Реінкарнація або другий склад

Я хочу розповісти вам історію, що сталося мені нещодавно. Я не дуже релігійна людина, і тепер я знаю, що диво буває навіть тим, хто ніколи не вірив в це.

Ось історія.

2 липня 2014 р. я прийшов додому з лікарні. Я вирішив піти в магазин (повний) купити сигарети. Я ходжу до магазину і почуйте собаки розводять дику в кущах. Я прийшла ближче і побачила дві здорові черниці з диким роумом і гойдалкою притискають щось в кущах. Я відчував собак, поширив кущі. Боже! Це як блискавка. У кущах притиснуті в землю, сиділи відлякуте диво (забуті). І з цього місця я даю собі крок назад трохи уточнити ситуацію щодо дива, що сталося.

Проксимус 16 січня 2014 р. після серйозної, але не тривалої хвороби, мій FRIEND і більше загинув. Це мій кіт, Томас, який жив з нами за 16.5 років. Але страшна і неспроможна хвороба ККД (хронічна ниркова недостатність) знизила його на півгодини. HPD є страшним, тому що це один квиток, ви не можете його вилікувати. Ми можемо тільки пауза. І несвідомо, тому що вона не проявляється в будь-якому випадку, вихованець залишається таким же, як завжди. Він веселий і мобільний, незважаючи на свій вік. Я маю на увазі шахту. І відчував себе, коли залишаються тільки 30% нирок. Томас просто раптом став сумним, припинив їсти, відмовляючи води. Я думав, що кішка була холодною, я зняв тиждень до оксамиту. Подумавши про попадання. Протягом тижня кішка повністю вимерла. Я збираюся в клініку. Лікар дізнався про вік, навчаючи його, запропонував CPN. Тести пізніше підтвердили діагноз. Помідор я приніс його в кінцевий стан, коли життя зараховується в години або навіть хвилини. Вони запропонували седацію. Але я не зробив. У короткі два тижні лікарні, безперервні краплі та ін'єкції. А потім дорогі препарати з США, тому що в Росії вони просто не існують, за ряд причин. Узагалі, перший жовтень кризи, ми виграли. А ще за 2 місяці кішка жила за своє задоволення, навіть на виставці. Але в середині грудня новий напад, ще більш сильний. Знову, безкінечні поїздки до ветеринарної клініки. Він мав бути постійно похилим і приймати додому вночі. І так всі новорічні свята, вранці з дружиною ми беремо до клініки, ввечері беремо. Він був занадто сумним в клініці, навіть лікуючим. Я бачив сльози в очах, коли я побував йому. Після свят вони приїхали додому, немає поліпшення. Вивчається з дружиною, щоб зробити краплі, цегляні ін'єкції, годівлі та напої від шприца тощо. 16 січня ми пішли на ветеринарну пізню вночі, довелося пожертвувати кров і змінити катетер. Я забув, щоб розповісти вам, на останній ночей 15-16 січня, Том, який ще не забув, був захопливим для себе, раптом підійшов і притулок, прогулявся по квартирі. Він навіть спробував піднятися на полицю під стелю. Але не вистачає міцності навішати на стовпі, посередині шляху. Я забрав його, і взяв його до шафи, де він був пізно. Він або дупа або коматоз. Тоді я зрозумів, що він збирався навколо квартири, він сказав: На шляху до клініки він дуже спокійний, як правило, живиться, намагаючись вийти з перевізника. Я кажу до дружини, "Якщо він завжди був, як це, він може бути перевезений окремо." В короткий час в ветеринарній клініці тривала черга. Через годину ми назвали. Вони забрали кров (не звучать), змінили катетер (силенс), зробив заспокійливий постріл і знову тишу. Я кладаю коту в перевізнику і сказав: «Дуже додому». Лікар видає рахунок-фактуру на послуги, що надаються... Я шукаю, і Том у перевізника закопував його на підлозі і нічого не реагує. Це був кінець. Томусья пішов до райдужки. І з ним найбільше серце. Я був вирощений чоловіком, як дитина. Я не можу описувати життя без Тома за перші кілька місяців, тому я скажу, що це шолом. Це було 90 днів без... Душа залишила будинок і будинок стала просто квартирою. Я згадав дружину Томусу і я вирішив, що ми ніколи не були нікому. Побачити ваші домашні тварини дуже болючими! Я навіть лежав на тиждень. Так я вирішив, що ніхто не був. Але до 2 липня перед подіями я описав вище.

«Я поїду в магазин і почуєте в кущах дикої вирощуванні собак. Я придумаю, і я бачу два здорових мідії з диким роумом і баркінгом, що приколів щось в кущах. Я відчував собак, поширив кущі. Боже! Це як блискавка. У кущах притиснуті в землю, сиділи відлякуте диво (забуті). ?
Так, це найбільший кошеня Тома. І взяв його додому. Це диво, реінкарнація! Але диви не закінчували. Наступного дня пішов до ветеринарної клініки з ним. Перевірити стан. Уникайте бліх і глистів, якщо будь-який. Лікар заповнив картку і запитав, що його ім'я було. І я сказав: "Хто це хлопчик або дівчина?" Відповідність лікаря: «Це кішка!»! І кішка здорова! Тоді я кажу написати SIMBA.

Я запитую, що його вік? Відповідь: "1-1.5 місяців" Записав народження середини травня.
Навігація Ну, не можна, що багато збігів. Том народився в середині травня, і його дочка приніс йому, знаходив його у в'їзді під сходи, до другого зсуву дитячого табору. Це, на початку липня.
Як ви не вірите, що хтось там? Як не вірити в диво?
Душа повертається в будинок! Все щасливо.
А Томусія чекає на нас на веселці. Ми з радістю познайомимося! Я вірю !!!