Розгортання діалогу.

У відповідь на численні запити я вирішив розповісти вам, як я можу зробити мої моделі. Журнал KAMAZ 5511 був обраний як зразок, який не найкращий варіант, так як модель проста, але все ж. Фото виявилося трохи фіг, я взяв фотографії на телефон, тому що я не хочу взяти дзеркало брудними руками :D Я спробую пояснити те, що, але в місцях це нагадуватиме “як намалювати сова”, хоча все просто.

І так, я все одно навчаюся, намагаючись різних методів на моделях.
Чистий?
Ось ми йдемо!

Так, я купив гумку з дисками (для заміни регулярного, з малюнком протектора і написами з боків, всі відповідно до задовільності), за ціною, еквівалентною моделі (:D) і іншим камадом.

Один вантажівка рівна, шліфована, джемс фіксується якомога простіше. Фарба з кабіни знімається з 646 розчинників, каркас не фарбований, тому все просте там. Ну, тіло вкрито в місцях з ковдри, і не доторкнувшись до неї.

р.

А тепер можна почати фарбування і примушення. Ось мій JAS 1127 аерограф арсенол і компресор JAS 1203 II. Хтось сказав: "фу Китай", так Китай. Добре працює для ваших грошей, я добре з ним.
Фарби використовують акриловий тамумі, грунт і інші хімікати знову з неї

Я користуюсь респіратором на землі.

Власне, фарба фотоапарата у мене непроваджена скринька обі з капюшоном отвору (витяжний очищувач взимку, літнє вікно). З Я пофарбую на балкон, всі двері і вікна квартири закриваються.
Чому ви не купили нормальну коробку? Тому що це коштує багато, і використання нігги (не шкірки для того, щоб правильно працювати), а коробка і нова не є життєздатною. До речі, є лампочка світла, але зараз це не так.

Так, фарба. Ми заземляємо кабіну з візерункам Tamiev, це прозоро, не зробив картину. Пластиковий це імієвий грунт, але сірий, всі деталі стають так.

Потім ми пофарбуємо совку в цей колір, потім висаджуємо чому.

Цей колір необхідний в якості попередньої обробки і одночасно для імітації чіпів і подряпин на моделі. Використовується спеціальна рідина, наноситься на тіло, висушена, а після нанесення основного фарби виготовляються чіпси.

Фарба тіла сірий.

Р

І тепер ми беремо щітку, занурюємо її в цю рідину, і виходить так.

Я думаю, що це ясно.

Початкова оцінка

р.

Потім промиваємо всі депресії на моделі, щоб надати рельєф. Ми не звертаємо увагу на надлишок, буде видалено

Я смажу з рідинами AK.

р.

Потім беремо пігменти, і я нанесу їх до каркасу, кабіни та інші частини моделі.

Трохи іржі :

2742582

Пігменти фіксуються спеціальною рідиною для того, щоб триматися на поверхні. Ви можете використовувати білі духи, але мені подобається цей метод краще.

Далі застосуйте пігменти в інших місцях, а потік дизеля на шиї танкової кришки.

Все додатково знімається, модель готова. Все здається просто, але в процесі, я перекинувся щось кілька разів, і це вийшло так.
Я майже заготівля про чіпси фарби - Я нанесу їх тонкою щіткою, і фарбою тамму.

Ліва сторона

Право.

Тіло всередині, аналогічно застосовані пігменти

Тіло, до речі, підйом.

р.

Інший кут від переднього :D

І ось прототип, машина-лікатор на Чорнобильській атомній електростанції (як кольоровий довідник), номери Красноярськ

У мене є все, киньте його.