Відпочинок в селі

1. Башкирія. Південні передгір’я Уральських гір. Я пішов в будинок Тітка, щоб допомогти отримати деякі дерева. Взявши знімки і порубати дерево не комато, тому немає фото, але що сталося після Я місто опух, і я не звик до цього.

2,2 км У будь-який час я ріжу більше дрова, ніж синиця, подумав, що я перетяг її в годину. А ось в лісорізі, який не був відвіданий з початку літа, червоний волохатий Чумадан, який під коробкою ягняти, відлякався від мене!

3. У Він кинув вівсяну дереву і відкинувся, щоб приховати і в той же час кладемо цеглу, в хати читальної кімнати, було ближче до бігу )

4. У Вдома я читаю всілякі романтичні хуторки, такі як «локшина і ромашки», а тут в селищі Клупики не живуть, тому вони читають вбивці речі.

5. Умань Він дав мені дух, знайшов мої яйця, вичавивши їх в кулак, як найцінніший і пішов в ебать chumadan.

р.

6. Жнівень Результат відображення

7. Про нас Цікаво, як жити ці істоти.

8. У

9. Навігація

10. Дереворіз є безкоштовним і спокійно складеним. Зима приїжджає )

11. Я думаю, що це буде приємно їсти зараз. Вони кажуть ебать від лазні і покласти їжу в порядку.

12. Ні коноплі і осі! Земля, ніж і голова захід.

13.00 р. Їжа майже тонка, решта не мій бізнес.

14. Під час очікування їжі, щоб бути дрібним, він відігравав Negro на висадці.

15.00 р. І це звичайний сільський собака, він не може оголяти і як ебать, але він хропить і пасти. Ось він чекав когось, щоб випадково торкнутися його м'яч, щоб прикусити ноги і їсти ебать.
В’язниці, двері відкриті і два газові працівники приходили до перевірки газу (с. газоване, дрова для лазні), тітка на посадці не чує або дивиться. Я входжу в будинок, і на підлозі це чупакабра сидить і дивиться на них два газові працівники, які сидять на трубі газової плити, на підлозі цей чупакабра сидить і дивиться на них, перед ним рване вишневе взуття, сидячи і затирання. Я купила весь хати, поки духовка захопила за годину.

16.00 р. Добре, це рукоділля заслуговує окремого посту. Бажаєте чекати і побачити Бразилія-Нідерланди, вийшов

17.00 р. Nishtyakov під 5 фунтів я посипаний. Башкірський мед, валютний товар радянської епохи, вони заслужили вільно конвертовані валюти, не нафти і газу, звичайно, але дуже смачно.
Всі