Інтелектуальна і гіпсова

Десять років тому в Ярославлі, ринкові зв’язки були переселенці по-різному, ніж вони зараз – по всьому місту. У нас є один ринок, але великий. Ярославль назвав його простим блошиним ринком, і він був розташований в середині ніде і працював тільки у вихідні дні. Але я тебе скажу, я працюю! У порівняно невеликій загородженій площі купували тисячі сімдесят тисяч, продаються, пропонували, вилікували і проштовхувалися в часі - при розрахунку одного квадратного метра на 5 осіб. Ви можете купити все тут: від бігу, ретельних ірганів до іноземних автомобілів.
У той час я працював у ROVD, який працював на ринку фрея Ярослава. І ось годинник. Я чую, що в передпокої, ясен і ріг. Тільки народні депутати і цигани можуть підняти таку ракетку в Росії. З того часу було важко припустити, що слуги народу прийшли до нашого відділу, я вирішив, що вони були представниками Батьківщинного племени. Я переконався, що це було. Наші непристойні приміщення перетворилися в відділення гіпсового табору під час пожежі. У центрі живопису я занурила гіпсову дівчину, дуже схожу на знамениту Венеру Пуговкіна з цуценя «Екстраординарний концерт» – той самий, хто санг з товстим басом. Гіпси вражають за розмірами і явно непрямою потужністю. З її броком, що б зробити честь чемпіона світу з вузької війни, вона міцно провела ваговий інтелект, який, як очікується, сором'язливо з окулярами. У той же час весь ROVD був наповнений голосом. Прослуховуючи, я зрозумів, що гипсія звинувачує у видовище – інтелект, який він прокинув її.
Здавалося б неймовірним. Щоб навіть дитяча дитина знає, що кидати гіпс неможливе визначення. Але циганка може кинути будь-який. І як би він кинув таке, очевидно, пропустив велику школу життя мададоннік в різнокольорових спідницях з пилоподібними грудями, зануреним середнім російським інтелектом? Я вірю в приїзді в Ярославську область втратив у космічних відчужках. З цим переконанням я закрив двері і тримав годинник. Проте, через півгодини до мене, слідчий обов'язок, не отримав меншої опери і попросив написати «похилого» на цю дуже гіпсову» – тобто постанову про її триденне затримання. Я був здивований, «Чи не заплутаний?» Вона кричуща, що вона була покинутий... Потерпілий. «Так, вперше я поставив жертву». Я вимагав пояснення. І він не пропустити на них.
Інтелектуальне скло Волков, він виходить, давно знайомився з нашими оперативними діями. Майже кожен вікенд, який з'явився на ринку підводного плавання. Уявіть: тяга, роар, сатан не встигає заправити м'яч. І в середині цього лямка його. Черепашки, солодкі. У моді миється клоак, в келихах, зовнішній вигляд, довіра. І тепер він надягає через висівку, кричущу гіпсову жінку, яка продає шкіряну куртку своїми руками. «Будьте мене, я можу бачити?» попросила дівчину ром. Гіпси кладуть річ в руках. Нескінченно згасання. Все навколо. Так, і здатний зловити цю хропелю в степовому клозі, це смоктати. Класичний, типовий російський смоктати. Вовки промивають куртку, відчуйте її, на обличчі надії замінюють сумніви, сумніваючись надії. Він дозріває за покупку прямо до очей. Гіпсія дає тепло: "Молода, мастурбує, yakhont ... взяти, ви не пошкодуєте." «Що це коштує?» запитав вовк. «Я подарую Вам за п'ять сотень доларів». "Для п'ятисот?!" дивує окуляри. - Як приїхати... Я не можу мати такого роду грошей. Я не маю права. Перед невибагливою гіпсовою жінкою він піднімається на клапакову кишеню і витягує купу грошей. Відповідна справа. І пішов він з рельєфом: «Танк Бог, моя дружина, подарувала тисячу». Хіпсія, нарешті, стає переконаною, що вона отримала перший смоктати. Він каже: «Збережіть мене самостійно, туману мене». Після підрахунку скарбів тисячі вовк покладає його назад в кишеню клока. І просить його намагатися на куртку. Зняти свій клоак грошей. Подарує їй гіпсову жінку. Починається закупорювання з новим ... Згорнути... Хіпсія ховається в натовпі. З її зникне скромне, шаббі cloak.
Але це не кінець гри. Знімання прийме трохи пізніше, коли гіпсові скелі в клоак, щоб вивести так легко Це не так! Немає грошей в окулярі. Не навіть кишені. Кишені відрізають ... За допомогою цього отвору інтелігентство схопив гроші, що продемонстрували на гіпсову жінку в іншу кишеню - на брюках. Ось як вони дивержуть: ткацький ложок з новою шкіряною курткою, водоростей без клока, але з вишневим пакетом непрозорих грошей, а гіпси, які приклеюють непотрібний витік клока – без грошей і без куртки. Наші опери отримали інформацію про те, що певна інтелігенція неодноразово кидає грецькі гіпси на ринку блоґі. І було близько двох десятків таких випадків. Немає причин, щоб зловити його: ніхто не зробив ніяких заяв до міліції. Але в цей день Волков був нещасливим. У гипсії зловили його трохи більш пильним - вони не дали йому вийти на ринок в куртку. Захоплений і приніс до міліції. Але наші інтелігенти не були До питання опери, що насправді сталося, він відповів просто, без претензії: «Я прийшов, почав намагатися на куртку, і ця леді збіглася з моїм пальто і тисяч рублів». Клоак розрахований на три сотні рублів. Мастодон циганський стрибок з такої неслухняності. І, очевидно, в той момент, її мозок був хмарний. І замість того, як говорячи про те, що сам скраб Волков відкинув від неї куртку, сказав: що так, втекти, з клоаком, але там не було грошей, крім того, клоак є щось - фу - і рубль не варто, вони підібрали його в маркері, його слід розбирати. Вольков розширив свої плечі і висловив чудові юридичні знання: «Якщо не було грошей, то ви будете сидіти за спробу вкрасти тисячі рублів. й
Що ви думаєте? З відкритим крадіжкою клоака і не менше відкрити крадіжку грошей. Я маю на увазі, robbery. Ви можете сказати в широкому денному світлі, і вони давали їй три роки. Так вона також повинна подякувати суду, який був переселений анематом ситуації і не покарав її в повному обсязі тоді законів. Правда, її родичі мали сплатити Волков три сотні рублів за «забутий» (хоча тут можна цілком обійтися без міток) клон.
Ні до ні після того, як я зіткнувся з такими інцидентами. Аеробатика, супер клас. По-перше, я не відчуваю себе шкода для гіпсу, і я хочу, щоб аплау Волков. Немовля...