Як побудувати басейн

Робимо підкладку, пісок і гравій, зміцнюємо майбутній дно і прокладаємо дно зливу. Я використовував пластикову трубу по 100 мм і 25 по 25 опалубки, де сам злив буде пізніше стійки.

Важливо заповнити бетонну плиту в один день!

р.

Також необхідно прибрати горизонтальну вирівнюючу стяжки, вода в басейні негайно покаже всі нерівності. Басейн чаша вирішив зробити поліпропілен - дорожче, але в подальшому не буде проблем з гідроізоляції (і вид басейну не поганий).

Ізоляція викладається з пінополістеролу екструзійних теплоізоляційних пластин.

Цей матеріал зробить басейн.

Внутрішній вигляд.

На боці також утеплюється утеплювач (пардонна тауологія) і армована.

Габаритний зображення

Вид з вище: чаша опускається в плювати.

Тепер залишилося бетонувати стіни басейну. Технологія полягає в наступному: залити 30 см води і 20 см залити шаром бетону (не можна швидко - привести чашу), поступово залити до кінця.

, доб. 2

На тижні і навпіл, в той час як стіни були затоплені, вода повністю цвіла, тому нам потрібен технічний відсік для обладнання.

Розміри відсіку 1,5 по 1 м і глибина 1,2 з верхньої частини басейну.

Перегляд з встановленим обладнанням.

Автохлоратор (додає потоку хлору в басейн).
Я шукаю слухання про басейн взимку:
Помістіть через насос і фільтр. На фільтрі кілька режимів, при зливному режимі вода зливається через окремий вихід. Ну, викривлення положення кранів, зливається з нижньої труби.

Фільтр насоса.

р.

Час:
близько 1,5-2 місяців, в червні вони почали, в серпні вони купували.
За гроші:
На знижку поліпропілен з обладнанням на сто, не підрахувавши пісок з рублом. Як правило, він запросив двох друзів працювати важко, ввечері - культурне свято :

Басейн ~150,000, але я почав пам'ятати маленькі речі: цемент, пиво, м'ясо ... Не було строгого розрахунку. Басейн з павільйоном ~230 000р

Обладнання для фільтрації:
Фільтр, насос, поток, хлоратор. Я також збирав пульт дистанційного керування, щоб система була очищена басейном протягом 24 годин без мене. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Навесні я очищаю, залити воду, і до збереження на зиму, влітку додати воду.
Використовуються труби для 50 дюймів, відповідно, кранів і фітингів, під цим розміром.
Для краси купили точковий світильник, вечори підсвічують під водою - бліх! Сходи, щоб вийти з басейну. Я думаю так. Звичайно, всі потужності обладнання беруться за розмірами басейну. Більше того, я консультую вам ознайомитися з регіоном для спеціалізованих магазинів або компаній, які продають це.
Мінуси навесні, зливаючи зимову воду після консервації. Не існує особливих проблем, 3-4 рази на літо я додаю таблетки хлору до хлоратора, з однаковою частотою я очищаю дно басейну з ручним водяним пилососом. Поки не було павільйону, необхідно було очистити один раз на тиждень (багато сміття роси). Додайте воду: постійно випаровується або бризки. Восени, перед збереженням на зиму: злити, закривати отвори в трубах з пробками, залити на рівень землі, занурити сонячні яйця з піском навпіл.