Відпочинок в Росії. Пермян

Літо. Час відпустки. Хто проведе свою відпустку в країні, яка в Туреччині-Єгипті, і хто проїде через величезні простори Росії. Хочу відкрити серію фотозвітів, які дозволяють оцінити красу нашої країни. Я буду радіти, якщо хтось буде приєднатися до нас і писати про свої поїздки в Росії.

Більшість поїздок для нашої родини - гори. Кавказ, Гамалаї, Хібіни, Крим та ін. Ця ж поїздка була спочатку запланована як проста пригода для п'яти років дочки, яка була часом до «інфлору» для активного відпочинку. Як було обрано місце відпочинку Перм Територія - є чимось побачити і сплави на катамаранах і каяках.

10 зображень і 1 відео через джерело

Наша подорож почалася з одного з чудес Росії – Кунгурської льодової печери.

Це унікальний геологічний пам'ятник - один з найбільших печер в європейській частині Росії, сьома печера світу в довжину. Довжина печери близько 5700 м, з яких 1,5 км обладнана для відвідування туристів.

570971 Габаритний зображення

У печері Кунгур міститься 58 гротів, 70 озер, 146 так званих «органових труб» (найвища в етерному гроті, 22 м) – високі шахти, що досягаються практично до поверхні.

Ще одна визначна пам'ятка, яку ми відвідали Музей дерев'яної архітектури Хохловка.

р.

...

р.

Це перший відкритий музей дерев'яної архітектури в Уралі. Складається з 23 унікальних пам'яток кінця XVII - першої половини XX століття.

Основна частина нашої програми - п'ятиденний сплав по річці Чусово.

Чусовая - найвідоміша річка Уралів з цікавим і насиченим історією і дивовижною красою природи. Єдина річка, яка зламала через проходження одного схилу Уральських гір до іншої. Таким чином, Чусовая починається в Азії, перехрещує уральні гори, а потім протікає в Європі. На початку 1728 року в його описі Уральських і Сибірських заводів, начальника Уралових заводів Вільям де Геннін, написав з цієї нагоди: Всі річки, які пливуть з цього Уральського каменю на середню сторону, ті, що пройшли в Сибір, і ті, що на півночі вони пішли на Росію. Уральські гори в Росії, крім Чусоваї ... пропущені, і Чусовая пропускаються через них з Сибіру в Росію і впали в Каму.

Краса річки Чусова навряд чи залишають байдужим нікого.

Додано до [mergetime]1405506133[/mergetime]
І коротке відео про область Перм

Категории

Смотрите также

Новое и интересное