Кіт врятував власника, який впав в кому

Згідно з 48-річною Брітоном, вихованець підозрював, що щось було неправильно, коли він потертий на нозі і не відчував відповідь у вигляді ніжної гладі.
«Якщо Slinky Malinka не бачив мене протягом декількох годин, він запустив в будинок, подивіться на мене і, якщо я не звертав увагу на нього, потерти ноги або руки до тих пір, поки не почав вихованців», – розповіла журналісти. Звісно, кішка діяла в режимі звичайного часу і була оповіщення, коли він бачив своє тіло.

Пелюшка піднялася парканом і почала провокувати собаку сусіда. В кінці собака стала сердитися і залити гучним штрихуванням, що привертало увагу своїх власників. Дивлячись на вікна сусіди Раулінсон дивляться з дивовиженням, як кішка стрибала з паркану і, сходження на підвіконня, торкнувшись його лапу на склі.

Slinky Malinki катування собаки і збитих на вікно, щоб привернути увагу своїх сусідів, Мела і Стівена. Він не зробив цього перед тим, що сусіди дізналися там проблему. Згадували, що вони не бачили мене протягом декількох днів і відразу ж кинулися до дому. Він сказав, що я був мертвим і назвав поліцію. На щастя, лікарі вдалося отримати мене з моєї коми і тепер я дрібно. Я тримаю подяку за збереження мого життя. Якщо він не був для нього, хто знає, коли я був виявлений, Джейнт сказав.

Джерело: fedpost.ru