Якщо ви зламали товари перед сплатою при оформленні замовлення

р.

Ось кілька абзаців інформації, яка захистить ваш гаманець і видаліть адміністратори і охоронні охоронці більшості помпезних магазинів:
Так, зтепер, ваш найкращий друг є статті 1064 Цивільного кодексу РФ «Про приблизні правила функціонування торгового підприємства роздрібної торгівлі та основні вимоги до експлуатації малогабаритної роздрібної мережі...» Імовірно, чарівний пункт, в якому він написаний: "Чому людина, яка завдала шкоди, звільняється від компенсації за шкоду, якщо він доводить, що шкода була викликана не через свою несправність..."
Що означає? Якщо ви злилися на мокрій підлозі і вивели стійку з шампанським - ваша несправність тут не буде, і вони не збивають вас, але що в тіні з накидом над там ...
Якщо пляшка оливкової олійки на стрічці транспортера в касовому реєстрі і раптом потрапляє на підлогу, ви очищаємо перед законом.
Ви прийняли баночку Корнісонів з полиці, а сусідні огірки тренуються і згортають - Вам не доведеться платити за операцію, щоб випрямити руки магазину мерандайзера ... Товари повинні бути міцно розміщені і закріплені на полицях,
Це його робота, не проблема.
Ваш наступний друг ГОСТ 51773-2001 "Торгівля запасами". Класифікація підприємств
Згідно з цим ГОСТом, а також SNIP 2.08.02-89
«Публічні будівлі та споруди...», відстань між полицями магазину не повинна перевищувати 1,4 метрів.
Чим більший магазин, тим ширше він повинен бути.
Пасаж між полицями, тут є список:
1.4 м - з торговою зоною до 100 м2
1.6 м - з роздрібною площею 100 до 150 м2
2 м - з комерційною площею від 150 до 400 м2
2.5 м - з комерційною площею 400 м2
Що означає?
У центрі проходження піраміди пляшок:
a. зробив прохід вже укладав ширину і зробив його важко пересуватися (це було фізично важко перенести і не торкнутися нічого);
Б. було погано зафіксовано (похилково відступили пляшки, і вони знизилися від кінчика).
Нарешті, третій друг статті 203 КК РФ. Вона допоможе вам, якщо охоронець магазину вирішує взяти участь.
Якщо охоронець почав руйнувати загрозу, захопити витяжку, шукати сумку і попит на його маррі - нагадувати йому статті 203 кримінального кодексу. Він буде раді дізнатися, що його активні нецензурні дії проти вас покарані позбавленням волі до 7 років, оскільки це зловживання повноваженням працівника Приватного підприємства безпеки (PSC).
Що означає?
За законом, ваша розмова з охороною повинна виглядати так:
Він сказав, Дорогий сер / Боже! Як ви поламали щось? Чи потрібно платити?
Ви: Звичайно я. У той же день я буду платити!
Він: Добре, що звучить розумно. Добрий день, мати хороший день.
Ви: Побачте, я люблю тебе!
Використовуйте знання:
Отже, метеорит втирають в магазин і вибивають з рук пляшки з червоного сухого врожаю з 1984 року.
Адміністратор блідий вимагає оплати за розбиту пляшку.
Якщо адміністратор переходить в конфлікт, запитайте скаргу. Опишіть, що відбулося в деталях, в тому числі час аварії (оператор камери подяє вас), свідки (можно подякувати себе, якщо ви отримаєте до суду), а також основні учасники паради (так як будуть виготовлені в червоному квадраті).
Також попит на складання акту про пошкодження товарів, в яких обов'язково зафіксувати всі присутні обставини: підковзання підлоги, вузькі проходи між стійками, п'яні футбольні вентилятори, танці Крішнаїти, тиснення зомбі ...
Скоріш за все, конфлікт вирішить на етапі запиту скарги. Якщо божевільний персонал не заспокоївся, запропонуйте магазину, щоб виїхати (відсутній інший правовий спосіб, щоб змусити вас платити за розбиті страви). Законодавчі витрати та неминучі візити інспекторів перевірять чистих працівників та дозволяють виходити з ситуації прямою спиною та гордо підняти підборіддя.
P.S.: Бонусний трек!
Магічні слова! Застосувати їх до трейдера, і подивитися, що відбувається:
«У вас є слизька підлога / нестабільне розміщення товарів на полиці!
Я скаржаюся на Росповербнадзор!
«У вас є вузькі проходи / коробки між стійками!
Я напишіть на державний пожежний відділ!

-img4---

Джерело: www.liveinternet.ru