Як я бачив шафу

Подруга мала ідею відмовити шафі в його лоне, а в нішу, де жив, щоб зробити шафу. Після розрахунку бюджету виявилося, що це не копати, тому вони вирішили зробити шафу, дивлячись на який не можна сказати, що це шафа.
І ось, як кажуть, пішли...

Я купив брус, GSP, дверна коробка і багато кріплення.
Всередині майбутнього дизайну старий гардероб живе.

перемістив перемикач, з'ясував майбутній кастинг

загальний план, приблизно він стає зрозумілим, що планується. зліва від стіни буде ніша, буде дитяча коза, а потім коли вона стає непотрібною, заповнить її полицями, після чого буде очищено

З бруса виявився, щоб бути приварений до ебать, він відразу почав зшити так, щоб панель OSB розтягувала його.

В цілому, вона стала парнішею, тому я вирішив дотримуватися цієї послідовності і

Я пришиваю нішу під полицями і ребером, таким же, зліва.

3250Р. 3700Р.

щось виходить.

господиня повернулася з прогулянок і доставлявся, від того, що я встиг за все це протягом декількох годин, я думав цей підхід тільки поставити бар.

Наступний підхід почав закріпити полки, всередині він затишний і запахи деревини.

філе

зовнішній вигляд

Вгадайте, які полки та мезонін.

Правильно, чим старі меблі переходить в бізнес, тим менше викинути на носі.

Ця лампа була настільки спіймана, що вони вирішили оселитися там.

Телевізор зовні стоїть на довгому нічному витримці, так само, все пізніше переїжджає в надшкет, і вона також пішла на запасні частини.

вішалка-бар

денне світло

шпалери

увагу.

У другій касі просто пішли божевільними, радянська дверна коробка є тихим жахом. в цілому я не хотів, як він вийшов, але вирішив, що все було краще, ніж це було.

полки, самопальні

під телевізором, вся стіна, до речі, була наповнена тумбами, щоб незважаючи на зменшену площу, приміщення стало більше. це до попередньої фото. і це лише середня полиця. довго думав, як зробити приховану застібку, просвердлити 4 отвори з заднього кінця, і покласти на шпильки)

Загальний вигляд. по дорозі, різнокольорові шпалери - не тільки дизайнерський рух -= - тільки вони отримали вільні дівчата, і вже під цими фрібіками придумали тему з зонуванням)

тип синя дитяча частина, яскрава зона відпочинку та зона персиків

Намагатися на дверцятах, де покласти окуляри, на одну або навпаки.

До речі, двері вийшли рівно половину бюджету, і ми чекали на них на місяць і половину, але результат варто, так як здається мені. Бюджет під ключ проекту становить близько 16 000 рублів.

Я отримав все.