Як я бачив шафу

Подруга мала ідею відмовити шафі в його лоне, а в нішу, де жив, щоб зробити шафу. Після розрахунку бюджету виявилося, що це не копати, тому вони вирішили зробити шафу, дивлячись на який не можна сказати, що це шафа.
І ось, як кажуть, пішли...

Як я бачив шафу

Я купив брус, GSP, дверна коробка і багато кріплення.
Всередині майбутнього дизайну старий гардероб живе.

перемістив перемикач, з'ясував майбутній кастинг

Як я бачив шафу

загальний план, приблизно він стає зрозумілим, що планується. зліва від стіни буде ніша, буде дитяча коза, а потім коли вона стає непотрібною, заповнить її полицями, після чого буде очищено

Як я бачив шафу

З бруса виявився, щоб бути приварений до ебать, він відразу почав зшити так, щоб панель OSB розтягувала його.

Як я бачив шафу

В цілому, вона стала парнішею, тому я вирішив дотримуватися цієї послідовності і

Як я бачив шафу

Я пришиваю нішу під полицями і ребером, таким же, зліва.

3250Р. 3700Р.

щось виходить.

Як я бачив шафу

господиня повернулася з прогулянок і доставлявся, від того, що я встиг за все це протягом декількох годин, я думав цей підхід тільки поставити бар.

Як я бачив шафу

Наступний підхід почав закріпити полки, всередині він затишний і запахи деревини.

Як я бачив шафу

філе

Як я бачив шафу

зовнішній вигляд

Як я бачив шафу

Вгадайте, які полки та мезонін.

Як я бачив шафу

Правильно, чим старі меблі переходить в бізнес, тим менше викинути на носі.

Як я бачив шафу

Ця лампа була настільки спіймана, що вони вирішили оселитися там.

Як я бачив шафу

Телевізор зовні стоїть на довгому нічному витримці, так само, все пізніше переїжджає в надшкет, і вона також пішла на запасні частини.

Як я бачив шафу

вішалка-бар

Як я бачив шафу

денне світло

Як я бачив шафу

шпалери

Як я бачив шафу

увагу.

Як я бачив шафу

У другій касі просто пішли божевільними, радянська дверна коробка є тихим жахом. в цілому я не хотів, як він вийшов, але вирішив, що все було краще, ніж це було.

Як я бачив шафу

полки, самопальні

Як я бачив шафу

під телевізором, вся стіна, до речі, була наповнена тумбами, щоб незважаючи на зменшену площу, приміщення стало більше. це до попередньої фото. і це лише середня полиця. довго думав, як зробити приховану застібку, просвердлити 4 отвори з заднього кінця, і покласти на шпильки)

Як я бачив шафу

Загальний вигляд. по дорозі, різнокольорові шпалери - не тільки дизайнерський рух -= - тільки вони отримали вільні дівчата, і вже під цими фрібіками придумали тему з зонуванням)

Як я бачив шафу

тип синя дитяча частина, яскрава зона відпочинку та зона персиків

Як я бачив шафу

Намагатися на дверцятах, де покласти окуляри, на одну або навпаки.

Як я бачив шафу

До речі, двері вийшли рівно половину бюджету, і ми чекали на них на місяць і половину, але результат варто, так як здається мені. Бюджет під ключ проекту становить близько 16 000 рублів.

Я отримав все.

Як я бачив шафу