Він був.

Я працюю в дитячому садку - всілякі роботи на тріфлі, добре, змінити лампочки світла, пофарбувати двері, закріпити шафку, викрутити шафки до стіни і т.д. І так я прийшов в кабінет лікування. Ну і я маю на увазі, що вона використовується для лікування, і не найсіяніші.

Тож перше, що спіймане око було засмагою. Так, перед дитячими садочками була така процедура: діти були привезені до зборної зали, виготовили спеціальні склянки і прокладали на підлозі навколо спеціальної лампи.

11 зображень.

Устаткування від 1985 р. Я дуже впевнений, що все працює.

Ще одна фото лампи.

І більше.

Поруч з фіксатором були знайдені і ці спеціальні окуляри. Все зроблено, звичайно, згідно ГОСТ =

І на вершині замка є бікси, що лежать в пилу і розладі. І, слухаючи на них написи, в дитячому садку було все, до основних хірургічних інструментів.

Р

Все дуже пилососно, тому що він навряд чи доторкнувся з радянських часів, але ви можете очистити його, якщо ви хочете.

р.

У зв'язку з чим був підключений шнур, як електричний чайник. шнури, разом з інструкцією, кладуть акуратно всередині.

р.

Але в наступну кімнату я впав в осаду, хоча я бачив його довго. Можливо, тому що я був малюком в той час, і я не потурбувався про це. Як, є, і відмінно.
Перше, що я бачив, була електрофорезною машиною.

Далі до столу є трубка для прогрівання горла і носа. Як я пам'ятаю зараз, сидячи поруч з ним і шукаю на годинниковому склі, чекаючи часу, щоб змінити насадку з широкого для рота, щоб звужуватися для носа. Коли я зробив це себе, не медсестра, я відчував так важливо.

Ну, в іншому кінці кімнати є ультразвуковий інгалятор, але без масок. Вони, ймовірно, не жили на сьогоднішній день. Я ще не пам'ятаю запаху, який зробив інгалятор.
Це, атлас, відсоток закінчився - знімати фотографії шаф з медикаментами не вдалося. Є дійсно нічого немає, але laperamide, citramon і paracetomol ...
Як дитина, я бачив всю цю техніку більше одного разу, використовую багато, тому що я хворий часто, але тепер я виріс і думав: навіть в невеликому садку для 6 груп, розташованих на околиці міста, було, насправді, практично все потрібно, навіть якщо ви йдете в лікарню! І приходить думка: Чому ми зупинилися за допомогою цього? Де він пішов неправильно? Чому вони замінюють кваліфіковані лікарі, які знають, як впоратися з цим медсестри, які навіть не могли застосувати бандаж?
Так це сором'язлива, що це сталося...
Це, спасибі за прослуховування. Це мій перший пост, так що не курка занадто важко.