зірки бальзам:
1,1 км У 90-х роках Зірка використовувалася школярами як панацея для контролю, лабораторії та інших нещастях. Досить втирати цей чудовий засіб в область нижньої повіки кілька хвилин до класу, в результаті очі стали червоними, водяними і набряклими. На пам'ятці все це вчителі почнуть сяяти цегли і дайте нещастяним хворим додому.
2,2 км Порожня баночка іноді фарширована «пашним папером» (газети, що занурилися в нітратному розчині, висушують і занурюють на невеликі шматочки), пробивають цвяхом внизу з кромкою і вставляємо гніт того ж паперу. Потім пристрій мав бути встановленим на вогонь і дивитися, як паси, які розтираються хаотичним літаючим гарячим об'єктом.
3. У З цього бальзаму іноді була зроблена сльозна суміш (розчинка в бензині) і заливається в бризки, як пістолет води або одноразовий шприц, отримання аналога сучасного струменевого обприскувача на виході. Потік через очі повністю викласти ворога з дії.

Я хочу, щоб кожен здоров'я, не хворий!
Джерело:
Валеріан60

-img5---