Удар Яну.

У столиці Удмурції прокинулася легендарна труба, розташована на території занедбаного котельню. У 150-метровому корпусі популярно вишивали «Яна» для великого напису на ньому. Місце було культовим місцем для молоді. Він був розглянутий особливий шик до «чорного яну» – піднятися до самої вершини труби.

Відео під катоком ...

Спочатку ця зима скелет був зведений, тепер Ян був продучений. Це як флешбеки. Найбільш екстремальні враження я пов'язаний з «Яною», - сказав мешканець міста Ірина.

Спочатку труба була побудована як заводський котельний будиночок, але в 1992 році споруда була заморожена, а практично завершений комплекс будівель залишався покинутими. У результаті місце стала центром залучення любителів висоти і шанувальників гри «східбол». У червні 2013 року приватний підприємець Андрій Загребін придбав котельню з міста, а потім перестартував його. Так як нові власники не планували відродити котельню, вони вирішили підірвати Яну.

Згідно з місцевими жителями, було легко піднімати трубу спочатку, так як було драбини з самого дна, але пізніше було зрізано для обмеження доступу до екстремальних людей.
У третій рік я піднялася. Як я піднялася, вона відчула, як я кинувся 150 метрів на колінах лише вгору. Коли ми були на вершині, важко навіть взяти крок, бо страх перенапружився всі рухи. Після 10 хвилин лежачи на останньому ярусі сходів ми нарешті вирішили вивчити все і вивчити приголомшливий краєвид, говорить Олександр Зилев, житель Іжев.
4 квітня підписано порядок знесення труби на 4 квітня, благування планувалося проводити до початку липня. Тим не менш, вони пізніше відкладалися на невизначений період, так як компанія «Пермвзрівпром», з яким підписано договір, не назвали точну дату.

Головна