Гаражний бізнес

Сьогодні тема «Одна для всіх і всіх для одного». Вчора або день до вчора, коли він бачив бруски, знову закривав дроти. У процесі пилки він використовував три інструменти: ручна дискова пилка, болгарка і електрична пилка. Тепер шнури живлення цих трьох інструментів заплуталися після години роботи.

38 зображень.

На малюнку зображено щось схоже:

Гаражний бізнес

Минула ніч, знову захоплювала можливості інтернету в пошуку цікавих рішень для зберігання деяких інструментів і витратних матеріалів для них, я випадково побував на цьому фото (лат. Я знайшов статтю автора). Цікава ідея, я думав. Я відразу ж мав цю ідею. Розчин на малюнку добре, але роз'єми не зафіксовані. У процесі роботи все відбувається (Чи часто крок на проводах, наприклад). Для фіксації розчину потрібно зафіксувати.

Гаражний бізнес

Я почав розширити Інтернет для різних роз'ємів і після 5 хвилин прийшов другий інсайт - Speakon! У професійному концертному середовищі вони з'єднують акустичні системи для підсилювачів. Зустрічайте PowerCon!

Гаражний бізнес

Вони дорогі, але вони варто. Досвід роботи. Я не знаю, що якщо я можу влаштувати гнізда всередині всіх інструментів. Як останній курорт, якщо він не працює, я шукав, як картина я знайшов. Так, перший пацієнт вирішив розібрати дрилі. Дивимося і дивимося наступне зображення.

Гаражний бізнес

Спробуйте на роз'ємі. Ум, якщо ви змінюєте його трохи, ви можете подрібнити його в. Вам доведеться вибрати пластику корпусу з двох сторін трохи, щоб гвинти, які тримають дві половинки проходу бурового тіла.

Гаражний бізнес

З однієї половини тіла доведеться видалити всі надлишки (збиті жовтим кольором).

Гаражний бізнес

Почати модернізацію з іншої половини, де немає платформи для фіксації вхідного кабелю живлення.

Гаражний бізнес

Вибрані, як заплановані, з боків корпусу роз'єму невеликі відступи.

Гаражний бізнес

Спробуйте. Шурупи повинні проходити.

Гаражний бізнес

Порізаємо все акуратно. До міліметра. Я думаю, що це зроблено.

Гаражний бізнес р.

Закупи хостинг » Отвор для роз'єму зробив трохи менший діаметр, щоб два половинки бурового корпусу зафіксували роз'єм.

Гаражний бізнес

Вирізати регулярні дроти і вичавити термінали. Я хотів продати спочатку, але потім змінити мій розум. У гаражі багато різних терміналів залишаються з монтажу.

Гаражний бізнес

Жири, не пошкоджуються, змащують термінали спеціальним діелектричним мастилом. Захищає контакти від корозії, діє проти утворення іскрів.

Гаражний бізнес

Зайдіть його. Я готовий!

Гаражний бізнес

Детальніше

Гаражний бізнес

Дуже незвично побачити свердло без бузку, що виходить з ручки.

Гаражний бізнес

Я спробував на кабелі мами. Він виглядає дивовижним.

876474

Довгий час промалюється в пошуку відповідних шнеків, щоб закріпити роз'єм і закріпити кришку до нього. Я тільки знайшов один. Не дуже підходить в довжину. Потім я почервою вузлик.

Гаражний бізнес

Наступним був USM (ака “Бульгар”). Видалити чохол для ручки.

Гаражний бізнес

Щось гона повинна бути вирізана. Але тільки одна частина. На зворотному боці важіль старту / кнопка зупинки USM.

Гаражний бізнес

Зносимо корпус без кабелю і без вхідних кабелів. Дивись, що ви можете і в якій мірі ви можете вирізати. Uh-huh, okay!

Гаражний бізнес

Спробуйте на роз'ємі. Отвір в корпусі досить великий, близько 22 мм, і вам потрібно 23-23.5 мм (в корпус роз'єму має легкий конус).

Гаражний бізнес

Займав конус і в кілька секунд чисто пробурено до 22 мм. Далі візьміть ворс з різаком.

Гаражний бізнес

Ми знову вимірюємо. Як видно з наступних фото, роз'єм ще довгий, а потім не можна відпиляти (згадайте старт / важіль зупинки). Так ми випиляємо частину роз'єму.

Гаражний бізнес

Покоївка, зроблено.

Гаражний бізнес

Підготовка домашнього дроту. Ми стежимо термінали (на іншому боці є фабричні кільця).

Гаражний бізнес

Всі підключені спочатку до роз'єму, які вдалося закріпити до обшивки двома гвинтами M3.

Гаражний бізнес

Потім кнопка.

Гаражний бізнес

Ми. Дядько! Знову, незвичайна картина без шнурів.

Гаражний бізнес

Детальніше

Гаражний бізнес

Третій пацієнт - дискова ручна пила. Введіть кабель живлення в ньому не дуже зручний - з боку. Чому неможливо зробити ручку в кінці - тільки китайці знають. Я бажав розмістити його по-різному, але товщина ручки відсутній. Ми будемо робити те, що ми робили в стоку. Спробуйте на роз'ємі. Він повинен бути скорочений.

Гаражний бізнес

Розбирання пилки. Ми бачимо всередині. Так, кабельне отвір діаметром більше всередині, ніж зовні. Це добре.

Гаражний бізнес

Вимкніть надлишок кабелю і видаліть вхід. Великий.

Гаражний бізнес

Розширюється кілька секунд роботи з конічним дрилем і отвір потрібного діаметра. У пилці я вирішив свердлити отвір до 24 мм, так як мені довелося зануритися через мез і знайти праві гвинти. Знайдено багато хороших саморізів. Це все набір.

Гаражний бізнес

Дивись точно, скільки відрізати роз'єм. Але спочатку потрібно зняти одну стиснену ребро в ручці пилки. Це краще!

Гаражний бізнес

Заблокувати все в, заблокувати його в.

Гаражний бізнес

І ми збираємо пилку, як ми робили. Красивий!

Гаражний бізнес

Я взяв шматочок 2х2.5 квадратного ПВХ кабелю з коробки. Я знаходився на локацію. Побудував кабель. Ну, насправді, тут він - один для всіх і всіх для одного.

Кінець заплутаних кабелів. Запрацював інструмент, відключений, взяв інший - підключений. На додаток до зручності в роботі збільшується легкість зберігання інструменту - немає необхідності зробити відсіки для проводів.

Як можна помітити найбільш спостережник, зробив три інструменти і взяв чотири панельні гнізда. Останній дуже хотів би вписатися в нову щелепу Bosch, але я боїтеся, що це позбавить від гарантії. Стара фіолент не хоче витрачати роз'єм. Зараз. Пізніше я відреагую решту приладу. Я просто користуюсь ними.

Все.

1990Р. 2199Р.