«В джазе только девушки»

55 років тому вийшов фільм «Тільки дівчата в Jazz». І хоча Монрое, як звичайно, було постійно пізно для зйомки, і Лемсон не хочу слухати пораду спеціально запрошеного трансвеститу для консультації, але ці маленькі речі не перешкоджали американському кіно інституту за викликом фільму «Краща комедія всього часу».

Тенденція розмальовки чорно-білих фільмів ще не досягла цієї стрічки. Може бути не, але читачі «Tape.ru» мають можливість подивитися на кольорові фотографії, зняті під час зйомок фільму, і при цьому пам'ятають найгарячіші постріли.

18 зображень.

до Ці бандери застрягнуть нас, поліція виявить два жіночі корпси, ми будемо приймати до жіночої морги, і коли ми роздягнулися голими, я помираю з шамбою!

р.

2) - Що ви боїтеся? Немає того, щоб мати дитину.

(3) Вивчаємо на консерваторії за рік. - Але ви сказали три? Ми випустили рано для хорошої поведінки.

(4) - Роселла, на вершині 7 п'ють! Чи не у вас є пробка? - Немає, я запитую Stella! - І захопити чашки! - Глорія, топ сім - виклик! Дівчата, напій!

(5) Чи зацікавили вас своїм сімейним статусом? - Не цікаво. - Я не одружений. - О, це дуже цікаво!

6) - Чоловіки з окуляри так часто здаються беззахисними!

7) Я не доглядаю, якщо він багатий, поки він має яхту, власний залізничний вокзал і зубну пасту під його ім'ям.

(8) - Як вони ходять в цих підборах? Як зберегти свій баланс? - Вони мають свій центр ваги в іншому місці.

(9) Вона може мати три роки з десяти років. У вас було три роки? Я не знаю.

10) - У мене є страшне минуле. Прорив чоловіків, в тому числі один саксофоніст!

11) - Я займаюся. - Вітання. І хто це щаслива нареченої? - Я! - Що? Огоод запропонував мені, і ми будемо грати на весілля в червні. - Що ви говорите? Ви не можете маррі Огоод! - Ви думаєте, що він занадто старий для мене?

, Україна

12) - "Що робити, що робити" - поголені ноги, туман!

р.

13) - 13 осіб на одній полиці! Я не надчутливий, але це не буде добре!

14) Ви коли-небудь поцілунали американський жінка?

15) Я не можу бути дружиною, тому що я чоловіка! - Кожен має свої недоліки.

16) - І вона дрочить! Вони, ймовірно, не виходять з грипу! Якщо ви не хочете нас бути пізно, то ... - Я відчуваю себе голий! Це як і всі очі на мене! Ваші ніжки навряд чи випікають всіх.

доб.

17) - Joe, я боїмося, ми горячи з ароматними яйцями.

18) - Водопровід - це небезпечний? - Звичайно це небезпечно. Два коні були висихати мене.

Всі THANKS) (http://lenta.ru/photo/2014/07/14/somelikeithot/#17)