1016
Що може виростити з кістки?
Погана дата долоні. Це не мій перший пальмовий дерево. Як ви бачите, ця копія дуже мала. Я зазвичай даю вирощену пальмову дерево до деяких установ, де вона може рости без сором'язливості. Насіннєве насіння дуже добре росте в квіткових горщиках.
І це маргінін. Рослина має подвійне листя. Я не знайшов його в Інтернеті, що це було. Якщо трохи потерти листя, аромат розливається знежиренням.
Ця весна, дерево якось вирішив, що одна вершина була недостатньо для нього, і випустили 2 шанувальники нових листя одночасно.
389168
Авокадо непросто. Завод відразу дав два піки.
Що більше, це виглядає так, що ця дитина збирається цвітати прямо.
І це мій гордість. Кава.
Абсолютно приголомшливе дерево з просто геометрично правильним контрастним розташуванням пагонів.
1990Р. 2199Р.
Дерево цвіте взимку з невеликою непристойною білою квіткою. І тепер плоди дозрівають.
І це маргінін. Рослина має подвійне листя. Я не знайшов його в Інтернеті, що це було. Якщо трохи потерти листя, аромат розливається знежиренням.
Ця весна, дерево якось вирішив, що одна вершина була недостатньо для нього, і випустили 2 шанувальники нових листя одночасно.
389168
Авокадо непросто. Завод відразу дав два піки.
Що більше, це виглядає так, що ця дитина збирається цвітати прямо.
І це мій гордість. Кава.
Абсолютно приголомшливе дерево з просто геометрично правильним контрастним розташуванням пагонів.
1990Р. 2199Р.
Дерево цвіте взимку з невеликою непристойною білою квіткою. І тепер плоди дозрівають.