Тестовий запуск сонячного колектора

І так 9 травня вранці перед початком заходів для святкування Дня Перемоги кілька годин. На початку складання цього німецького ми можемо сказати "трофі" дизайн

Вбудований каркас. Немає ускладнених інструкцій.

І ось нижня частина.

У комплекті є багато кріплення навіть для кріплення на дах. Я не збираюся з ним. Він поспішав закінчити збірку. Відкрийте коробку теплообмінними трубами.

Як виглядає коробка з ракетами Одна труба TC "Business Lines" зуміла розсіяти (соррі для моєї французької, іншого слово складно підібрати) Замовили заміну, але запасний упакований в бульбашковій плівці і в кришці TC знову скаже. До речі, це непристойне ставлення до вантажів не поширюється на наш термінал у місті. Старий Ми працюємо дуже ретельно, вантаж збитий в Москві. Щоб управляти розірванням борельно-сильного сплаву забігів читати, щоб вдарити гайку 25 мм, це повинно бути в змозі. Так, якщо ви хочете відправити щось крихке до Москви або отримати його звідти, подумайте про те, як її відправити. І це теплова паста коробка, як і процесори в комп'ютері.

Починаємо заряджати труби. Ми кладемо пасту на мідний стрижень з труби, і рівномірно змащуємо її. Вставте стрижень в гніздо, призначене для нього. Я не змащував занадто багато пасти, тому труби вводять гніздо і так дуже щільно, ви повинні встановити їх трохи обертати.

р.

Потім поставте кришку на трубку, вона захищає трубку знизу і при цьому натискає всю трубку в теплому магазині. Якщо потрібно підтягнути ключ.

На хвостах деяких труб видно, як якщо тріщини, очевидно, це виникло при ущільненні кінчика труби, таких як «шерсть» скло або що-небудь інше, щоб викликати. Затяжність не зламаний, з тріщиною, цей кінець труби стане матовим білим, і так дзеркально з металевим відтінком. Це просто різкість на фото не привезли, але якщо ви подивитеся уважно, ви можете помітити це "голова"

Ну, Катюша зібрана.

Для обігу зайшло дешевий китайський насос, витрати 650 рублів, місткістю трохи більше ніж тонна на годину. Звичайно, це дуже багато, потрібно 10 разів менше, тобто близько 120 літрів на годину. Я поклав кран в систему.

З Я не мав бочок, я запозичений з сусіда, бочка була брудною, позбавляючи покласти марлю в насосі як фільтр. Зняття кришки насоса.

Додано до [mergetime]1405489070[/mergetime]
І покласти марлю. Правда повинна бути зрізана меншою, за діаметром кришки. Але я не хочу йти додому більше. Пошкоджено, я висадив, що малюнок десь.

Як насос 12В було прийнято рішення покласти невелику сонячну панель на 30 Вт, єдиний кристал. Я поклав її на акумулятор.

Ось контролер. Ми не маємо контролера.

Як кажуть: «Смарт думки приходять після Контролер для автоматичного освітлення. Тобто, коли вихід в панель зникне, то відразу або через деякий час можна налаштувати освітлення включень. Ну, я придумав ідею надягання рядка з машини і коли вихід в панель зникне, реле буде відключати насос так, щоб він не завадить в оленині і вода не охолоне. Але для реле потрібно запустити в магазин, і це не головне зараз, головне - спробувати, як він працює. Ось фото контролера встановлюють світильники.

Просто в разі, якщо ми вимірюємо те, що панель видається.

Тепер беремо температуру води. Я використовую той же пристрій, просто ввімкніть термопара, який йде до нього в комплекті. Вода в нашій системі завжди холодна, що показує 5 градусів.

І ось весь блок.

А тепер поміряємо температуру на виході є спеціальний отвір для контролера датчика (брендований), і одягаємо термопара.

р.

Я не чекав. Немає сонця, і вихід 35 градусів. Я взяв його знизу, щоб ви могли бачити небо.

На сонці з'явилася кілька хвилин.

Але тут я вийшов «дивний», що я відразу не приділяв увагу. шланг, коли прибув теплої води, нагрівається і згинається, як це, тим самим знизивши швидкість води. Це фото все ще в виробництві.

Р

Через півгодини температура в бочку.

Тоді друзі згадали, і ми пішли відсвяткувати День Перемоги. Поставлення всієї системи для роботи. Повернувшись до кінця, це не було до вимірювань і фото ; Відключивши насос, він вже керував водою в оленині, відчував, ви можете плавати теплою водою. Я тримую колектора щодня. Вранці вранці і не хочу виїхати.
У неділю сонце з'явився частіше, а експеримент продовжував. І ось де цей шланг зігнути мене, хоча б небагато. Я захопив свою руку, щоб випрямити і ... пішов на тестер, щоб взяти температуру. Це не те, що я очікував на всіх.

Додано до [mergetime]1405489666[/mergetime]
Щось після відпустки на тривалий час не вдалося зрозуміти, чому бочка вода прогріває більш повільно, ніж розраховується. Людина, я забули, фільтр! Натягнувши його, повністю затертий. Вода плавно протікає тут і температура в теплообміннику відходить від ваги.
Я вже зробив свої висновки. 1. Сонячний колектор - це хороша річ, я кладаю його в домашніх умовах, я думаю, попередню схему перед котлом, в будь-якому випадку, я витрачаю менше газу на опалення. 2. Вхід і вихід на теплообмінник повинен бути виготовлений жорсткий, з поліпропілену, наприклад. 3. Бажано купити фірмовий контролер колектора (або станцію насоса ще називають)
Якщо тема цікава для читачів, я буду продовжувати експерименти. Також можна використовувати інші обладнання, панелі, контролери, інвертори.

Тепер ви можете курчати.