Що робити для самозахисту? й

Тепер, як завжди, питання є «Як не отримати f**************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** І так як є багато різних розділів karate, jiu-jitsu, Тайського боксу та інших речей, я спробую писати в кілька цих, як це простіше для всіх, щоб зрозуміти це. Можливо, хтось може використовувати його.

Я буду писати коротко, і ви засвоюєте себе, я не сперечаю один удар. :

1,1 км Існує простий принцип: Хто має гармату право.

І це дійсно є. Якщо людина має гармату або ножа, то їм навряд чи вдасться зробити щось. З високим ступенем ймовірності бійець будь-якого рівня буде серйозно травмований в зіткнення проти зброї.
До цього володіння рукоятного бою полягає в тому, щоб покласти його м'яко, ХХ ст. Вчимося знімати людей.

2. Помилки: «Дуже важливіше міцності»

Якщо ви змагаєтеся в роботі, так. Але в вуличній боротьбі або в реальній боротьбі, у вас буде буквально 2-3 шанси на страйк хоча б якийсь удар на ворога. І ці удари повинні бути максимально потужними. Потужні засоби міцні. Сильний засіб потрібно м'язової маси. Також допоможе захистити кістки і внутрішні органи від пошкоджень. Краще отримати синус і розрив м'язової тканини, ніж перелом або розрив органу. Дивитися будь-який чемпіонат з бойових дій. Важко потрапити в невеликий опонент, але якщо він отримує точний удар від 100 кг гниль, то малюк летить в злом миттєво, незалежно від того, наскільки швидко він є. Таким чином, шлаки, які думають, що вони зможуть погасити «породу» свою швидкість – бути обережними і не потрапити в бій. Щоб уникнути його.

3. У Людський організм досить гетерогенний з точки зору стійкості до руйнівних ефектів.

Люди мають місця, які практично неможливо розбити. Вони зазвичай збиваються. Але є місця, які дуже легко пошкоджувати і неможливі для захисту (не існує м'язів або кісток).
Він практично неможливо розбити: передня кісточка черепа, верхня частина коліна (при ударі вгору), з'єднання великого пальця і індексного пальця на руках, підстава долоні, ребра долоні (хоча нездатно збити їх і ви ще можете отримати сильний синець), ліктя (по обидва боки суглоба), плече, іноді нижня нога (але є багато нервових волокон, це вимагає тренувань).
Легко пошкодити: зап'ясті, пальці і пальці, очі, гортані і всю шию передньою (каротидних артерій, синусових вузлів, хрящі), часової кістки, кляпної кістки (легко розбиває м'яким ударом), печінку, селезінка (висота внизу ребра), щелепа (але важко потрапити), ніс (не завжди ефективний), крупа (важко потрапити), бічні поверхні стегна (нерв), основа черепа на спині, колінний суглоб (без неї краще не потрапити туди).

Відповідно голова прямо і нижня, згинають руки, щоб покрити внутрішні органи, коліна зігнуті, тіло злегка перевертається. Пальці не допускаються захоплюватися під будь-яку форму - вони легко зламаються (всі бойові техніки для ГРУ грунтуються на переломах рук, пальців, рук і ефекту на нервових больових точках). В цілому, краще не розчинити руки, але побити або з кулаками (якщо ви можете), або з підставою долоні (також вимагає деяких тренувань, але менше), або з головою і ліктями. Увімкніть ноги тільки як останній курорт. Підняти ногу - подрібнити область тіла на поверхні, значно втратити стійкість. Дивитися битви без правил: основна маса ударів - як в боксі. Для цього, як правило, є захоплення голови двома руками, а тільки потім промутити коліна. Не впевнено, що не підняти ноги. Зіткніть і вдарив з землі. Нижче центр ваги є більш високий шанс, що ви не будете скидати або розтопити.
Жінки навчаються подряпини. Чоловіки слід прокочувати в горлі. Збиваючи в паху неефективно, якщо людина знає, як перетворити тальвіс. До речі, один з найпростіших способів захистити від будь-якого удару, щоб повернути тіло і відхилити голову.

4. У Коли це можливо, запустіть.

Щоб позбутися від бою не більше сором'язливих, ніж уникнути сказки. Проживання живого, добре зроблено. Ти герой в лікарні, але ти У випадку, коли немає ніде, щоб запустити або біля дружини і дітей. Потім наконечник No1: гармати. У ворога досить добре, щоб мати тільки пару ручних бойових прийомів, щоб пошкодити вас. Дуже багато.

5. Умань Боїться.

Чим більше ви страхуєте, тим небезпечні вам ворогові. Грубий насос крові з адреналіном і заповнює навіть найслабші м'язи з досить відчутною міцністю. Завжди боятися вашого супротивника. Ніколи не думаю, що ви можете покласти його з одного пунка або навіть два. Перед тим, як ви, можливо, є наметовий хлопчик, який буде майстер спорту в легковагу боксу і який з одним точним перфоратором вибити вас за годину і половину. Він практикував протягом багатьох років, тому Це дозволить вам не поспішати (хоча малоймовірно, що KMS боксерка отримає вас) і забезпечить серйозну стійкість до навіть високих сил.

6. Жнівень Подумайте стратегічно.

Особливо це стосується жінок. Провокативний одяг доречний в натовпі місць протягом дня, і навіть тоді, у супроводі хорошої тиші. Заспокійливий міні ніч в клубі мій злом.
Сама річ з чоловіками. «Нарізка через промислову зону» або «Я буду ходити через гаражі» - це обов'язково спосіб отримати трубу на голові без всіх цих валиків. Краще довше, але без травм, ніж зберегти кілька шахт, але здоров'я ризику. Знайте, що зв’язки і нервові волокна практично не реставруються. Тільки кісточки і м'язи лікують - все інше дається людині в одноразовій формі, тому подбати про це, в старій віковій категорії він прийде в зручний.

Тут, коротко, це. Не торкайтеся оголошеннями, які розділ Карат, або ще більше, так що розділ wu-shu, зробить вас першим Він не буде. Кріплення, кидає, красиві стрибки все для цирку, не для боротьби. Бокс може допомогти ставити пучок, але подивитися 1 - проти ножа або пістолета - всі пологи. І якщо ви не вірите мене, попросіть китайці, які втратили Opium Wars на дуже маленьку Британію, але які мали самозавантажувальні карбіни і кулемети.

Ну, якщо ви дійсно хочете дізнатися, щоб перемогти, то купуйте собі груші, обгорніть руки так, щоб не пошкодити, і збити безглуздий об'єкт до виснаження. Все, що потрібно знати. І не спробуйте. :

Ательман