938
Зробіть великий розкладний стіл на балконі
Fotcal вже після виготовлення перед розписом, але я думаю, що значення буде чітким.
Я зробив без малюнків, вирішив все на місці. Це, мабуть, те, що треба зробити.
22 зображень.
Отже, дружина встановлює завдання: вам потрібен великий складний стіл для пошиття на балконі. Очікуючи Інтернет для готових рішень, ідея покупки була відхилена відразу (розмір столів, запропонованих не відповідає ТЗ).
Ідея була прийнята наступним чином:
Я використовую:
1 меблі щит 600*1000*18
1 меблі щит 400*1000*28
1 дерев'яний планк 20*40*2000
Дверні петлі - 6 шт
Бруска шурупів і шпонок.
Пиріг зрізав на місці довжиною 90 см. На краях кріпляться рейки для жорсткості (срібло виготовляється з клеєного брусу разом рейок).
Закрити
65
Намагайтеся на висоті.
Фіксація столу на дошку стін 100 * 150 * 28
Один з 2 висувних постів
Обидві стійки. Монтаж стільниці виступає як обмежувач для стовпів.
40485
У складеному вигляді
Р
Контроль робіт здійснюється представником замовника. Ім'я Mojo.
Все тут.
Детальніше
Детальніше
Стійки складені. Стійки 300*400. Спочатку планується зробити 400*400, але забули розглянути, що вони повинні складатися всередині.
В результаті ми змушені довести опір навантаженням ближче до краю столу. Ширина стільниці, пам'ятаю, 60 см. Стіл складений.
3250Р. 3700Р.
Детальніше
Я знайшов в магазині захист.
Огляд
Готовий. Я не знаю, як це покриття захистить від вологи і цвілі, але немає захисту від механічних впливів.
Вхід
Останній. Ви можете курчати. Вартість була трохи більше 1000 р
Я зробив без малюнків, вирішив все на місці. Це, мабуть, те, що треба зробити.
22 зображень.
Отже, дружина встановлює завдання: вам потрібен великий складний стіл для пошиття на балконі. Очікуючи Інтернет для готових рішень, ідея покупки була відхилена відразу (розмір столів, запропонованих не відповідає ТЗ).
Ідея була прийнята наступним чином:
Я використовую:
1 меблі щит 600*1000*18
1 меблі щит 400*1000*28
1 дерев'яний планк 20*40*2000
Дверні петлі - 6 шт
Бруска шурупів і шпонок.
Пиріг зрізав на місці довжиною 90 см. На краях кріпляться рейки для жорсткості (срібло виготовляється з клеєного брусу разом рейок).
Закрити
65
Намагайтеся на висоті.
Фіксація столу на дошку стін 100 * 150 * 28
Один з 2 висувних постів
Обидві стійки. Монтаж стільниці виступає як обмежувач для стовпів.
40485
У складеному вигляді
Р
Контроль робіт здійснюється представником замовника. Ім'я Mojo.
Все тут.
Детальніше
Детальніше
Стійки складені. Стійки 300*400. Спочатку планується зробити 400*400, але забули розглянути, що вони повинні складатися всередині.
В результаті ми змушені довести опір навантаженням ближче до краю столу. Ширина стільниці, пам'ятаю, 60 см. Стіл складений.
3250Р. 3700Р.
Детальніше
Я знайшов в магазині захист.
Огляд
Готовий. Я не знаю, як це покриття захистить від вологи і цвілі, але немає захисту від механічних впливів.
Вхід
Останній. Ви можете курчати. Вартість була трохи більше 1000 р