1136
Victoria's Secret Ангел Lindsay Ellingson Gets Одружена
Секретний ангел Victoria's Secret, 29-річна модель Lindsay Ellingson одружений її коханець - бізнесмен Sean Clayton. Весілля відбулася в курорті Palmetto Bluff, який знаходиться в місті Bluffton в Південній Кароліні.
До речі, модель не прокоментувала на майбутній захід, щоб зберегти весільний секрет ще довго.
р.
Перша весільна фото Lindsay Ellingson і Shawn Clayton з Instagram
Урочиста (за старими стандартами) приймала участь 85 гостей. Як весільна сукня Еллінгсон вибрала наряд з Софі Theallet. Пара танцює до Drake's "Холд на, ми йдемо додому".
Lindsay Ellingson і Sean Клейтон
До весілля Ліндай Еллінгсон та Сіна Клейтон від 6 років. В Ойо приймав шлюбну пропозицію на батьківщині.
Один сніговий день в Ойо, він взяв мене на прогулянку по деревах. Поки він пішов, щоб показати мені, де його батьки залишили свої початкові в школі. Я шукав до того, як я зрозумів, що він був колінним кільцем в руках, Еллінгсон сказав.
Lindsay Ellingson в Victoria's Secret
Лінсей Еллінгсон
До речі, модель не прокоментувала на майбутній захід, щоб зберегти весільний секрет ще довго.
р.
Перша весільна фото Lindsay Ellingson і Shawn Clayton з Instagram
Урочиста (за старими стандартами) приймала участь 85 гостей. Як весільна сукня Еллінгсон вибрала наряд з Софі Theallet. Пара танцює до Drake's "Холд на, ми йдемо додому".
До весілля Ліндай Еллінгсон та Сіна Клейтон від 6 років. В Ойо приймав шлюбну пропозицію на батьківщині.
Один сніговий день в Ойо, він взяв мене на прогулянку по деревах. Поки він пішов, щоб показати мені, де його батьки залишили свої початкові в школі. Я шукав до того, як я зрозумів, що він був колінним кільцем в руках, Еллінгсон сказав.
Lindsay Ellingson в Victoria's Secret
Лінсей Еллінгсон
Німецька національна футбольна команда в HUGO BOSS рекламна кампанія
Gisele Bundchen представила золоті склянки під час церемонії закриття Кубка світу в Бразилії