Це Камбоджа – немає проблеми

Традиційно я інформую, що це перша тема в YAP, тому ви можете сильно не куркувати.
У березні цього року вони зробили коротку (24 дні) подорож на Південно-Східної Азії, а особливо до старого знайомого Таїланду і трохи відлякуючись за його недосвідченою Камбоджа. Як завжди без ваучерів, маршрут Новосибірськ – Бангкок (S7), Бангкок – Сіем Ріп (Air Asia), Siem Reap – Phnom Penh – Sihanoukville – Phnom Penh (land) і будинки по Бангкоку.
Я не претендую, щоб бути повноцінним серйозним доповіддю

37 зображень.

Не хочу, щоб ми пішли в будь-яку точку, і навіть обіцяє принести його щось, щоб з'їсти екзотичні не допомогли.

Привіт знову, Сувенафумі, головний аеропорт Бангкока

30-40 хвилин для прикордонного контролю, багажу і безкоштовних маршрутів приймали нас в інший аеропорт Бангкока, де було 8-годинне очікування на наступний рейс до Сіем Ріп - місто воротар відомого храмового комплексу Ангкор (в той же час, тут знаходиться весела площина з цього аеропорту).

Площа готелю, в якому вони мешкали дуже відрізняються від міста.

Сіем Ріп

Магазин фруктів. Як завжди, на перший день, 5 повноцінних пакетів фруктів. Буржуа-спеакер, який не дуже хороший, набрав 22,000 на калькулятор. Нілес не бачив один одного, і це, здається, що він запитав нас на 22 пряжки, які не здавалося б, багато, але Cambo не очікувалося. Виявилося, що в місцевому релі і в доларах це 5.5.
Єдина країна, яку я коли-небудь був, де долари більш широко використовуються, ніж місцеві гроші. Ведуться лише якщо зміна менше долара, а в Siem Reap, яка несе палірування пакетів від Pattaya і bats.

Важко сказати про цей храмовий комплекс, який втратив в джунглі. Тільки з них приніс близько півтора тисяч фото, майже сто гагабайтів відео і вражень на кілька років. Щоб розпочати розміщення фотографій на кожному храмі завітали, щоб розтягнути звіт на десятки сторінок, так просто кілька фото.

Баонне

Стародавній правитель, який побудував цей храм

Більше двохсот осіб на 54 стовпи

Колишній Королівський палац

Тераса ельфантів – це було з нього, що правителів Камбоджа (який в той час був найбільш потужною країною в регіоні) дивилися свої війська залишають на війну.

А тепер їх нащадки прямо там малюють картини, які відразу продають на 1-2 долари.

Кількість туристів небаритний, на малюнку на 8 ранку

Місцевий суворий роостер, здається, він зумів втекти з ват з супом більше одного разу.

Хто сказав, що ви не можете спати себе і одночасно породити дитину

Тоді були перекази таксі до столиці Пномпень і наступного дня на узбережжі затоки Таїланду, в Сіануквіль. Що стосується мене, то ці дні і половина були проведені в спиртному марафоні, тому немає гоління на показі фото.
Goodbye, Сіем Ріп.

А це вже кімната в Сіануквіль, вид на море навіть з білого друга (для особливо сором'язливих є завіса :)

І ось

р.

Балкон вид

, Україна

Острів - це ніготь, один з найдорожчих готелів в Камбо, цінний тег на ніч до 20 тис. дол., але повна конфіденційність і релаксація (за чутками, люблять представники якузи).

Воістину рай, невеликий острів за годину і навпіл від Сіануквіль, Кох Ронг Самлой, найбілший і найтонший пісок я коли-небудь бачив.

І бірюзова вода.

р.

Три людей на передній сидіння, крім водія? Чи є в салоні 15 чоловік? І ще пара на даху? Не питання.

Вона запашна як щось рідне, виявилося, що виснажена труба Kamaz.

Замкнено Husars! Невелике місце для пропозицій біля скульптури старої сніжки. Що ще можна зробити, будь ласка, старі відьми? Посуд.

Особливе бачення знаків Зодіаку від Камбоджанів, заєць на мій погляд - наркоман

І миша про їжу: кухня вкрай впливає на Францію, колонія якого була Камбоджа протягом тривалого часу, тому ніжні соуси, спеції (не гельська спільність як в Таїланді, так і в В'єтнамі, а саме спеції) роблять цю кухню для мене номер один (приблизно після російської звичайної).

Р

Краби під соусом зеленого перцю ($4-6 порція)

Наречена Камбоджанської кухні - це рибний, він м'ясний, але принаймні вегетаріанський. У цьому випадку риба тушкована в водяній бані, в кокосовому молоці, в пальмових листках - смачні божевільні (3-6 доларів)

Свіжо рибний, гриль (0,5-2 доларів на рибу)

Деякі місцеві морські таргани, з дивним соусом солі, перцю та лаймового соку (частина 10 штук - $ 5 )

Доставка фруктів на пляжі

Khmer cat коментує hello

Тоді був Паттайя, Бангкок і дорога додому, але це інша історія. І доглянуто до вечірнього пляжу Сіануквіль, який не спить до снів.

Додано до [mergetime]1405504072[/mergetime]
У мене є все, спасибі всім за вашу увагу :