У зв'язку з тим, що теми про людей на 2-колісних транспортних засобах рідко ходять на ЯП, я вирішив написати пару ліній і підвести деякі факти, а також висловити суб'єктивну думку (без цього).
Я вже 10 років їздив. Я вже змінив 7 автомобілів, я їду щодня і багато. А з приходом літнього сезону, I, а також інших користувачів автодоріг, безумовно, доторкнувшись темою появи дітей на велосипедах на дорогах наших доріг. У нас є велике місто (Петерсбург), трафік щільний, не схожий на Москву, звичайно, але це не довге.
Так, покажіть, що саме я вважаю неприпустимою в стилі водних мотоциклістів (слово «розбірник», в той час як я спробую не використовувати). Я не думаю, що це прийнятно. Переміщення на велосипеді між рядами вздовж лінії розмітки є найбільшою і постійно відхиленою гріхом мотоциклів. Це причина вічного конфлікту між двома колесами і чотириколісними.
Продовження під kata ...
р.
Ось тема «Чому не подобається хрустки (відповіді)» про те, що хороші велосипеди і як вони допомагають іншим людям без проходження. Все буде дрібним, але в цьому відео автор кладе незнайомець на мотоцикл і запустив його між рядами, тим самим розширюючи своє життя і здоров'я на додаткову небезпеку! Що потрібно робити? Я не даю сором'язливості про моє життя, але з незнайомцем, який отримав багато неприємностей, чому ви хочете бути так збуджена?
Кожен знає, що рано чи пізно призводить до руху між рядами, і в НАП, включаючи такий букет відео
1 час
дві
тример
І так далі.
Соонер або пізніше, автоцикліст, який переходить між ледь ткацькими автомобілями, полетіти в чоловіче регулювання, або в раптом відкриті двері.
Коли я відрегулюю від одного ряду до іншого, я дивлюся в дзеркалі на наступному ряду, і якщо я допущений в там, я зроблю маневреність. Я не зобов'язаний дивитися на відстані і подивитися, що відбувається між рядами 10 автомобілів тому, чи є хтось. Це не вписується в будь-який спосіб з поточними правилами трафіку, в яких він записаний в чорно-білому кольорі про рух у своєму ряді, реструктуризації та інших маневрів. Велоски, будь ласка, познайомитеся з вами і не буде ніяких питань.
Я даю вам принаймні пару точок від PD.
9.7. Якщо вагонетка ділиться на смуги, розмітаючи лінії, рух транспортних засобів здійснюється строго по позначених прокладках. Під час реконструкції допускаються пускові лінії, що дозволяються тільки при реконструкції.
9:10. Водій повинен підтримувати таку відстань до транспортного засобу перед тим, щоб уникнути зіткнення і необхідного бічного інтервалу для забезпечення безпеки.
На жаль, ці точки не 100% регулюють рух між рядами і багато крихти покривають отвір в правилах руху. Але з цього вони не будуть жити довше, алас, коли вони знову кистіться між рядами і втирають в машину, яка була перебудована в сусідній ряд.
Чисельні соціальні медіа-медіа читають «повернення на поворотний сигнал – збереження життя велосипедиста». Я повернеться на комір, але якщо в цьому місці деяка холостка дрочить між рядами 5 разів швидше, ніж мене, то він добре від мого повороту сигнал. Ну, я отримаю крилу, двері, можливо, щось інше. Страхування буде покривати. Але бідна людина може пошкодити.
Я хочу підбити це. До тих пір, як байкери працюють як опік між рядами, вони продовжать боротися, створять конфліктні ситуації, боротися, розбиття дзеркал, конфлікт і займатися іншими нецензурами. До тих пір, поки вони скористалися розмірами їх двоколісного коня, незважаючи на безпеку, проблема не відійде.
Ви стежте за правилами і перейдемо в течію – велосипедист.
Запуск перед джемом трафіку між рядами - обхватом.
І особисто я не маю нікого, щоб такі труси, які, в порушенні правил дорожнього руху, переповнюючи потік між рядами, летять в чужу дупу, оскільки вони абсолютно свідомо роблять це незважаючи на власну безпеку.
P.S. Ця тема була присвячена мотоциклам і між ними. Але без засобів заперечувати, що колодки позаду колеса автомобіля також повні. Я маю на увазі, що я не хочу читати коментарі з серії "Чи не дуже добре." Тільки висихати на предметі...