765
ЗАМОВИТИ
Я знайшов один раз в країні старий приймач 50-х, досить збитий часом.
І я став дуже шкода за нього, така річ зникає, так як я працюю в сервісному центрі для ремонту ПК і подібного обладнання, питання про те, що буде зроблено протягом тривалого часу, не варто, буде ретро ПК) Щоб почати з того, що всі додаткові гігієнти вийшли, ми думаємо про те, що ми збираємо, ресівер пляшковий не означає багато платити за 370 розетки, шукати компоненти заміну всіх старих контейнерів і попередній розвиток кріплення і складання.
Р
Р
Задня кришка буде таким же, як оригінальна DVP
р.
Оригінальне скло впало в розпад з часу до часу, з'явилася ідея, щоб зробити гібрид матриці ноутбука і підсвічування ноутбука так, щоб картина запалилася при включенні, шукати картину в Інтернеті, роздрукувати його дзеркала на трасі і попередньо зібранні.
Збір
подальша реставрація тканинної декоративної панелі і попереднього складання
р.
Потім почистити стару фарбу.
свінгери
живопис
Р
Пробити
всередині буде celeron 1.3 мегагерц, RAM 512 DIM, IDE
120 гіг жорсткий, звук бластерної бра і 3DFX Voodoo 3 2000
,00 гривня
засупу
Заключна установка Windows 98 і вітайте до ретро ігор на оригінальному обладнанні і без проблем сумісності
якось
Індикатор
Кінцева дупа.
У мене є все, це як вийшов радіо комп'ютер.
р.
І я став дуже шкода за нього, така річ зникає, так як я працюю в сервісному центрі для ремонту ПК і подібного обладнання, питання про те, що буде зроблено протягом тривалого часу, не варто, буде ретро ПК) Щоб почати з того, що всі додаткові гігієнти вийшли, ми думаємо про те, що ми збираємо, ресівер пляшковий не означає багато платити за 370 розетки, шукати компоненти заміну всіх старих контейнерів і попередній розвиток кріплення і складання.
Р
Р
Задня кришка буде таким же, як оригінальна DVP
р.
Оригінальне скло впало в розпад з часу до часу, з'явилася ідея, щоб зробити гібрид матриці ноутбука і підсвічування ноутбука так, щоб картина запалилася при включенні, шукати картину в Інтернеті, роздрукувати його дзеркала на трасі і попередньо зібранні.
Збір
подальша реставрація тканинної декоративної панелі і попереднього складання
р.
Потім почистити стару фарбу.
свінгери
живопис
Р
Пробити
всередині буде celeron 1.3 мегагерц, RAM 512 DIM, IDE
120 гіг жорсткий, звук бластерної бра і 3DFX Voodoo 3 2000
,00 гривня
засупу
Заключна установка Windows 98 і вітайте до ретро ігор на оригінальному обладнанні і без проблем сумісності
якось
Індикатор
Кінцева дупа.
У мене є все, це як вийшов радіо комп'ютер.
р.